Enda mer for pengene

UNG er et abonnement for deg som er under 29 år og over snittet glad i mobilen din - og som forventer at verden går fremover.

En jente holder en aloe vera-plante delvis foran ansiktet. En vegg med masse greiner og blader i bakgrunnen.

Mobilen er blitt din viktigste eiendel, du går ikke en meter uten den. Det er den du hører musikk på, ser favorittseriene dine på og har kontakt med vennene dine med. SMART UNG er et nytt abonnement som gjør at du kan gjøre enda mer av alt du liker.

Enda mer musikk

Du kan streame musikk døgnet rundt - uten å bruke noe av dataen inkludert i abonnementet ditt. Dette gjelder både Spotify, Tidal, Apple Music og Beat. Ubegrenset musikk altså, enten du er hjemme, sitter på bussen eller har ansvaret for spillelistene til festen, helt uten å røre dataen din. Joa, verden går fremover.

Jente med solbriller og headsett ligger på gresset og slapper av.

Enda mer data

Siden ingen bruker mobilen helt likt, gir vi deg med Ung stor frihet til å velge hvor mye data du vil ha. Du kan velge mellom datapakker fra 3 GB og helt opp til 25 GB i måneden. Fordi verden har gått fremover, trenger du ikke å være redd for å velge en for stor pakke. Dataen du ikke bruker får du nemlig med deg til neste måned. Det skulle bare mangle. Den er jo din.

To gutter sitter på et liggende tre og ser på en mobil.

Enda mer feriesnaps

Vi har fjernet roamingkostnadene i EU og EØS for Telia-kunder. Dette kaller vi Roam Like Home, som betyr at du kan surfe, tekste, og ringe akkurat som hjemme enten du er i Roma, Paris eller London. 

Det gjelder selvsagt hele året og er automatisk inkludert også i UNG. Perfekt uansett om du er på en kjapp weekendtur med gjengen, eller på en lengre ferie med familien. Glem stresset med å finne en kafé med WiFi - det var før!

En gutt og en jente er på ferie i solfylte, landlige omgivelser og titter på mobilen.

Og ikke nok med det…

I Telia-appen kan du kjøpe Data Boost -  fri bruk av data i opptil 12 timer. Da kan du bruke mobilen enda mer uten å bruke av dataen din.

Helt prima hvis det er en fotballkamp du bare må se, når du må slå i hjel tid fordi toget ditt er forsinka, eller når du er på hytta og været er så kjipt at du heller vil være inne.

Gutt med øreplugger og mobil ligger på bakken og ser ut til å ta bilde av himmelen.

Ikke la deg begrense

Med UNG kan du rett og slett bruke mobilen til enda mer av det som er viktig for deg. Du kan streame musikk uten å bruke data, velge selv hvor mye data du vil ha inkludert, og den dataen du ikke bruker får du med deg til neste måned.

Er du under 29 år kan du bytte til UNG i dag og ta mobilbruken din til et nytt nivå.

Eldre mann som holder en bunke aviser gir tommel opp.

Var denne siden nyttig?