Infinity symbol

Ble du testpilot for Xperia XZ1 Compact?

Nyheten Sony Xperia XZ1 Compact har fått gode skussmål fra mediene. Nå er telefonen endelig på markedet, og vi har trukket ut to Telia-kunder som skal være testpiloter for oss.

Foto: Sony

Og testpilotene er...

  • Ida Aarø, Gressvik
  • Eigil Eliassen, Oslo

Testpilotene skal skrive om følgende tema:

  • Design
  • Skjerm
  • Menyer
  • Kamera
  • Funksjoner       
  • Batteri
  • Konklusjon
  • Terningkast

Vi gleder oss til å høre deres mening om Xperia XZ1. Telefonene får de selvsagt beholde.

Her er noen av godbitene Sony Xperia XZ1 Compact kan tilby:

Kompakt uten kompromisser

Den nye Xperia XZ1 Compact er som Xperia XZ1 og storebroren Xperia XZ Premium vannbestandig og utstyrt med det nye Motion Eye-kameraet, som gjør det mulig å filme i Super slow motion. Hvis du har ventet på en kompakt og kompromissløs toppmodell, vil du ikke bli skuffet.

Foto: Sony

Film i super slow motion

Det nye Motion Eye-kameraet filmer 960 bilder i sekundet. Det gjør dine videoklipp fire ganger mer dramatisk enn med andre smarttelefoner, samtidig som de fanger inn alt det vakre som øyet ikke rekker å oppfatte. Det skjer ved at kameraet lagrer tilfeldige bilder direkte i bildesensoren.

Like god ytelse som storebroren

Akkurat som den lovpriste Xperia XZ Premium, har Xperia XZ1 Compact den banebrytende Snapdragon 835-prosessoren, 4 GB RAM-minne og et veldig raskt internminne samt plass til et microSD-minnekort. Det gjør den til noe så enestående som en toppmodell i et kompromissløst kompaktformat.

Naturtro bilder og videoklipp

Den nye Xperia XZ1 Compact er utstyrt med en 4,6-tommers HD-skjerm. Dermed er du alltid garantert naturtro bilder og videoklipp med enestående farger, oppløsning og kontrast. I tillegg kan du filme i 4K og ta bilder med HDR.

Foto: Sony

Lynrask autofokus

Som med dyre systemkameraer, kan du na¿ ta flere bilder raskt etter hverandre, bare ved å holde inne lukkerknappen. Autofokus burst-funksjonen sørger for å autofokusere lynraskt mellom hvert bilde, noe som gir skarpe bilder også når motivet er i bevegelse.

Skill deg ut på en ny måte

Du har sikkert lest om hvordan du kan skrive ut fysiske gjenstander ved hjelp av en 3D-skriver. Med Sonys egenutviklede app 3D-skaper, kan du nå lage din egen 3D-modell på bare et minutt, enkel å vise frem, dele og skrive ut. Hvis du for eksempel fører kameraet rundt en venns hode, vil appen generere en 3D-modell av hodet direkte i smarttelefonen.

Foto: Sony