Infinity symbol
Kvinne sitter i sosialsonen i kontorlandskapet, med mobilen og headset.

Få jobben gjort med effektive dingser

Her er dingsene som hjelper deg til å bli mer effektiv.

Erfaring viser at det å sitte lenge stille uten å bevege kroppen ikke akkurat bidrar positivt på effektivitetsnivået. Sitter man dypt konsentrert, kan det være fort gjort å glemme å reise seg. Det å riste løs kroppen og ta en strekk er det mange som trenger å minnes på.

Dingser som får deg i bevegelse

Gjør det enkelt, la en smartklokke eller aktivitetsmåler sørge for at du reiser deg i ny og ne. Disse smarte dingsene overvåker nemlig aktivitetsnivået ditt. Kanskje du ender med å ta et par skritt ekstra hver dag? Det er ikke dumt, det heller.

Steng pratsomme kollegaer ute

Sitter du i et kontorlandskap, kan det være både svært sosialt og svært forstyrrende. Noen ganger er det viktig å stenge kollegaene ute og konsentrere seg om sitt eget. Det kan du gjøre med musikk og gode hodetelefoner. Det aller beste er hodetelefoner med støydempende funksjon.

Ung mann står i kontorlandskapet med mobil og øreplugger.

Foto: Telia

Notater på nettbrett

Tunge PC-er er ikke fristende å ta med seg inn i møter. Da kan det være fristende å ta med seg det analoge, men praktiske «penn og papir». Men mange av oss skriver tregere med penn enn på tastatur. Tenk om du går glipp av noe viktig fordi du skriver som sirup eller har en håndskrift som ikke kan tydes etterpå?

Her løser nettbrettet alle problemer. Et nettbrett veier lite og er svært praktisk å ha i alle jobbsammenhenger.

Unngå hacking

Mange av oss eier flere smarte enheter. Med mange enheter øker også sannsynligheten for hacking og at folk får tak i sensitiv informasjon om deg. Cujo er en dings som kobler seg til alle enhetene dine og sikrer dem mot hacking. Dette sparer deg for bortkastet tid og problemer, slik at du kan bruke hodet ditt til det som kreves på jobb. Få jobben gjort!

Da gjenstår det bare å se om dette gjør deg til superkollegaen.