Vil familien din teste 5G med oss?

Har familien din lyst til å teste 5G med oss?

Nå har du en unik mulighet til å teste 5G som en av de første i Norge!

Vi bygger Norges nye 5G-nett – fremtidens mobilnett. Med 5G åpner det seg en helt ny, teknologisk verden.

Etterhvert som 5G blir den nye standarden, vil man kunne se en rekke teknologier utvikle seg – teknologi som rett og slett ikke er mulig i dag. Virtuelle mobilnett og mulighet for sanntidsstyring med lav responstid vil være tilgjengelig når 5G-nettverket står på helt egne ben. 

Unik mulighet til å teste 5G

Lillestrøm er valgt som det første utbyggingsområdet for 5G i Norge. Det betyr at næringsliv og privatpersoner i Lillestrøm vil være blant de første i Norge som får den unike muligheten til å ta i bruk den nye 5G-teknologien.

Som testfamilie får du muligheten til å teste hvordan hverdagen blir med 5G. Du vil enten få installert et lynraskt mobilt bredbånd eller få teste en ny 5G-telefon, slik at flere kan teste fordelene med 5G.

Smarthjem_Telia.jpg5G åpner for at alt i hjemmet kan være oppkoblet. Det gir trygghet og en smidigere hverdag.

Mange fordeler med 5G

Fremtidens mobilnett vil være raskere enn mange vanlige internettoppkoblinger – og det vil gi en rekke nye muligheter, slik som:

  • Smarthjem: 5G-nettet vil gjøre det mulig å koble vesentlig flere enheter til nettverket. Det betyr at hjemmet ditt blir smartere og tryggere, ved at alt er koblet opp til ett og samme system som gir deg full kontroll og oversikt. 
  • Raskere nett: Med 5G vil topphastigheten være 10 ganger raskere enn dagens 4G-nett.
  • Augmented Reality (AR): Ved å koble virkeligheten og data fra nett i en sømløs opplevelse kan brukere få informasjonen de trenger når de trenger den, og få den presentert på en ny og mer effektiv måte.
  • Tilkoblede kjøretøy: Et raskt og stabilt nett som 5G åpner for at kjøretøy kan bli selvkjørende ved at de kan snakke med hverandre og installasjoner langs veiene.

Hvem ser vi etter?

Bor du i Lillestrøm sentrum og har hjemmeboende barn i alderen 7-20 år? Da kan du være de vi ser etter. Fyll ut skjemaet under. Vi tar kontakt med aktuelle familier!

Vil dere teste 5G i Lillestrøm?

Familien vi trekker ut vil få installert lynraskt 5G-utsyr eller utdelt 5G-telefoner for å kunne oppleve fremtidens mobilnett til det fulle.

Var denne siden nyttig?