Elisabeth Moss i The Handmaid´s tale
KARRIERE: Elisabeth Moss er også kjent for sin rolle som Peggy Olson i "Mad man". Foto: HBO Nordic

5 filmer og serier med Elisabeth Moss fra The Handmaid´s tale

29. april er The Handmaid´s Tale tilbake etter nesten to års pause. Vi er vel ikke de enste som gleder oss til et gjensyn med Offred?

 

Har du fått like dilla på hovedrolleinnhaver Elisabeth Moss som oss? Her er fem filmer og serier med favoritten Moss.

Skuespillertalentet Elisabeth Moss er for mange mest kjent fra serien Mad Men og The Handmaid´s Tale. I tillegg til å være hovedrolleinnhaver i sistnevnte serie, har hun også rollen som produsent.

Moss har høstet en rekke priser for sine skuespillerprestasjoner, blant annet har hun blitt tildelt to Golden Globe Awards og to Emmy Awards. De siste årene har hun medvirket i en rekke gode filmer og serier vi mener er verdt å se. Dette er noen av våre favoritter:

1. The Square

Cover til The square
SVERIGE: Bli med til Stockholm og kunstverden sammen med Claes Bang og Elisabeth Moss. Foto: SF Anytime

Denne Oscar-nominerte filmen handler om Christian, en respektert kurator ved et samtidsmuseum. Han er en skilt og dedikert tobarnsfar, kjører elbil og støtter gode saker. Museets neste utstilling – The Square – er en installasjon om nestekjærlighet, som skal oppfordre til å være ansvarlige medmennesker. Men noen ganger er det vanskelige å leve opp til egne idealer; Christians barnslige håndtering av en frastjålet mobiltelefon, drar ham inn i pinlige situasjoner. Samtidig har museets PR-byrå laget en ellevill kampanje for The Square. Responsen er overveldende, og det hele utløser en eksistensiell krise, både hos museet og hos Christian selv.

IMDB: 7,2 – Tilbyder: C More

Se filmen med Telia Play her.

2. Top of the lake

Et sted utenom det vanlige, og en forbrytelse utenom det vanlige. Serien Top of the lake begynner med et mysterium; 12 år gamle Tui står til brystet i vann i en innsjø på New Zealands South Island. Hun er gravid i femte måned, og vil ikke fortelle hvem barnets far er. Så forsvinner hun.

Den tøffe, men uerfarne etterforskeren Robin Griffin skal undersøke saken. Etter hvert blir hun mer og mer besatt av jakten på Tui, men innser at for å finne den 12 år gamle, bortkomne jenta, må hun også finne seg selv.

IMDB: 7,5 – Tilbyder: HBO Nordic

Se den mektige og fengslende historien med Telia Play her.

3. The Invisible Man

Cover til The invisible man
SKREKK/THRILLER: Bit negler sammen med oss når Cecilia prøver å komme seg unna en helt usynlig fiende. Foto: SF Anytime

Cecilia Kass er fanget i et voldelig og kontrollerende forhold med en rik og genial vitenskapsmann. En natt bestemmer hun seg for å flykte. Hun holder seg i skjul med søsteren, en barndomsvenn og tenåringsdatteren hans. Men når Cecilias voldelige eks tar livet sitt, og hun arver en stor del av formuen hans, begynner hun å mistenke at selvmordet kan være falskt. En rekke uhyggelige sammentreff får dødelige utfall. Cecilia tviler på fornuften sin, og prøver desperat å bevise at hun er jaget av noen som ingen kan se.

IMDB: 7,1 – Tilbyder: Dette er en leiefilm. Du kan enkelt leie filmer med Telia Play på nett-tv eller i app.

Se den spennende thrilleren med Telia Play her.

4. The One I Love

På grensen til å skilles, gir Ethan og Sophie ekteskapet en aller siste sjanse, og reiser bort til et avsidesliggende hus for en helg. Det som begynner som et forsøk på å redde ekteskapet, utvikler seg til en serie hendelser som får paret til å måtte dykke dypt i seg selv.

IMDB: 7,1 – Tilbyder: Dette er en leiefilm. Du kan enkelt leie filmer med Telia Play på nett-tv eller i app. Les mer om hvordan du går frem for å leie film her.

Se den romantiske komedien med Telia Play her.

5. Get him to the Greek

Cover til Get him to greek
LATTER: Tren opp lattermusklene med denne komedien fra 2010. Foto: SF Anytime

Aaron Green får et håpløst oppdrag av plateselskapet han jobber i. Innen 72 timer må han frakte den gamle, britiske skandalerockeren Aldous Snow fra London til konsertarenaen Greek Theatre i Los Angeles. På veien finnes mange syndige fristelser og duoen støter på en rekke skjær i sjøen. I biroller finner vi blant annet Pink og Christina Aguilera.

IMDB: 6,4 – Tilbyder: Dette er en leiefilm. Du kan enkelt leie filmer med Telia Play på nett-tv eller i app.

Se filmen med Telia Play her.

 

Dette er Telia Play


Få tilgang til en hel verden av underholdning, med TV og strømming samlet i Telia Play. Med Telia Play har du:

  • De nyeste filmene tilgjengelig for kjøp eller filmleie
  • Temasider som gjør det lett å finne ut hva du vil se
  • IMDB-rating – så du kan velge kvalitet
  • Mulighet til å strømme fra flere leverandører – på ett sted. 
  • Se TV, uansett hvilken dings du er på. Sømløs titting på TV, nettbrett, mobil og AppleTV. 
  • 500 timer opptak – som også kan sees offline

Var denne siden nyttig?