Jente som ser på film på nettbrett
FILM- OG SERIEBONANSA: Hvilke filmer og serier gleder du deg til å se i år?

Film- og serietips: Ferske godbiter i Telia Play

Klar for å finne en ny favorittserie du kan binge? Eller på utkikk etter inspirasjon til neste filmkveld? Her er et knippe av våre favoritter i akkurat nå.

Hjemmetid = TV-tid, og det betyr mer tid til serie- og filmkos! Uansett om du elsker lettbeint humor som setter i gang lattermusklene, nordisk krim, superhelter eller romantikk, finner du garantert noe i Telia Play! Finn frem godiset og benk deg foran TV-en – her er den komplette guiden til hva du bør få med deg fremover.

Your Honor

Hvor langt er du villig til å gå for å beskytte en du elsker? Det er spørsmålet dommer Michael Desiato står ovenfor når sønnen hans stikker av etter en trafikkulykke. Situasjonen forverres når de finner ut at offeret er sønnen til byens mafiaboss.

Your Honor kan du strømme på Telia Play under HBO Nordic.

YOUR HONOUR: Bryan Cranston (kjent fra Breaking Bad) briljerer i Your Honor – og pusher grensene for hva som er moralsk riktig å gjøre. Foto: 2019 SHOWTIME NETWORKS INC. All rights reserved.

Maxitaxi Driver

Maxitaxi-sjåføren Jan Egil er avhengig av porno, bor fortsatt hjemme hos moren sin og trøstespiser til den store gullmedaljen. Én dag treffer han kvinnen i sitt liv, med bilen. Det er starten på en mørk og morsom komedie som involverer både skumle ekskjærester, besatte politibetjenter, grevlinger (ja, du leste riktig!) og muslimske konvertitter.

Maxitaxi Driver kan du strømme på Telia Play under NRK.

> Få tilgang til Norges kanskje beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste, Telia Play

It`s A Sin

Det er 1981 og starten på et nytt tiår. De tre kompisene Ritchie, Roscoe og Colin er i ferd med å starte et nytt liv i «syndens» by, London. Det starter med en deilig frihetsfølelse for de unge, homofile mennene, men snart setter HIV og aids dem på prøvelser de ikke kunne forestilt seg.

It’s A Sin kan du strømme på Telia Play under HBO Nordic.

IT'S A SIN: De fire homofile kompisene drømte om frihet i London. Men livet blir ikke som de forestilte seg da aidspandemien rammer Storbritannia. Foto: HBO Nordic.

The First

Laz Ingram får i oppdrag å lede den første bemannede romferden til Mars. Ekspedisjonen regnes som banebrytende og krever mye av både Laz og resten av besetningen. Men samholdet settes raskt på prøve da en katastrofal hendelse inntreffer allerede ved start.

The First kan du strømme på Telia Play under C More.

Lykkevika

Politibetjenten Johanna vender tilbake til hjembyen Hammarvik for å delta i en begravelse. Samtidig blir liket av en savnet jente funnet i den idylliske byen. Johanna starter jakten på morderen, i byen der alle har noe å skjule.

Lykkevika sesong 1 og 2 kan du strømme på Telia Play under Viaplay.

Filmpremierer å glede seg til i Telia Play:

Én, to, tre – snurr film! Her er noen av premierene vi ser frem til i år.

Kunstneren og Tyven

Dokumentaren om kunstneren som maler tyven som stjal kunsten hennes, har allerede vunnet flere priser og fått et imponerende antall seksere fra landets største aviser. En varm historie om et helt uventet vennskap gjør denne dokumentaren severdig.

Kunstneren og Tyven kan ses i Telia Play under Filmleie.

Møt regissøren og tyven bak Kunstneren og Tyven:

Møt regissøren og tyven bak «Kunstneren og tyven» | Telia

Jøkel – Viaplay

Verden er rammet av en pandemi og har tatt livet av halvparten av verdens befolkning. Mens viruset herjer på utsiden, blir to fremmede isolert på samme hotell. Etter hvert oppstår det kjærlighet mellom dem, selv om de aldri fysisk møtes.

Jøkel har premiere senere i vår og kan strømmes i Telia Play under Viaplay.

Honest Thief

Tom Carter har ranet mange banker, og alltid klart å sno seg unna politiet. Men da han en dag treffer kvinnen med stor K, bestemmer han seg for å overgi seg og de mange stjålne millionene til politiet – i håp om å få en kortere dom og starte sitt nye liv. Snart innser han at politiet er mer korrupt enn ham selv. For å renvaske seg må han slå tilbake.

Honest Thief har premiere 22. februar og kan ses i Telia Play under Filmleie.

Zack Snyder`s Justice League

Det er duket for superheltunderholdning av ypperste kvalitet når Batman allierer seg med Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og Flash for å bekjempe en ny og farlige fiende. Sammen skal de forhindre et katastrofalt angrep på planeten.

Zack Snyder`s Justice League har premiere 18. mars og kan strømmes i Telia Play under HBO Nordic.

The King of Staten Island

Syv år gammel mister Scott faren sin som var brannmann. Nå er han i 20-årene uten å ha oppnådd noe særlig. Da moren begynner å møte en høylytt brannmann, setter det i gang en rekke hendelser som tvinger Scott til å gå videre og gjøre noe med livet.

The King of Staten Island har premiere 29. mars og kan ses i Telia Play under Filmleie.

> La deg underholde – slik får du TV på hytta

Serier vi gleder oss til i 2021:

2021 later til å bli et meget godt serieår! Her finner du en god blanding av spennende nyheter og etterlengtede sesonger av seerfavoritter.

Furia

Den politiske thrilleren Furia skildrer hvordan fremveksten av høyreekstreme miljøer vokser fram i Norge, Europa og i sosiale medier. Det starter som en reise fra en vakker bygd på Vestlandet, inn i hjertet til de mørkeste miljøene på det europeiske kontinentet.

Furia kommer i 2021 og kan strømmes på Telia Play under Viaplay.

Snowfall sesong 4

I tre sesonger har vi fulgt crack-kokain-epidemien på begynnelsen av 1980-tallet og dens radikale innvirkning på kulturen vår. I sesong fire befinner vi oss i 1985 der vi fortsetter å følge Franklin, luchador, Teddy og Lucia.

Snowfall har premiere 25. februar og kan strømmes på Telia Play under HBO Nordic.

SNOWFALL: Snowfall forteller historien om tiden da crack kom til «Englenes by». Her er «Leon» spilt av Isiah John i sesong 3. Foto: HBO Nordic. 

Vi barna fra Bahnhof Zoo

På begynnelsen av 80-tallet gav Uli Edels ikoniske film et innblikk i et ukjent univers. Nå kommer en nytolkning av den tyske åttitalls-klassikeren snart på norske skjermer. Dramaserien på åtte episoder tar oss med i de unges verden, full av fristelser og narkotika.

Vi barna fra Bahnhof Zoo har premiere 28. februar og kan strømmes på Telia Play under
Viaplay.

Exit sesong 2

Sesong en fenget over en halv million seere og mange har ventet på oppfølgeren. Nå er endelig ventetiden snart ved veis ende. Vi skal igjen tilbake i mørket av Oslos finansverden der vold, prostitusjon og utstrakt narkotibruk er en del av hverdagen. Denne gangen lover serieskaperne at vi blir enda bedre kjent med karakterene.

Exit sesong 2 har premiere 5. mars og kan strømmes i Telia Play under NRK.

Stranger Things sesong 4

Serien som tok oss med storm i 2016 er snart tilbake med sin fjerde sesong. Sheriff Jim Hopper gjenoppstår – i noe som kan minne om en russisk fangeleir. Og i statene dukker det opp noe nytt og skummelt, noe som har vært begravd lenge og forbinder alt... Er du klar for å igjen ta turen til «The Upside Down» sammen med Eleven, Mike, Will og resten av gjengen?

Kommer på Netflix i 2021.

Succession sesong 3

Vi har allerede fulgt den søkkrike mediemogulen og hans familie gjennom to sesonger. I sesong blir det enda flere intriger og maktkamper når vi fortsetter å følge de usympatiske og egosentriske rollefigurene i familien Roy.

Successsion sesong 3 har premiere i 2021 og kan strømmes i Telia Play under HBO Nordic.

SUCCESSION: Vi gleder oss til å se igjen Siobhan Roy, Roman Roy og resten av den dysfunksjonelle Roy-klanen i sesong 3. Foto: HBO Nordic

Utmark

En død sau, en hund på rømmen, en forlatt mann. Det er starten på en hevnspiral som snart inkluderer en hel bygd, midt i «ingenmannsland». Her møter vi et bredt karakterspekter; fra en friluftelskende spritsmugler og en alkoholisert sauebonde, til en gudsforaktende pastor og en litt for optimistisk skolelærer.

Utmark kommer i 2021 og kan strømmes i Telia Play under HBO Nordic.

> Slik får du mest ut av Telia Play

Var denne siden nyttig?