Infinity symbol

For deg som elsker musikk

Telia satser på musikk og ønsker at du skal få tilgang til hele verdens musikk og bra tilbehør. Derfor har vi innført flere nye musikktjenester som vi vet kundene vil elske.

Telia digger musikk og det vet vi kundene våre gjør også. Derfor får du tjenester som Music Freedom hvor du kan streame så mye musikk du vil uten å bruke data og gode tilbud på det beste musikktilbehøret.

Ung mann sitter i et rom og spiller gitar. Foto: Telia.

Foto: Telia.

Slipper musikkstrømmingen fri

Music Freedom gjør at du kan strømme så mye musikk du vil og så lenge du vil, uten at det spiser av datakvoten din.

For mange er det musikkstrømming som er grunnen til at datapakken hver måned raskt går tom. Det trenger du ikke bekymre deg over lenger med Music Freedom. Da slipper du nemlig å bruke av inkludert data når du strømmer musikk, med tjenestene Spotify, Tidal, Deezer og Beat. Music Freedom får du med i abonnementene UNG, SMART 6 GB, 12 GB, 15 GB og 40 GB.

Foto: Unsplash / Leio Mclaren.

Foto: Unsplash / Leio Mclaren.

Bli med oss på musikkfestival

Musikk er ekstra gøy å få oppleve live. Vi digger derfor musikkfestivaler og planlegger enda flere festivalbesøk rundt om i landet neste år. Følg med på vår Facebook-side – vi har ofte konkurranser hvor du kan vinne konsertbilletter og annen morro.

Telia var vært til stede på blant annet Treungenfestival de siste årene. Video: Telia.

Spotify for hele familien

Det er mange familier som deler samme Spotify-konto, og det kan være slitsomt. Det er en evig kamp om hvem som skal få lov til å bruke Spotify. Ikke sjelden blir du avbrutt midt i sangen fordi noen andre logger seg på. For å rydde opp i kaoset kunne hver familiemedlem kjøpe ett Spotify Premium-abonnement til 99 kroner i måneden. Men det er dyrt og unødvendig.

Med Spotify Familie til kun 169,- pr måned, kan inntil seks personer kan ha hver sin Premium-konto som faktureres ett av familiemedlemmene. Spotify Familie legges enkelt bare til månedsfakturaen du får fra Telia.

Mor, far og to barn. De ser på mobiltelefonen til det ene barnet. Foto: Telia

Foto: Telia.

De beste hodetelefonene og høyttalerne til mobilen

Telia har ett stort utvalg av musikk-tilbehør i butikkene og på telia.no. For eksempel hodetelefoner som passer til alt fra arbeidsplassen til treningen. Vi kan anbefale Beats Solo3 som er hodetelefoner med opptil 40 timers batteritid og med kraftig dynamisk lyd, eller Beats Powerbeats3 trådløse in-ear-telefoner med overlegen lyd, og perfekt til trening.

Av høyttalere kan vi anbefale Urbanista Melbourne, som er en kraftig bærbar høyttaler i liten forpakning og med lang batteritid. Den passer ypperlig som reisefølge på for eksempel hytta eller på ferie. Skal du ha god lyd i stua er Harman Kardon Onyx 4 den ultimate høyttaleren. Dette er en kraftig trådløs bluetooth-høyttaler i virkelig rålekkert design.

Strøm musikk fra Spotify, Tidal eller Beat uten at det spiser av datakvoten. Se utvalget av musikk-tilbehør i nettbutikken her.

Stort utvalg av hodetelefoner og høyttalere hos Telia. Foto: Telia

Stort utvalg av hodetelefoner og høyttalere hos Telia. Foto: Telia.