Infinity symbol

Få kontroll på barnas forbruk med kontantkort

Når barna vil ha smarttelefon, begynner man raskt å tenke utgifter. Hvor mye vil det koste, og hvordan kan jeg ha kontroll på forbruket?

Ikke for å male fanden på veggen her altså, men når poden får mobil for første gang, kan du fort bli upopulær. Livet etter smarttelefonen er en tilværelse i et helt annet univers.

Barn med mobiltelefon

Foto: Telia

Nå roper du ikke lenger ut av vinduet at middagen er klar, her er det SMS som gjelder. Og det er mye informasjon som skal overføres fra en klassekamerat til en annen, enten det er leksehjelp eller dagens matpakke eller tidspunkt for fotballtrening.

Og så nettet, da. Så mye som skal leses, ses på og lastes ned, og midt i det hele står du og er den som står i veien. Den som må sette foten ned og si at «dette er for dyrt». Og bruker du et kontantkort hvor du betaler for minutter og meldinger, blir det fort noen kroner av det. Da kan du fort bli upopulær.

Smart løsning

Heldigvis finnes SMART Kontant. Her har vi i Telia laget et kontantkort som gir deg fri bruk av tale, SMS og MMS. Det du betaler for er mengden data du ønsker. Er dere for eksempel på hytta i regnvær en hel måned, kan det være lurt å gi barna anledning til å strømme litt film på telefonen. Da er det bare å betale for noen ekstra GB data akkurat den måneden.

Bruk kontantkortet som hjemme i EU

Fra 14. juni 2017 har også kontantkortbrukere kunnet nyte godt av Roam Like Home fra Telia.

Fra 14. juni 2017 har også kontantkortbrukere kunnet nyte godt av Roam Like Home fra Telia.

Vi har fjernet kostnadene forbundet med å bruke mobilen i hele EU, EØS og Sveits. Så er du i denne sonen er det bare å ringe, tekste og surfe akkurat som hjemme. SMART Kontant-påfyll gjelder med andre ord nå også i hele EU/EØS og Sveits.

Fyll på enkelt med Telia Påfyll-appen

Vi har laget en app som heter Telia Påfyll, slik at du kan fylle opp kontantkortet ditt når og hvor som helst. Velger du fast-påfyll, går betalingen av seg selv hver måned helt til du velger å stoppe den, og det kan du gjøre når som helst. Med fast påfyll får du dessuten hvert 6. påfyll helt kostnadsfritt. I korte trekk har vi altså laget en kontantkortløsning som har som formål å være så enkel, forutsigbar og vedlikeholdsfri som overhodet mulig. SMART Kontant er vår beste løsning.