Infinity symbol

Gikk du glipp av disse populære sakene?

Skjulte iPhone-triks, OL-feber med streaming og test av nye produkter var noe av det som fenget kundene våre i 2018.

Det er en god miks i topplisten med de artiklene som er lest mest og har engasjert flest i vårt nyhetsunivers det siste året. 

Trenden er at det er spennende med innsikt i produktlanseringer. Vi setter stor pris på det engasjementet dere viser oss ved å være med i våre testpaneler for å se nærmere på nye mobiler og ny teknologi – og disse sakene skaper også bred oppmerksomhet. 

I OL-året som gikk var det merkbart at flere ønsket å følge den norske gullfangsten på mobilen sin, ettersom flere av øvelsene gikk på ugunstige tidspunkter.

Mange av dere var også nysgjerrige på hvordan dere kan få mer ut av mobilen.

Sakene dere klikket mest på i 2018

12 skjulte triks på iPhone

iphonetriks.jpg

Selv om faste iPhone-brukere nok har vent seg til de fleste nyttige triks, så finnes det en rekke smarte og viktige funksjoner du antakeligvis ikke kjenner til. Denne saken var den som ble lest av desidert flest i året som gikk.

Data Boost-suksess under OL

databoost.jpg

OL-feberen nådde nye høyder vinteren 2018, da Norge sikret tidenes medaljefangst. Du var kanskje selv en av dem som fulgte OL-øvelsene med mobilen i senga, på vei til skole eller jobb disse tidlige morgentimene i februar? Etterspørsel etter Data Boost tok helt av under OL. Les om hvordan du får tilgang på fri data i en gitt periode.

Testpilotenes dom over OnePlus 

oneplus.jpgVi liker at dere viser interesse for å teste ut produktnyheter – det er alltid et stort engasjement når vi søker etter testpiloter. Nyheten om OnePlus 6 var veldig populær i sommer, og testpanelet ga den en solid tommel opp. – Du finner ikke en raskere mobil til lavere pris, mente tek.no.

– Dronen gir meg følelsen av at jeg kan fly

dronefly.jpg

I sommer ble vi bedre kjent med Lyra, Alfred og Leander, som viste oss hvordan dagens barn bruker teknologi – i serien «Kidsa kan». Mange av dere ville bli med Lyra på oppdagelsesferd med mobiltelefon og drone. 

– Kamerateknologi til å måpe av

galaxys9.jpg

Det skapte stor oppmerksomhet da Samsung Galaxy S9 fikk toppkarakter i mars. Året før slo S8 alle salgsrekorder med sitt inntog på markedet, og ble en av de mest populære modellene noensinne. Dette er hva du kan forvente deg av Samsungs nye flaggskip.

Samsung Galaxy Watch – helt genial

galaxywatchgenial.jpg

3200 ville prøve den nye Samsung Galaxy Watch i høst, og dette er testsaken som engasjerte mest i 2018. Panelet sparte ikke på superlativene – den er rett og slett genial, var deres dom. Les hvorfor den ble vurdert til en av markedets beste smartklokker.

5 grunner til å svitsje til SVITSJ

svitsj5grunner.jpg

Ønsker du å ha en av de nyeste mobilene på markedet, så er det flere gode grunner til at du bør velge SVITSJ. Valgfritt abonnement, forsikring og ny mobil hvert år er noen av punktene i vårt mobilprogram.

Toppkarakter til Huawei P20 Pro

huaweip20pro.jpg

Igjen et stort engasjement for produktlanseringer – over 2000 søkere vil teste Huawei P20 Pro. Designmessig er telefonen en drøm, var én av reaksjonene.

Så lett kan andre få tilgang til jobb-dataen din

jobbdata.jpg

Kobler du mobilen til åpne trådløse nettverk når du er på farten? Da bør du kanskje tenke deg godt om neste gang. Vi tok med oss en sikkerhetsekspert på kafé for å vise hvor enkelt det er å få tilgang til personlige data og passord. Resultatet var oppsiktsvekkende.

Norges beste mobilnett blir enda bedre

norgesbestemobilnett.jpg

Vi jobber hele tiden for at våre kunder skal få den beste opplevelsen med Telias mobilnett. Arbeidet med å forbedre mobildekningen er ikke ferdig.