Julie Gaustad på trening, med headsettet på så hun kan nyte musikk til treningen.

Julie har alltid favorittmusikken på øret med Music Freedom

Friidrettsutøver og student Julie Gaustad har funnet ut hvordan hun kan høre på musikk når hun trener, uten å tenke på dataforbruket.

Julie har en hektisk hverdag. 21-åringen kombinerer jusstudier med sin store lidenskap tresteg. Tresteg er en øvelse innen friidrett der utøveren konkurrerer med tre sprang, for så å lande lengst mulig i en sandgrop.

Tresteg har vært Julies lidenskap helt siden hun var liten. Det var moren hennes som selv drev med friidrett som introduserte Julie for idretten. Datteren ble raskt hekta.

Nå trener hun opp til syv ganger i uka. Hennes treningsvenn og motivator er musikken. For når Julie trener og har favorittmusikken på øret, glemmer hun alt rundt seg, og konsentrasjonen øker.

Julies topp fem beste treningslåter:

  1. Amazing – Kanye West (favoritt til konkurranse)
  2. La fuite – vegedream X DJ Leska
  3. Drink Up me Hearties Yo Ho – Hans Zimmer
  4. Djadja – Aya Nakumoura
  5. Afro Trap Pt. 3 Champions League – MHD

Å trene uten musikk går ikke. I tillegg er jeg student og må tenke på økonomien. Dermed er det fint å slippe å tenke på hvor mye data jeg bruker når jeg trener.

Julie Gaustad

Musikk øker prestasjonen

Julie er helt avhengig av å høre på musikk for å prestere godt på trening. Det er det nok flere som er enig med henne i. Blant annet viste en undersøkelse gjort av Brunel University i Storbritannia at ved rett bruk av musikk kan du yte 10-15 prosent mer på trening. Musikk med en musikalsk puls kan gi et kick og gi deg det lille ekstra for å yte maksimalt mener flere forskere.

Heldigvis trenger ikke Julie tenke på hvor mye data hun bruker når hun hører på musikk, for hun Telia Mobil-abonnement, som inkluderer Music Freedom for alle under 29 år.

På farta, og har brukt opp dataen din? Med Data Boost kan du få ubegrenset data i 1, 3 eller 12 timer, slik at du likevel kan få sett favorittserien din. Og er du under 29 får du 2 stk. 3-timers Data Boost inkludert hver måned i Telia Mobil-abonnementet ditt!

Akkurat nå er jeg i en periode i livet med full frihet, frihet til å studere hva jeg vil, frihet til å drive med det jeg elsker og ikke minst ubegrenset frihet til å høre så mye musikk jeg vil.

Julie Gaustad

Usikker på hva som passer deg? Kanskje du kjenner deg mer igjen i disse:

Var denne siden nyttig?