Telia tar en titt på Galaxy Fold sammen med Samsung.

Samsung Galaxy Fold: Fremtidens mobilopplevelse

Med sitt banebrytende design flytter Samsung Galaxy Fold grensene for hva en mobil kan være. Her er 5 gode grunner til hvorfor mobilen topper manges ønskeliste. 

Allerede før Samsung Galaxy Fold har kommet i butikkene har den rukket å få massiv omtale, og begeistre teknologientusiaster verden over. Som først i verden viser Samsung mulighetsrommet som finnes når det beste fra to verdener smeltes sammen. Resultatet er en kraftfull mobil rigget for fremtiden.

1. Futuristisk og unik 

Med et klassisk, men samtidig moderne design stiller telefonen i en helt egen klasse. Det unike med Samsung Galaxy Fold er at mobilen kan brettes – og dermed transformeres fra mobil til nettbrett og fra nettbrett til mobil – ultraraskt og sømløst.

Samsung_Galaxy_Fold_Transition.jpg

Samsung Galaxy Fold -fra mobiltelefon til nettbrett - og tilbake til telefon!

Slått sammen har mobilen samme funksjonalitet som enhver mobil, slik at du kan ringe, tekste, snappe og surfe som vanlig. Brettes telefonen ut, har du plutselig et nettbrett i hendene. Den unike kombinasjonen av mobil og nettbrett i ett, gir deg en lynrask overføring fra liten til stor skjerm – uten at det går på bekostning av funksjonalitet og opplevelse. 

2. Personlig tilpasning 

Den virtuelle assistenten Bixby tilpasser mobilen slik at den passer for deg og dine behov. Ved å lære seg mobilvanene dine, hjelper Bixby deg med å finne frem dine mest brukte apper. I tillegg får du forslag på nyttige apper som gjør hverdagen enklere. Talefunksjonen gjør at du også kan snakke til Bixby dersom du er forhindret fra å taste på mobilen. 

Med funksjonen Bixby Vision kan du blant annet få hjelp til å oversette tekster, søke etter nærliggende steder og lese av QR-koder. Funksjonen Intelligent Adaptive Power Saving Mode optimaliserer strømforbruket ditt og forbedrer samtidig batteriets levetid.

I likhet med andre mobiler kommer Samsung Galaxy Fold med ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykklesing, såkalt innebygget biometrisk autentiseringsalternativer. Du har også valget mellom selvlagd PIN-kode, mønster eller passord – alt for å holde telefonen din trygg og personlig. 

3. Kamera i toppklasse

Samsung Galaxy Fold er en drøm for alle som elsker å knipse små og store hverdagsøyeblikk. Med seks Pro-Grade-kameraer kan du ta bilder i ypperlig kvalitet. Et stort Infinity Flex-display gjør dessuten skjermoppløsningen lynskarp, slik at du kan se alle detaljer i bildene dine.  

Samsung_Galaxy_Fold_produkt.jpg

Med Samsung Galaxy Fold har du en fantastisk kamerapakke.

På baksiden av mobilen finner du fire kameraer: et ultravidvinkelkamera på 16 megapiksler, et vidvinkelkamera på 12 megapiksler, et teleobjektivkamera på 12 megapiksler og et selfiekamera på 10 megapiksler.

Foran på mobilen finner du både et selfiekamera på 10 megapiksler og et dybdekamera på 8 megapiksler. 

Samsung_Galaxy_Fold_linse.jpg

Galaxy Fold føyes elegant sammen ved hjelp av et skjult hengsel. 

For at du skal få maks ut av fotograferingen følger det med en rekke nyttige funksjoner, blant dem Scene Optimizer. Funksjonen gjenkjenner objekter og hjelper deg til å tilpasse innstillingene dine, slik at du får det beste ut av omgivelsene og fotoobjektet. 

4. Mye lagring og imponerende batteri

Lagringsplass er et ikke-eksisterende problem med Samsung Galaxy Fold, som gir deg hele 512 gigabyte lagringsplass. I tillegg får du en avansert og kraftfull prosessor med 12 GB RAM. 

Med mobilen slipper du å bekymre deg for å ikke ha en stikkontakt tilgjengelig. Mobilen lades opp trådløst, og kan også brukes til å lade andre enheter. Mobilen har dessuten et dobbeltbatteri med imponerende kapasitet. Dobbeltbatteriet fungerer som om det skulle vært ett, noe som gjør at du både kan bruke strøm og lade mobilen. Slik unngår du overlading og får optimal ytelse ut av batteriet ditt.  

5. Multitasking på høyt nivå 

Med mobil og nettbrett i ett ligger alt til rette for multitasking og et langt større brukspotensial enn tidligere. Blant de mange geniale funksjonalitetene, er muligheten for å bruke tre apper på én og samme tid. Ved hjelp av fingrene dine kan du bytte og endre størrelsen på apper ved hjelp av den enkle drag and drop-funksjonaliteten. 

Samsung_Galaxy_Fold_tilbehør.jpg

Med mobilen følger det i tillegg til ladekabel også med et lekkert etui i aramidfiber og trådløse Galaxy Buds. 

Ettersom mobilen raskt kan gjøres om til nettbrett, og har en svært god skjermoppløsning, egner den seg godt for å se serier og film. Doble høyttalere og Dolby Atmos gir en tredimensjonal lyd som gir en unik lydopplevelse. 

Er du klar for fremtidens mobilopplevelse? 

Samsung Galaxy Fold kommer i salg 18. oktober i utvalgte Telia-butikker.

Nyhet!
Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold

  • Verdens første Dynamic AMOLED Infinity Flex-skjerm
  • Innovativt 7.3" Infinity Flex-display
  • 12 GB RAM og 512 GB innebygd lagringsplass
  • Seks Pro-Grade-kameraer

I salg nå hos 4 eksklusivt utvalgte Telia-butikker, og via nettbutikken.

Minste totalpris for Galaxy Fold og abonnement med 12 md. binding: 25 547,-

BETAL NÅ: 599,-
Kjøp

 

Var denne siden nyttig?