Med Telias nye bredbåndsruter og 4G kan bedriften din få fiberhastighet.

Turbofunksjon som gir lynrask hastighet på bredbåndet ditt

Med den nye bredbåndsruteren vår og 4G kan bedriften din få lynraskt bredbånd.

– Dette er en enkel løsning for bedrifter som ikke kan få fiberbredbånd, men som trenger mer båndbredde, sier Glenn Audun Barmen, produktsjef i Telia.

– Jeg kan tenke meg at de fleste bedrifter flere ganger har opplevd at de skulle ønske de hadde mer kapasitet med bredbåndet sitt.

Sikkert Internett er en bredbåndstjeneste som gir bedriften din tilgang til 4G-nettet – og dermed øker kapasiteten til DSL-linjen din.

Denne turbofunksjonen hvor man bruker mobilnettet sammen med bredbåndet kan utgjøre store forskjeller for en liten bedrift.

– Dette er en universal løsning for alle i Norge, uavhengig av den internettilkobling bedriften din har i dag. Du trenger kun å koble deg på med vår nye ruter, så får du fiberhastighet, sier Barmen.

Glenn Barmen Sikkert Internett.jpg

Glenn Audun Barmen, produktsjef i Telia.

Tilkoblingen til mobilnettet vil gi en opplevd brukervennlighet tilsvarende det å ha en fiberlinje, og ruteren kan brukes uansett hvilken bredbåndstilkobling du har i dag.

– Hittil har hastighet vært begrenset til om du har fiber eller kobber. Nå slipper du å forholde deg til det.

Lurer du på om Sikkert Internett er noe for din bedrift? Vi kontakter deg.

Enkel tilgang til mer båndbredde

Fiber er ikke allemannseie ennå, og det er fremdeles slik at mer enn halvparten av bedriftene ikke har tilgang til høyhastighetsløsninger. 

De som er tilkoblet internett med lavhastighets kobberbasert bredbånd, har ikke samme mulighet til økt båndbredde som de med tilgang til høyhastighets fiberbasert bredbånd.

Det å bygge ut og koble seg på en fiberlinje kan bli en kostbar investering for en blomsterbutikk eller et mindre regnskapsbyrå.

– Dette er kjapt, lettvint og det koster lite – og heller ingen store etableringskostnader som følger med om man skal ha tak i fiber. Det eneste du trenger er en ekstra ruter, forklarer Barmen.

Dette er hensiktsmessig løsning for de som sliter med en treg kobberlinje.

Telia tilbyr nå bransjens beste sikkerhetsløsning: Med Sikkert Internett har du aldri mer nedetid, tregt internett eller dårlig sikkerhet. To kvinner ved et arbeidsbord diskuterer over en datamaskin.

Forsvar mot cyberangrep og unngå nedetid

Produktet er fremdeles aktuelt og like relevant om bedriften kommer seg over på en fiberlinje.

Det er to andre vesentlige fordeler med ruteren fra Cisco: Sikkerhet mot dataangrep og 100 prosent oppetid.

– Dette produktet tilbyr også markedets beste sikkerhetstjeneste. Ruteren er tilkoblet Cisco sitt sikkerhetssenter, som betyr at den er innebygd med en brannmur fra bransjens tyngste sikkerhetsoperatører, sier Barmen.

Telia tilbyr nå bransjens beste sikkerhetsløsning: Med Sikkert Internett har du aldri mer nedetid, tregt internett eller dårlig sikkerhet. Telia bredbåndsruter på et skrivebord.jpg

LES OGSÅ: Har du godt nok forsvar mot cyberangrep? Derfor bør dette bli din nye sikkerhetssjef

– Tilkoblingen til 4G-nettet betyr også at om fastlinjen din går ned, så går den automatisk over til mobilnettet. Her er det ingen grense for databruk og ruteren passer på at bedriten din alltid er på nett, om dere skulle oppleve et problem med bredbåndet.

Sikkert Internett er et produkt skreddersydd for små og mellomstore bedrifter: Garantert oppetid, IT-sikkerhet og raskt internett. 

Dette er Sikkert Internett


  • Ny bredbåndsløsning tilpasset bedriftsmarkedet
  • Gir bedre IT-sikkerhet
  • Gir garantert oppetid 
  • Kombinerer din eksisterende bredbåndstilkobling med ekstra fart fra 4G-nettet
  • Dette gir opptil 30 Mbps ekstra båndbredde
  • Om den faste linjen går ned vil tilkoblingen bytte sømløst til 4G 
  • Sikkert Internett er bygget sammen med Cisco Meraki og er tilkoblet Cisco Talos Intelligence Group – en av verdens største kommersielle sikkerhetsavdelinger
  • Sikkert Internett kan kjøpes med bredbånd fra Telia eller på tilkoblingen du har fra en annen leverandør
  • 24/7 kundeservice