Infinity symbol

Derfor valgte Riska Sveis Office 365

Riska Sveis valgte Office 365 fra Telia. Her får du vite hvorfor.

Riska Sveis er en stålentreprenør i Hommersåk som leverer stål- og aluminiumkonstruksjoner og diverse sveiseoppdrag til bygg-, offshore-, onshore- og maritimindustri på Vestlandet. I mars i år gikk de fra Telenor til Telia.

Da Riska Sveis må dokumentere alle avtaler, leveranser, inventar og kontrakter på jevnlig basis, trengte de også en løsning for å lagre data, aller helst fra samme leverandør. Det passet perfekt da Telia Bedrift nylig lanserte skytjenester.

Foto: Riska Sveis AS.

Foto: Riska Sveis AS.

– Alle tjenester på ett sted er å foretrekke for bedrifter av vår størrelse. Vi er veldig fornøyd med Office-pakken i Telia skytjenester. Vi får alle kontorapplikasjonene vi trenger og har alltid tilgang på filene våre gjennom skyen, forteller daglig leder i Riska Sveis AS, Roald Riska.

Office-pakken gir nemlig Riska Sveis en rekke muligheter som øker effektiviteten og arbeidsflyten til selskapet. De ansatte kan på en enkel måte kommunisere med hverandre og leverandørene sine. I tillegg får de tilgang til mail og alle viktige dokumenter hvor enn de befinner seg, så lenge de har internett-tilgang. Med den nyeste versjonen av Office-pakken får Riska Sveis også kontroll over IT-kostnadene. De betaler per bruker som gjør det enkelt å justere etter behov da det ikke er noen bindingstid på tjenesten.

Roald Riska, daglig leder i Riska Sveis AS. Foto: Riska Sveis.

Roald Riska, daglig leder i Riska Sveis AS. Foto: Riska Sveis.

Office 365 er dessuten en sikker plattform hvor Riska Sveis ikke trenger å bekymre seg for å miste viktig informasjon. De eier og kontrollerer dataene sine, og bestemmer selv hvem som skal få tilgang. I tillegg tilbyr Office-pakken dem kontinuerlig virs- og spambeskyttelse og en garantert oppetid på 99,9%.

Les også: Skytjenester gjør mindre bedrifter proffe.

Forenkler alle ledd

Sveisesjefen forteller at han og de 10 ansatte bruker Office365 til å holde tett kontakt med leverandørene sine. Ikke minst har lagringsmulighetene i OneDrive blitt brukt flittig. Til stor kontrast fra tiden da de måtte ty til egne harddisker og ulike skytjenester fra andre leverandører.

– Jeg er er en stor tilhenger av skylagringstjenesten OneDrive. Den bruker jeg på jobb, hjemme, på mobilen og iPaden, så jeg har tilgang til alle filene overalt. Tidligere lagret vi ting lokalt eller så opprettet vi en dropbox. Nå har vi endelig alt samlet, med samme brukernavn og samme passord. Det skaper oversikt og forenkler ting i alle ledd, forteller Roald.

Første bedrift

Riska Sveis i Hommersåk er Telia Bedrift sin første Microsoft Office365-kunde.

– Gjennom kontaktpersonen vår i Telia ble vi kjent med planene deres for skytjenester, så timingen var perfekt. Dette bidrar til å bygge en langsiktig kunderelasjon og forhåpentligvis tettere oppfølging, forteller Riska.

Noe for din bedrift? Les mer om Office365 her.

Med Telia Skytjenester viser Telia at deres portefølje er mer enn «bare» SIM-kort og telefoner. Med verdiøkende tjenester ønsker mobiloperatøren å øke relevansen sin overfor et større marked enn tidligere og gi grunnlag for tettere og bedre kundeforhold.

Fakta om Riska Sveis AS


Riska Sveis AS er en stålentreprenør som leverer alt innen stål- og aluminiums konstruksjoner samt alle typer sveiseoppdrag, for bygg- offshore- onshore og maritim industri.

Holder til i Hommersåk utenfor Sandnes i Rogaland.

Telia Bedrift-siden mars 2016.

Riska Sveis er Telias første Microsoft Office 365-kunde.