Infinity symbol

Sakene dere klikket mest på i 2017

Det som engasjerte våre lesere mest i fjor var blant annet overgangen fra FM til DAB, nye spennende Telia-tjenester og festlige Facebook-dialoger med kundene våre.

Mac står på et bord med Telia-magasinet på skjermen.

Fjorårets toppliste har vist seg å være litt av en godt og blandet-pose. Leserne har vist interesse for alt fra dekning til Snapchat. Det er ingen tvil om at nyheter, både når det gjelder våre tjenester og mobilverdenen generelt, engasjerer mye.

Vi setter stor pris på alle leserne som har vært innom Telia-Magasinet vårt. Dere gir oss nyttig innsikt som vi skal bruke til å lage enda bedre innhold fremover.

Dette er de mest populære artiklene i 2017

Få bedre plass på mobilen

Har du problemer med at lagringsplassen på mobilen din fylles opp av apper, bilder og meldinger? Vi oppsummerte opp noen nyttige tips.

FM-nettet slukkes og mobilen redder deg

Det er ingen tvil om at DAB-radio var et hett tema i 2017. FM-slukkingen har kontinuerlig pågått gjennom hele landet. Vi oppsummerte og fortalte om mobilen som redningen.

Unngå kø med ny google-oppdatering

I den seneste oppdateringen til karttjenesten Google Maps lar Google deg følge med på hvor folksomme butikkene er til enhver tid. Med bruk av "live-data" kan du sjekke før du går ut døren hvor mye pågang det er på kjøpesenteret, restauranten eller kaféen.

5 grunner for å svitsje til SVITSJ

I sommer lanserte vi mobilbytteprogrammet SVITSJ, som innebærer at du velger en mobil i den fysiske butikken eller nettbutikken, som du nedbetaler til en fast lav månedspris. Etter 12 måneder kan du bytte ut den gamle mobilen med en gnistrende ny. Forsikring inkludert. Leserne var også uten tvil nysgjerrig på tjenesten.

Strøm musikk uten å bruke data

Telia lanserte Music Freedom i 2017. En tjeneste som gjør at alle kan streame musikk uten å bruke data. At folk bryr seg om musikk og mobilen, kom også frem i klikktallene.

Meldingene du ikke kan overse på reise

Det er ikke like lett å vite hva man skal forholde seg til når man surfer på mobilen i utlandet. Telia lanserte Roam Like Home og forteller kundene hva, hvor og hvorfor man må ha et ekstra øye til meldingene som tikker inn på reise.

Slik blir nye Snapchat

29.november annonserte Snapchat en helt ny oppdatering av kanalen. Nå blir Snapchat mer personlig og skreddersydd for hver enkelt bruker. Ikke ovveraskende var oppdateringen spennende nyheter også for leserne våre.

Alt du bør vite om iPhone 8 og iPhone X

Som alltid skaper Apple-lanseringer oppmerksomhet, intent unntak denne gangen heller. iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus slo godt an hos leserne.

7 Facebook-poster kundeservice elsket

Kundeservice hos Telia besvarer hundrevis av henvendelser hver eneste dag i sosiale medier. Innimellom får vi noen virkelig artige kundedialoger som gjør arbeidsdagen ekstra moro. Her er noen av de beste innleggene fra Telia sine kunder i sosiale medier!

Telia har Norges beste 4G-nett igjen!

For andre år på rad presenterte TEK.no Norges største uavhengige dekningstest av norske mobilnett, og resultatene viste også i år at Telia har landets beste 4G-dekning.

Hånd holder en iPhone med en av Telias magasinartikler på skjermen.