Samsung lanserer fremtidens telefoner og du kan bli testpilot

De nyeste tilskuddene i den eminente Samsung-familien består av to nye brettbare smarttelefoner. «En ny verden åpner seg», er slagordet for lanseringen. Og kanskje blir det faktisk slik?

Både Galaxy Z Flip3 og Galazy Z Fold3 kan skilte med to skjermer, der den innerste er brettbar. Det blir rett og slett som å ha med seg nettbrettet i lomma. Mobiltelefonene har dermed doble egenskaper, som endrer spillereglene for telefonbruk. Ifølge Samsung er Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Fold3 her for å overta for den klassiske smarttelefonen. Det kan nesten virke som om de har rett.

Vinnerene har nå blitt trukket! Vi gratulerer begge to. 

  • Samsung Galaxy Z Fold3: Dennis Mikkelsen
  • Samsung Galaxy Z Flip3: Antoinette Valen

Galaxy Z Fold3

Galaxy Z Fold3 fungerer mobil og nettbrett i ett. Med dobbel, lynrask 120 Hz-skjerm, åpnes nye dører. Telefonen gjør at du kan holde styr på alt samtidig. Smarte funksjoner gjør at du enkelt kan navigere i – og mellom – apper. Den ytterste og innerste skjermen samarbeider, slik at du kan skifte mellom skjermene akkurat når du vil. Innholdet du har oppe følger med!

Om du vil, kan du også multitaske med Split View på skjermen, eller du kan bruke Flex Mode for å få en laptop-lignende følelse.

Samsung galaxy Z Fold 3

TILBEHØR: Endelig kan du bruke S Pen til mobil også. 

Når mobilen er brettet ut til full størrelse, måler skjermen hele 7,6 tommer. Det betyr at du kan nyte favorittserien din på verdig vis. Med et nettbrett i lomma kan du både streame og game med overlegen kvalitet. I tillegg er det verdt å nevne at S Pen for første gang blir tilgjengelig for en brettbar mobil. Nå kan du skrible ned raske notater i møtet, skissere ideer, og tegne eller redigere bilder med millimeterpresisjon!

Nyvinningen kommer med 5G-hastighet, og et dobbeltbatteri på 4400 mAh.

Nå kan du hos Telia spare opptil 3000 kroner ved kjøp av nye Galaxy Z Fold3 eller Galaxy Z Flip3.

Galaxy Z Flip3

Liten og stor på samme tid! Galaxy Z Flip3 kan enkelt puttes i lomma. Likevel har du en smarttelefon med god størrelse når du «flipper» den opp. Samsung har, siden forgjengeren Flip2, gjort den fremre skjermen større og smartere. Nå kan du lettere styre, svare og se hva som skjer på telefonen når den er lukket. Hovedskjermen har lynraske 120 Hz og er på 6,7 tommer.
Bruker du Flex Mode, kan dessuten skjermen holdes halvåpen. Praktisk for deg som skal ta selfies i den perfekte vinkelen!

Samsung galaxy flip 3

LITEN PLASS: Med den nye Galaxy Z Flip3 vil du ikke ha noen problemer med å legge den i lommen. 

Galaxy Z Flip3 kommer i fire ulike, trendy farger. Velg mellom matt svart, glinsende beige, mørkegrønn eller lavendel.

Kom igjen – bli testpilot

Nå søker vi to testpiloter, og du kan være en av de heldige som blir blant de aller første i landet som får teste Samsungs nye telefoner. Som testpilot får du muligheten til å vurdere telefonen, og fortelle andre om din mening.

Vi søker etter testpiloter både til Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3.

Anmeldelsen blir publisert på telia.no/magasinet, og de heldige utvalgte får selvfølgelig beholde sin splitter nye Samsung-telefon til odel og eie etter testperioden.

Som testpilot er det ønskelig du selv beholder telefonen i minst fem måneder, samt samtykker til å bli med i en kort «unboxing»-film, som vil brukes av Telia Norge i sosiale medier.

Dette ønsker vi at testpilotene skal vurdere:

  • Design
  • Skjerm
  • Menyer
  • Kamera
  • Funksjoner
  • Batteritid
  • Konklusjon
  • Terningkast

Var denne siden nyttig?