Stream fra jobbmobilen uten å bruke av datakvoten

Har du latt være å streame serier eller fotballkamper på mobilen fordi arbeidsgiver betaler regningen? Data Boost løser dette.

Premier League-sesongen sparkes i gang, men du er langt unna godstolen… Du skulle gjerne hatt fri tilgang til å streame hele kampen, men i stedet må du belage deg på to ganger 45 minutter med VG Live-oppdateringer.

databoost-600.jpg

Foto: Maskot.

Det er idéen bak Data Boost. At du skal kunne streame så mye du vil, når du vil, uten å måtte bekymre deg for om jobben må betale for ekstra databruk.

VIPPS din Data Boost

Vi har nå lansert Vipps som betalingsmetode for bedriftskunder. Det vil si at du enkelt kan kjøpe Data Boost med Vipps fra egen lomme. Du betaler en liten sum for fri databruk i en avgrenset periode, og kan streame så mye sport, film eller serier som du bare klarer. Uten at det rører den dataen du har inkludert i abonnementet.

Er du for eksempel på hytta uten WiFi, og værgudene har gjort at du må sette sommerparadiset på vent, kan du kose deg inne med favorittserien din på mobilskjermen i stedet.

Nyhet! Data Boost

Nå kan du kjøpe Data Boost og betale for det selv med Vipps. Kjøp på Min Side eller i Telia-appen.

Les mer

Mange begrenser databruken

Begrenser du streamingen på mobilen fordi jobben betaler? Da er du ikke den eneste. Produkt- og kommersiell direktør i Telia Bedrift, Parisa Yousefi, kan fortelle at mange nordmenn er bekymret for å bruke for mye data på jobbmobilene.

– Mange føler ofte at man blir litt låst til det man får av arbeidsgiver. Med lanseringen av Vipps får man nå mulighet til å kjøpe tilleggstjenester som Data Boost på jobbmobilen fra egen lomme. Vi vet at bedriftskunder også er privatkunder 80% av tiden, da er det viktig å legge til rette for at også de kan bruke mobilen som de vil.

Produkt- og kommersiell direktør i Telia Bedrift, Parisa Yousefi. Foto: Telia.
Produkt- og kommersiell direktør i Telia Bedrift, Parisa Yousefi. Foto: Telia.

Jeg håper fokuset til våre bedriftskunder i sommer blir å kose seg og nyte ferien, uten å måtte tenke på hvor mye det koster arbeidsgiveren hvis man streamer resten av VM-kampen, eller Tour de France fra mobilen, forteller Yousefi.

Du kan kjøpe to typer Data Boost-pakker. Én time for 19 kroner eller tre timer for 39 kroner. Da får du tilgang på så mye data du trenger i det gitte tidsrommet. «Boosten» aktiveres så snart bestillingen er gjort. Kjøp på Min Side eller i Telia-appen.

Spår rekordsommer

Etterspørselen etter Data Boost har økt jevnt og trutt siden lanseringen i privatmarkedet. Det var likevel først i vinterferien, og tidenes medaljefangst under OL, at Telia fikk en skikkelig «boost». Databruken gikk opp med hele 25 prosent sammenlignet med en normal uke. Med Data Boost i porteføljen og Vipps på laget, spår Yousefi rekordsommer hva gjelder nordmenns databruk.

– Vi håper det blir en rekordsommer i år, det blir spennende å se. Databruk generelt har historisk sett økt gradvis, men så er denne sommeren ekstra spesiell med blant annet fotball-VM som gjør at det blir mer bruk av telefonen og mer streaming. Noe Data Boost er perfekt til, avslutter Yousefi.

Vipps for bedriftskunder og Data Boost gjelder for Smart Avtalepris, Telia Bedrift og Telia Bedrift Click.

Dette er Data Boost


  • Stream så mye sport, film eller serie som du bare klarer i en avgrenset periode.
  • Velg om du vil streame 1 time til 19 kr eller 3 timer til 39 kr.
  • «Boosten» starter i det du kjøper pakken.
  • Data Boost kan kjøpes via Min Side og i Telia-appen.
  • Vipps har ikke noen påvirkning på bedriftsfakturaen, kjøp ekstra data og betal fra egen lomme.