Slik får du feriekabalen til å gå opp

Mange ønsker fleksible løsninger på når de skal jobbe i sommer, og stadig flere velger en glidende overgang fra jobbmodus til feriemodus. For mens barna jubler over åtte uker ferie sommer, har jo de voksne ofte bare halvparten, eller enda mindre. 

En liten arbeidsøkt før frokost, deretter fiske krabber eller gå på fjelltur, og så en ny sving innom jobbmailen før middag ... Høres det kjent ut? Fleksibel ferieavvikling blir stadig mer vanlig. 

Vil bestemme arbeidstiden selv

Det er nemlig en økende tendens til at jobb og fritid sklir stadig mer inn i hverandre. Og for mange er nettopp det god utvikling. Det så vi også da vi i Telia i vår gjennomførte arbeidslivsundersøkelsen Workshop 2019, der vi spurte norske arbeidstakere om deres jobbvaner og om hvordan teknologi kan forenkle hverdagen deres. 

Fire av ti svarte at de ønsket fleksibel arbeidstid, der de selv kan være med å bestemme når på døgnet de la inn arbeidstimene, tilpasset andre gjøremål og personlige preferanser i forhold til for eksempel søvn. 

I dag finnes også gode, teknologiske løsninger som gjør det mulig for deg å være fleksibel selv om du skal til et sted uten fast internett. 

Ruteren Netgear Nighthawk M1 sikrer deg trygg, rask og stabil nettilkobling.

Sommerkampanje: Nå kan du kjøpe ruteren for kun 1,-. 

Nighthawk M1 ruter.jpg

Få flere dager på hytta

Nordmenn elsker å være på hytta, og ifølge Virkes reiselivsundersøkelse 2019 velger så mange som 1 av 3 å feriere på hytta i sommer. 

For de som har sitt ferieparadis litt utenfor allfarvei der dekning kan være en utfordring, vil den nye ruteren kunne løse problemene. Nighthawken har støtte for en ekstern antenne, noe som sikrer veldig god dekning, også på steder hvor mobiltelefonen sliter.

Den mobile 4G-ruteren er enkel å ta med seg, og kan oppnå solide nedlastingshastigheter. I praksis kan du forvente hastigheter på inntil 220 Mbps på steder med god dekning. Det er sannsynligvis raskere enn nettverket du har hjemme, og raskere enn hastigheten du vanligvis opplever med mobilen som modem. 

Den er selvfølgelig ikke bare forbeholdt deg som trenger å jobbe noen timer. Det er mulig å koble på inntil 20 enheter på det trådløse nettet, så her er fritt frem for å strømme filmer, serier og musikk. Alle får!

Netgear Nighthawk M1 4G-ruter


  • Koble til inntil 20 enheter / brukere samtidig
  • 16 timer batteritid (5040 mAh)
  • Dual-band WiFi (2.4 og 5.0 GHz)
  • 2,4 tommers LCD-skjerm gir info om hastighet, tilkoblede enheter m.m.

Nyt ferien med god nettilgang

Det er altså fullt mulig å være tilgjengelig for jobben samtidig som du nyter tid med familien i sommer. 

Netgear Nighthawk M1 4G-ruter

Med et mobilt bredbåndsabonnement får du tilgang til store datapakker uten hastighetsbegrensning, som gjør at du kan jobbe fritt og effektivt – uansett hvor du befinner deg.

Slik får også resten familien dekket sine behov for databruk, med alle laptoper, mobiler, smartklokker, tablets og håndholdte konsoller som er med i ferien. 

Netgear Nighthawk M1 har 16 timers batteritid. Så om du legger inn åtte timer søvn, skulle det være rikelig igjen til både jobb og underholdning for alle, selv når dere er på farten. 

Priser er oppgitt eks. mva. Tilbudet gjelder nytegning for eksisterende og nye kunder t.o.m. 11.08.2019. Ruter må kjøpes med abonnement til veil. pris, tot. fra kr 4777,- og forutsetter 24 mnd. binding. Estimert høyeste hastighet for alle abonnement er 220 Mbit/s ned og 35 Mbit/s opp. Faktiske hastigheter avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om dekning og hastighet her.

Var denne siden nyttig?