Infinity symbol
Kyrre Gørvell-Dahll. Foto Telia.

Slik lager du en låt

Kygo viser deg hemmeligheten bak en EDM-hit.

Vi har alltid hatt musikk i oss, blitt inspirert og skapt med det vi har for hånden. Nå er det enklere enn noensinne å lage, dele og lytte til musikk. I Kygo Sessions forteller Kygo hvordan han tenker når han lager en EDM-låt, og hvordan du kan lage din egen - trinn for trinn.

– Dette er et spennende samarbeid, der teknologi møter kultur, sier Håkon Lofthus, leder for Telia Privat. – Vi har dessuten flere felles verdier: Kygo ønsker å gi noe tilbake og lære andre hvordan de kan lage sin egen musikk, og vi ønsker å gjøre teknologi tilgjengelig slik at alle har samme mulighet til å gjøre nettopp det. Appen er gratis og enkel å bruke, og dermed er det duket for masse eksperimentering og musikkglede.

Bli inspirert av Kygo Sessions

La Kygo hjelpe deg i gang med å lage din egen musikk – i Telia / Kygo Sessions gir han deg råd om hvordan du blant annet lager en fet beat, finner de ultimate akkordene, en kul melodi, og hvordan du setter det hele sammen.

Sjekk ut alle Telia / Kygo Sessions og bli inspirert!

– Å lage en moderne pop-hit er et samarbeidsprosjekt, sier sosialantropolog Ingrid M. Tolstad, som i sitt doktorgradsarbeid har sittet i musikkstudioer verden over og fulgt arbeidet til internasjonale hitlåtskrivere.

– Ideen om Den Ensomme Mannen og hans gitar finnes fortsatt, men det er ikke det som er standarden for å lage musikk i dag. Hitlåter lages sammen med andre.

Slik deler du musikk med andre

I appen Telia Soundmaker kan du lage din egen musikk med inspirasjon og veiledning fra Kygo. Musikken du lager kan deles med andre via Messenger, e-post eller annet som telefonen din støtter.

Slik lager du musikk i appen Soundmaker. Video: Telia.

Se Kygo-headset nettbutikken vår.