Infinity symbol
En jente holder en mobil med snapchat-appen åpen. Tunge-emoji legges over et ansikt i et bilde.

Spennende nyheter i Snapchat

Har du fått med deg alle nyhetene i den nye Snapchat-oppdateringen? Her er det aller beste fra hele Norges favorittapp!

Den seneste oppdateringen fra Snapchat innebærer en rekke ting du ikke hadde forventet. Uendelig visning av bilder og et «magisk» viskelær er noe av det aller nyeste fra den gule spøkelsesappen.

Vekk med skyene

Hender det at du tar tidenes bilde fra stranda, men så er det en sky på himmelen som ødelegger My Story'en? Snapchat kan dessverre ikke gjøre sommerværet bedre, men vi er overbeviste om at årets feriebilder likevel kommer til å være preget av mer blå himmel enn tidligere.

Med viskelærsfunksjonen som er lansert i den seneste oppdateringen kan du markere områder du ønsker fjernet, som for eksempel en sky. Du blir neppe noen grafisk designer ved å bruke viskelæret, men morsomt er det!

Tavle med 4G+ påskrevet.

Trekk fingeren videre nedover langs boksen for å få enda flere alternativer. Foto: Skjermdump, Snapchat.

Har du fått med deg den seneste oppdateringen i Google Maps også? Med denne kan du blant annet unngå kø i klesbutikken!

Teppelegg med emojier

Hvem blir ikke glad av emojis? De digitale smilefjesene og tegnene vi sender frem og tilbake har nå inntatt Snapchat i ny form. Ved å først velge tegnefunksjonen på høyreside, og deretter trykke på ikonet under fargevelgeren vil man kunne «spraye» emojis på bildet. Velg en av de utvalgte emojiene, for eksempel et hjerte, og trekk fingeren rundt på skjermen. Noe å sende til kjæresten sin det!

Skjermdump av emoji i foto på snapchat.

Marker området du ønsker erstattet med fingeren, så gjør Snapchat resten for deg. Foto: Skjermdump, Snapchat.

Evig snap?

Neida, du kan slappe helt av! Du kan fremdeles sende småpinlige snaps som forsvinner før du rekker å si «mobilteknologi kan gjøre fantastiske ting». Forskjellen er at du nå, i tillegg til tidsintervallene 1 - 10 sekunder, kan sende en snap som ikke forsvinner før mottakeren slipper fingeren. Noen har reagert på det, men vi synes det bare er fint.

PS: Tidsintervallene styrer du nå på høyre side, og ikke lenger nederst til venstre!

To bilder, til venstre et par bøker liggende på en pult, til høyre skjermdump fra snapchat og valg av uendelig snap.

Velg det horisontale «åttetallet» for å sende en «uendelig snap». Foto: Skjermdump, Snapchat.

Film i loop

Instagram har av mange blitt kritisert for å kopiere Snapchat. Nå er det payback-time. Snapchat ser faktisk ut til å ha latt seg inspirere av Instagram og «boomerang-funksjonen». Små videosnutter i loop har blitt svært populært den siste tiden, og nå slenger Snapchat seg på trenden.

Skal du for eksempel på ferie til et sted med badebasseng i Europa kan du sette det perfekte stupet i en loop. Med Roam like Home fra Telia kan du så klart enkelt laste filmen opp på My Story Uten å bekymre deg for roamingkostnader, i hele EU&EØS (og Sveits).

PS: Har du ikke Telia Norge på Snapchat? Legg oss til da vel