Cornelius Monstad og sønnen Ole Philip bruker mye mobildata – de gleder seg nå over nyheten Telia X.
Cornelius Monstad bruker over 40 GB hver måned – og det har han gjort i to år. Telia X dekker endelig familiens behov for mobildata.

Sparer tusenvis i året: – Nå blir det Telia X på hele familien

Cornelius og familien er storforbrukere av mobildata. Telia X dekker nå hele familiens behov, og løser flere problemer for dem i hverdagen. 

– Jeg er avhengig av mye mobildata for at hverdagen min skal gå opp, forteller Cornelius Monstad, som har brukt over 100 GB i måneden de siste årene

Som storforbruker av mobildata er han en av dem som har omfavnet mobilabonnementet Telia X.  

Cornelius har to barn og en samboer, og siden man nå får en lavere pris på Telia X når flere har samme abonnement, har han nå fått hele familien over. Da sparer de også mye penger.

– Jeg er såpass fornøyd at nå blir det Telia X på alle fire i familien. Spesielt min datter og sønn har behov for dette. 15–16 GB, som mange abonnement har som grense, holder rett og slett ikke for en jente tidlig i 20-åra. Det går veldig mye data hos barna i løpet av en måned, forteller Monstad.

Far og sønn med mobil på kjøkkenet.
Mobiler og iPader har et fast ladehjørne på kjøkkenet. Det kommer godt med for familien som bruker mye mobildata.   

Så hvor mye kan en familie på fire spare i året på at alle har Telia X? Første person med Telia X betaler 579 kroner. Deretter går prisen ned til 399 per person. Det er 150 kroner spart per hode, til sammen 450 kroner i måneden. 

På et år blir det hele 5400 kroner.

– Slipper å tenke på mobildata

Med hele familien på Telia X, blir det også en bekymring mindre for familien i en hektisk hverdag.

– Det å ikke måtte gå rundt å tenke på hvor mye mobildata vi bruker er veldig godt, og man slipper jo å bekymre seg for at det plutselig dukker opp en høy regning – for det har jeg nemlig opplevd med tidligere leverandører jeg har hatt.

–  Det er kult å se at vi som familie sparer så mye på årsbasis, sier Monstad.

Han streamer alle kampene til favorittlaget, bruker en egenutviklet app til frisørsalongen sin, og gamer og ser på filmer med telefonen.

– Mobilen har jeg alltid med meg for å ta imot bestillinger på appen til salongen min, og noen ganger blir det tid til gaming og en film når jeg jobber nattevakter i kommunen, forklarer han.

Fungerer optimalt – selv med redusert hastighet

Selv i måneder der han bruker mer enn 100 GB, og hastigheten dermed reduseres til 3 Mbit/s, er Monstad fornøyd. 

Far og sønn med mobil ute.
Cornelius og sønnen Ole Philip er avhengig av mye mobildata, og mener at Telia X dekker behovet.   

– Det fungerer fint til min bruk også da, og jeg strømmer ganske krevende fotballkamper. Det går strøkent, sier Monstad.

– Det er betryggende med et abonnement som ikke gir noe begrensning i databruk.

Cornelius Monstad

Cornelius har også erfart at det er helt fint å se film på Netflix og streame NRK direkte, og det går raskt å laste opp landets største nettaviser med en maks hastighet på 3 Mbit/s.

Som Manchester United-supporter ser han hver kamp ved hjelp av mobildata – enten med telefonen eller med et tvillingkort til iPaden.

Frihet med mobildata

Også på jobb er Cornelius opptatt av å ta i bruk ny teknologi, og han har designet en egen app for å trekke kunder til frisørsalongen han driver. 

Appen gir ham oversikt over en stor kundedatabase, og den brukes hyppig av flere til å bestille en klipp. Også betalingsløsningen går gjennom mobiltelefonen, og alt via 4G.

Mobil betalingsløsning.Alltid på nett – betalingsløsningen i salongen styres gjennom mobilen.

– Å holde salongen i gang er en livsstil for meg. Jeg er alltid tilgjengelig for kundene mine og booker inn avtaler. Mobilen og appen er viktige verktøy, forklarer han.

– Selv om det er en sjarmerende salong med mye gammelt utstyr, så føler jeg at jeg er på ballen når det gjelder å teste ny teknologi, presiserer frisøren.

Var denne siden nyttig?