Få større fleksibilitet - betal enkelt med mobilen

Sannsynligvis bruker du Strex allerede – men vet du det?

Har du betalt parkering, kjøpt en kinobillett eller donert penger til et veldedig formål med mobilen din? Da er sjansen stor for at du allerede har brukt Strex.  Hver gang du velger å kjøpe en vare eller tjeneste ved å benytte betalingsmåter som «Mobilregningen», «Telefonregningen» eller SMS, er det nemlig Strex som håndterer transaksjonen. Og betalingene? De belastes mobilregningen din. 

Strex mobilbetaling 2019 collage av bruksområder. Opphavsrett: STREX

Strex er Telia, Telenor og ICE sin felles mobilbetalingsløsning i Norge. Mer enn 4 millioner nordmenn har allerede benyttet seg av en eller flere av Strex sine betalingstjenester innen digitale medietjenester, transporttjenester, parkering og lading av elbil.

Du kan også betale med Strex når du streamer musikk, kjøper brus og snacks fra automat, stemmer på tv-show, bestiller legetime eller betaler medlemsavgift eller abonnement. Veldig mange donerer også penger til ulike veldedige formål med SMS. Slik bidrar Strex til at du får enda enklere tilgang til det som er viktig for deg i hverdagen.

100 prosent mobil – og full frihet

Strex er Norges eneste 100 prosent mobile betalingsløsning, tilgjengelig for alle som har en mobiltelefon – uansett type telefon og mobilabonnement. 

Syns du det er tungvint å legge inn kort- eller kontoinformasjonen din hver gang du skal handle på nett eller i en app? Kanskje er du ukomfortabel med å oppgi slik informasjon? Med Strex trenger du ikke lenger dele slik informasjon med utsalgsstedet, og du har full frihet og fleksibilitet i situasjoner der du ellers ville vært avhengig av bankbaserte betalingsmåter.

Skjermbilde av Støtt Redd barna. Opphavsrett: Strex

– Hovedforskjellen på Strex og de andre løsningene på markedet er at forbrukerne ikke trenger å forholde seg til banken, forteller Tove Mette Dramstad, daglig leder i Strex. Ønsker du ikke å bruke mobilregningen, kan du likevel bruke løsningen ved å legge inn debet- eller kredittkortet ditt.

Logg deg inn på strex.no

Via Min Side på strex.no får du oversikt over alle dine belastninger, samt kontaktinformasjon til de aktuelle brukerstedene. Registreringen er enkel og rask, og gir ekstra sikkerhet og kontroll for deg som betaler.

Dette er Strex


Telia, Telenor og ICE sin felles betalingsløsning i Norge. 

Strex gjør det trygt og enkelt å betale for produkter og tjenester med mobiltelefonen – og fungerer uavhengig av type telefon, operatør og abonnement.

Løsningen bygger på velprøvd teknologi, og krever ikke installasjon av app eller annen programvare. 

Kjøp med Strex belastes brukerens mobilregning.

Mobiloperatørene har siden 1999 tilbudt betaling via SMS. I 2012 gikk de sammen og opprettet et selskap som fikk navnet mPayment, som i 2015 endret navn til Strex.

Strex håndterer årlig over 60 millioner transaksjoner via SMS-betaling, og et stadig økende antall betalinger over nett og i apper.

Mer enn 4 millioner nordmenn har benyttet en eller flere av Strex sine tjenester

Kilde: strex.no

Var denne siden nyttig?