Jente med mobil på trikkeholdeplass
PÅ FARTEN: Med Telia Play på mobilen kan du se TV hvor du vil.

Ser TV overalt med Telia Play

Film, fotball og humor. Telia Play kombinerer det beste fra «live»-TV med det beste fra strømmeverden. Innholdet ser du når det passer deg, på hvilken som helst skjerm. 

Det kommer stadig fantastiske nye serier, og i en travel hverdag er lite bedre enn å koble av med litt kvalitetstid foran TV-en. Men det er ikke alltid døgnet har nok timer til at vi rekker alt vi vil. Da er det godt å vite at du ikke trenger å være hjemme på sofaen for å få med deg siste episode av favorittserien, eller kveldens fotballkamp.

Med Telia Play har du alltid tilgang til det beste fra underholdningsverden, uansett hvilken enhet du bruker. Se en episode av favorittserien på mobilen i sengen før du står opp, eller se frokost-TV på iPaden ved kjøkkenbordet mens du nyter morgenkaffen. Ved å laste ned Telia Play-appen på mobil og nettbrett har du alltid TV-innholdet fra Telia tilgjengelig der du befinner deg.

Last ned Telia Play appen til mobiltelefonen på App Store eller Google Play – eller les mer om hvordan du får Telia Play på din PC her.

 

Se hvordan du kan få mest ut av din Telia Play.

Mange vil nok også sette pris på muligheten til å fortsette å se på innholdet der du slapp, dersom du beveger deg ut av stuen og bytter til en annen enhet. Det betyr at du kan starte en serie på TV-en hjemme i stua, og fortsette TV-tittingen på bussen på vei til jobb.

I tillegg kan nedlastet innhold være en god partner dersom man er på lange bilturer med barn i baksetet, eller en løsning dersom du befinner deg på et sted der du ikke er internettilgang.

Psst… synes du det er vanskelig å bestemme deg for hva du skal se på? Nå har Telia Play fått IMDb-rating, og nye temasider som kategoriserer innholdet som gjør det enklere å velge. 

– En fleksibel og brukervennlig underholdningspakke!

Slik oppsummerer Geir Eriksen fra Lørenskog TV-tilbudet fra Telia. Med Telia Play-appen installert på både nettbrett og mobil, har Geir med seg det han ønsker av TV-underholdning overalt. For eksempel når kona skal hentes på togstasjonen. Da kan Geir nyte noen gylne øyeblikk mens han venter i bilen.

For Geir handler et godt TV-tilbud om valgfrihet. Han er opptatt av å kunne se det han har lyst til når og hvor det passer ham.

Telia-play-i-stuen.jpg

UNDERHOLDNINGSUNIVERS: I Telia Play-appen finnes innhold for alle og enhver. 

Både han og kona er hektet på de norske komiseriene Helt Perfekt og Neste Sommer. Med opptaksmulighet kan Thomas Giertsens flauser spares til stunder da ekteparet har tid til å sette seg ned sammen.

Vi har veldig mye på serieopptak. Det er helt genialt, for da kan vi se episodene når det passer oss. Det kan for eksempel vært til fredagskosen med en pizza eller tacomiddag.

Fleksibilitet med Valgmenyen

Familien er også store fans av poengsystemet i Valgmenyen til Telia. Poengene gir dem anledning til å velge inn og ut TV-kanaler og strømmetjenester.

– Kona er fotballinteressert, så under den norske sesongen velger vi inn fotballkanaler. Så velger vi inn filmkanaler som Paramount+ og Fox+ når vinteren kommer. Det er utrolig mange gode kanaler og strømmetjenester og enkelt å velge dem inn og ut, mener Geir.

Psst… I mai ble Viaplay tilgjengelig i Valgmenyen. Med strømmetjenesten Viaplay får du tilgang til et stort utvalg nye filmer, med over 300 premierefilmer hvert år, i tillegg til flere serier og masse innhold til barn.

– All underholdning i én boks

Geir var blant de første til å prøve den nyeste TV-boksen fra Telia, Telia box.

– Den er utrolig bra. Med den har jeg samlet alt jeg trenger av underholdning i én boks. Her er de gode tradisjonelle TV-kanalene, serier fra strømmetjenester som HBO Nordic og Netflix og mange gode filmer. Jeg har ryddet vekk alt jeg hadde av dvd-spillere og annet utstyr, for nå trenger jeg bare Telia-boksen, konkluderer Geir.

Noen av høydepunktene på Telia box


  • Chromecast innebygget
  • Tusenvis av apper tilgjengelig
  • Sømløse opptak på tvers av alle enheter
  • Stemmestyring
  • 4K og HDR bildekvalitet

TeliaBox - Boks og fjernkontroll Perspektiv front - transparent (3).png

Var denne siden nyttig?