To som ser på ipad i seng
TV OVERALT: Med Telia Play kan du strømme hva du vil, når du vil, på den enheten du vil. Foto: Getty Images

Slik får du mest ut av Telia Play

Telia Play gir deg mulighet til å strømme TV, filmer og serier, men visste du at du kan skreddersy innholdet slik at du får din helt egen strømmetjeneste? Her er alle funksjonene du bør vite om. 

Enten du allerede er godt kjent med Telia Play eller er ny til tjenesten, er det ikke sikkert du kjenner til alle mulighetene og funksjonene som skjuler seg bak Telias store TV- og strømmeunivers. Derfor har vi laget denne oversikten med smarte tips og triks, slik at du skal få en enda bedre underholdningsopplevelse. God strømming!

Alle favorittene på ett sted

De fleste av oss abonnerer på én strømmetjeneste eller to, men hvorfor klare seg med «bare» ett par når du kan få tilgang til alle de største? Og enda bedre — ha de samlet på ett og samme sted.

I Telia Play har vi samlet innholdet fra de største strømmetjenestene og alle TV-kanalene du kjenner til, og mange flere, på én og samme plattform. Alt du trenger er et TV-abonnement fra Telia, og vips så får du tilgang til et enormt underholdningsunivers — uten at du trenger å abonnere på hver enkelt strømmetjeneste*. Smart, ikke sant?

Foto: Skjermdump Telia Play

Innholdet har du med deg over alt, uansett hvor du er — og du kan se det på den enheten du vil, enten det er nettbrett, mobil eller på TV-en. Se en episode av favorittserien på mobilen i sengen før du står opp, eller se frokost-TV på iPaden ved kjøkkenbordet mens du nyter morgenkaffen. Fordi tjenesten er lik på alle enheter, kan du alltid plukke opp innholdet der du slapp, uansett hvilken enhet du bruker. Det betyr at du kan starte en serie på TV-en hjemme i stua, og fortsette TV-tittingen på bussen på vei til jobb.

*Viaplays originalinnhold er tilgengelig på Telia Play. For å få tilgang til alt innhold fra Viaplay må registrere en bruker på Viaplay. Dette gjør du imidlertid kostnadsfritt.

Skreddersy din egen strømmetjeneste

Vi er opptatt av at du skal kunne se det du vil når det passer for deg. Derfor er det helt opp til deg å sette sammen din egen TV-pakke med de kanalene og tjenestene du vil ha.

I Valgmenyen finner du et enormt utvalg av innhold å velge mellom. De største norske kanalene, som for eksempel NRK og TV2, har du alltid tilgang til, uansett hvilket abonnement du har. I tillegg har vi forhåndsvalgt noen kanaler til deg, som du enkelt kan bytte ut med andre hvis du ønsker. I tillegg kan du bruke TV-poeng til å velge ditt eget innhold. I TV & Strømming-pakken har du 50 poeng til rådighet som du bruke til å fritt velge inn TV-kanaler og strømmetjenster.

Det er enkelt og kjapt å legge til eller fjerne kanaler — og skulle du ha behov for flere TV-poeng kan du kjøpe det på Min Side.

> Se det store utvalget av kanaler og innhold du kan velge og les mer om Valgmenyen her.

Dette er Telia Play


  • Telia Play er Norges mest fleksible og innholdsrike TV- og strømmetjeneste.
  • Du kan strømme underholdning i Telia Play på TV, mobil, nettbrett, Apple TV og Telia box.
  • Med Telia Play får du tilgang på et enormt utvalg av TV-kanaler og strømmetjenester — alt sammen under samme tak.
  • Du må ha TV-abonnement fra Telia for å bruke Telia Play
  • Telia Play kan brukes selv om du ikke har TV-boks fra Telia. Du kan fint bruke ditt eget utstyr som Apple-TV, Chromecast, PC / Mac, mobil og nettbrett.

Se TV når det passer deg i TV-arkivet

I TV-arkivet ligger de aller fleste programmene som sendes på TV syv dager bakover i tid. Det vil si at du når som helst kan gå tilbake å se den fotballkampen du ikke rakk fordi svigermor insisterte på både kaffe og dessert etter søndagsmiddagen.

Foto: Skjermdump Telia Play

Ta opp hele sesonger i programarkivet

Krasjer favorittprogrammet ditt på TV med andre planer? Ikke noe problem.
I programguiden kan du på forhånd sette det aktuelle programmet på opptak. Du kan også sette på faste opptak, og på den måten ta opp hele sesonger av et TV-program eller en serie. Med mulighet for inntil 500 timer opptak er det ingen grunn til å holde igjen på opptakene, som du selvfølgelig beholder så lenge du vil. Se hvordan du gjør opptak her.

Se opptak på tvers av enheter

Med opptaksfunksjonen kan du se favoritt-TV-øyeblikkene akkurat når du selv ønsker det. Alle opptak lagres i skyen. Du trenger altså ikke vente til du er hjemme foran TV-en med å se opptakene dine. Du kan se dem på Telia Play når og hvor du vil, på den dingsen du foretrekker.

Foto: Skjermdump Telia Play

Last ned innhold og se offline

Opptak og annet innhold kan også lastes ned med offline-funksj

onen. Nedlastet innhold kan være en god partner dersom du skal på en lengre biltur med barn i baksetet, eller hvis du befinner deg på et sted der du ikke har internettilgang. Med offline-innhold kan du også bli underholdt på farten uten å bruke mobildata.

> Glad i en god TV-opplevelse? Telia box er markedets råeste TV- og strømmeboks.

Få hjelp til å velge innhold

Det er en jungel av serier og filmer der ute, og tilbudet blir bare større – også på Telia Play.
Med så mye innhold er det lett å gå seg vil – noen ganger bruker vi nesten like lang tid på å bestemme oss for hva vi vil se, som å faktisk se noe. Derfor har vi laget temasider som kategoriserer innholdet og gjør det mer oversiktlig.

Et annet verktøy som gjør det enklere å finne bra filmer og serier, er IMDB-rating. IMDB er verdens største og mest anerkjente tjeneste for rangering og anmeldelser av filmer og serier, og er implementert i Telia Play.

> Se det store utvalget av TV-kanaler og strømmetjenester på Telia Play her

Var denne siden nyttig?