Far sitter med barn på fanget og ser på mobilen, ubegrenset data

En julegave til de ansatte med ubegrenset glede

Takk de ansatte for innsatsen i et spesielt år ved å berike hverdagen i tiden som kommer! Med Telia Ubegrenset er døren åpen for juleønsker på Facetime og et uendelig univers av underholdning. 

Fortjener de ansatte en oppmerksomhet til jul? Gi en gave som fortsetter å glede i tiden som kommer.

Mobiltelefonen vår er gjerne inngangsporten til alt fra sosial kontakt til underholdning, sport og nyheter. Det gjelder nå i enda større grad enn ellers. Vennekvelder og juleønsker gjøres koronavennlig over Facetime, julegavene klikkes hjem og vi strømmer underholdning som aldri før. Med fri data i mobilabonnementet, har vi en hel verden i lomma.

Ubegrenset strømming

Denne høsten lanserte vi Telia Ubegrenset, et abonnement med fri bruk av data. Det kom etterlengtet, i en tid der mange bruker mobilnettet for å jobbe. Og ikke minst til stor glede for alle de ansatte, som nå kan strømme som de vil — uten å tenke på at jobben sitter med regningen for alt fra barnas spilling til strømming av fotballkamper.

Med fri data kan mobilnettet deles, gjerne med hele familien! Slik blir bilturen hjem til jul mer harmonisk, med spill eller filmer i baksetet og musikk eller lydbøker i forsetet. Ubegrenset data gir muligheten til å ta med mormor via Facetime på julekonsert, eller til å strømme julefilmer på hytta i ferien. 

Og det gir også muligheten til å logge seg på og løse hastesaker uansett hvor, hvis presserende e-poster eller hendelser skulle dukke opp på jobben.

Slik gir Telia Ubegrenset stor verdi, både for bedriften og hver og en av de ansatte. En julegave som gleder — og samtidig er nyttig for både giver og mottaker!

Mobile_TS_Icon_700px_B

NYHET! Telia Ubegrenset


Et mobilabonnement for bedrifter, med ubegrenset data! 

— Fri bruk for de ansatte. Ubegrenset med data i Norge.

— Fast pris for bedriften

— 5G inkludert

— Fri tale og SMS

— Roam Like Home inkludert

Kampanjepris! Kun 599 kr/mnd. eks. mva.

Pris oppgitt eks. mva. Veil. pris på Telia Ubegrenset 699,-/md. eks. mva. Kampanjepris frem til og med 31.12.2021. Forutsetter 24 md. avtaletid. Kampanjeprisen gjelder i 24 md.

Psst ... Visste du at du setter sammen en løsning med ulike abonnement til ulike ansatte i bedriften?

Var denne siden nyttig?