Sjøløve og sjiraff fra de to parkene.
Nå kan hele familien oppleve Dyreparken i Kristiansand, Atlanterhavsparken i Ålesund og Hunderfossen Eventyrpark - helt uten å være der!

Skap gode opplevelser med TeliaSammen

Drømmer du om å ta med barna på et besøk i Dyreparken, Atlanterhavsparken eller Hunderfossen? Nå lanserer vi en ny tjeneste der dere kan gjøre nettopp det  — helt digitalt.

Telia har inngått et samarbeid med Dyreparken i Kristiansand, Atlanterhavsparken i Ålesund og Hunderfossen Eventyrpark i Lillehammer og gir deg nå en helt ny mulighet til å oppleve de tre parkene digitalt — helt uten å være fysisk til stede.

Slik fungerer TeliaSammen

  1. Klikk deg inn på linken til "TeliaSammen".
  2. Velg en opplevelse dere vil dele.
  3. Send personen du vil dele opplevelsen med lenken som kommer opp på siden, så sier vi ifra når de er kommet på plass. Du velger selv om du vil tillate kameratilgang, men vi tror opplevelsen blir bedre med et kjent ansikt
  4. Opplev noe sammen!

Så enkelt er det! Se hvordan det fungerer.

Felles videosamtale

På den nye plattformen "TeliaSammen" som er utviklet av Telia, kan du oppleve de tre parkene ved å se på ulike videoer og livesendinger. Fra mobilen, nettbrettet eller datamaskinen kan du få et innblikk i hva som rører seg i de tre parkene – hjemmefra eller hvor ellers du måtte befinne deg.

Siden tjenesten er laget for to, kan du dele den med en annen mens du sitter og ser på. Deler du linken til nettsiden, kobles dere opp på en felles videosamtale, og derfra kan dere velge hvilke videoer dere vil se, enten det er dyr fra savannen eller fiskestrømmer i akvariet.

Dette er det første innholdssamarbeidet på plattformen, flere opplevelser vil lanseres fremover.

Sjiraff i Dyreparken
MØT DYRENE: Se unike filmer med dyrene i parken!

Deler gleden

– Vår rolle er å utvikle nye digitale opplevelser, vi håper at dette kan skape noen hyggelige og levende øyeblikk for familier og venner som vil oppleve noe sammen, men som ikke har mulighet til å se hverandre nå, sier Camilla Forberg, merkevare - og markedsdirektør i Telia Norge.

Den nye opplevelsesplattformen som har fått navnet TeliaSammen, er designet for å passe for alle. Forberg tror tjenesten blir spesielt populær for besteforeldre og barnebarn som ikke får sett hverandre så mye på grunn av koronaviruset.

— Når kontakten begrenses til digitale samtaler blir det vanskelig å holde på interessen til barna. Derfor er vi glade for å tilby en helt ny måte være digitalt sammen på, sier Forberg.

Far og barn sitter i sofa og ser på iPad.
OPPLEV PARKEN: Bli med på en magisk reise fra din egen sofakrok!

Dyr engasjerer

Dyreparken i Kristiansand har i dag 127 dyrearter fra hele verden. Blant videoene som legges ut på nettsiden kan man velge og vrake mellom alt fra sjimpanser til sjiraffer og sebraer.

— Nærkontakt med dyr er noe som vekker følelser hos både store og små, sier Anniken Bjørnstad Schjøtt, markeds - og kommunikasjonsansvarlig i Dyreparken i Kristiansand.

Eventyrstund

I Hunderfossen Eventyrpark kan du oppleve en eventyrstund sammen med den du deler opplevelsen med. Familieparken har valgt ut fire folkeeventyr som visualiseres gjennom ulike videoer.

Her er både kjente fortellinger som "Askeladden og de gode hjelperne, "Prinsessen ingen kunne målbinde", "Prinsesse fra Trollnatt" og "Herremannsbruden". Du kan også følge teateroppsetningen "Heksefest" som er en favoritt hos mange i den eventyrlige familieparken.

På havets bunn

Fra Atlanterhavsparken i Ålesund venter pingviner, selskapssyke seler og forskjellige fiskearter som er klare til å hilse velkommen.

— Naturen er en ting som opptar alle. Barna har ofte undrende spørsmål og behov for å vite mer. Da kan besteforeldre komme med svar, samtidig som de kan ta del i besøket sammen, sier Tor Erik Standal, daglig leder ved Atlanterhavsparken.

Den digitale turen til akvariet som nå er tilgjengelig på telia.no byr på flere typer opplevelser. Utover å vandre gjennom bygget, kan man også gå tur utenfor, se på fiskere og dykke under vann for å utforske havets bunn.

Var denne siden nyttig?