Topp lydkvalitet og et design det er lett å forelske seg i, mener Telias testpiloter om Urbanista Stockholm.

Test av Urbanista Stockholm

Topp kvalitet og et design det er lett å forelske seg i! Det er dommen fra våre testpiloter.

Stockholm er Urbanistas nye trådløse in-ear-modell, som gir deg full frihet til å nyte din favorittmusikk mens du vandrer gatelangs i din egen boble. Koble ørepluggene til mobilen din med Bluetooth 5.0, og de er klare til bruk. Urbanista Stockholm skrur seg også automatisk på når du tar dem ut av esken.

Sandra Mogård (Oslo), Vibeke Hennøen (Klæbu) og Mari Halvorsen (Hønefoss) har testet de elegante ørepluggene, som finnes i fargene rosa, grønn, sort og hvit.

Førsteinntrykket er at pluggene er lette og skikkelig fine i fargen. Etuiet er lite og nett, greit å ta med seg selv i de minste veskene.

Mari Halvorsen

Urbanista Stockholm_Bluetooth.jpg

Urbanista Stockholm er helt fri for ledninger. Du trenger ikke en gang å ta frem mobilen for å justere lyden eller svare på en samtale, dette kan du styre via talekontroll med Siri eller Google Now. 

Urbanista Stockholm har en batteritid på 3,5 timer. Men fortvil ikke om de går tom for strøm: l ladefutteralet som følger med er det et batteri som holder til tre fulle ladninger. Det betyr totalt 14 timer med musikktid når du er på farten. 

Urbanista Stockholm


  • Spilletid: 3,5 timer + 10,5 timer 
  • Bluetooth 5.0
  • Stereo telefonsamtaler
  • Volum- og musikk-knapper
  • Ladeetui gir tre fulle ladninger av ørepluggene
  • Stemmestyring med Siri og Google Now
  • Touch-styring
  • Kompatibel med Android og iOS

Design

Vibeke: Urbanista Stockholm har en ren og enkel design, som det er lett å forelske seg i. Ladeesken som gir tre fulle ladninger er lett å smette i lommen. De kommer i flere lekre farger, jeg valgte årets farge – grønn! 

Sandra: Jeg liker at designet er veldig rent og ikke mye ekstra greier. Urbanista Stockholm ser skikkelig fine ut når man har de på seg. De kommer i flere farger, jeg testet de som er hvite.

Vibeke_Urbanista Stockholm.jpg

Vibeke er begeistret for det lekre designet til Urbanista Stockholm.

Lyd

Sandra: Lydkvaliteten er jeg fornøyd med! Ørepluggene fungerte veldig bra til vanlige samtaler, og er helt supre når det kommer til musikk. Jeg opplevde en klar og fin lyd.

Vibeke: Lyden er klar, fin og fyldig, uten for mye bass. Rock, metal, blues og pop – bring it on! Det er enkelt å vandre rundt i byen i sin egen musikkboble. Men det trekker ned at ikke alle hørte meg like godt i samtalene. 

Mari: Jeg opplevde ingen problemer med lyden, men under samtaler meldte mottaker at det virket som jeg var «langt borte».

Komfort

Mari: Jeg synes de sitter godt i ørene, enda jeg ofte sliter med å få slike plugger til å passe skikkelig. Derfor var jeg redd de ville falle ut når jeg løper på tredemøllen, men de legger seg fint og er komfortable å ha på – selv under lengre treningsøkter.

Trening_Urbanista Stockholm.jpg

Tilgang til riktig musikk er en viktig "boost" på treningssenteret (Foto: Mari Halvorsen).

Vibeke: Jeg har litt små ører og det tok tid før jeg fikk ørepluggene til å sitte som jeg ønsket, men det er en vanesak. Det er noe upraktisk at man justerer volum og bytter sang med samme knapp. 

Sandra: Urbanista Stockholm sitter godt, til og med på trening. Det er fint å slippe en ledning som krøller seg hele tiden.

Batteri

Sandra: 14 timer spilletid er mer enn nok for min del. Jeg har brukt dem i noen dager nå, fremdeles uten å lade.

Vibeke: Tiden flyr fort når man hører på god musikk, så batteritiden kunne vært bedre. Det er praktisk med et etui som har tre ladninger.

Mari_Urbanista Stockholm.jpg

– Urbanista Stockholm er veldig enkle å styre og de gir en god lyd, mener Mari.

Konklusjon og terningkast

Sandra: Jeg er fornøyd med Urbanista Stockholm Bluetooth-øreplugger og vil absolutt anbefale dem videre. Mye for pengene når det kommer til kvalitet og lyd, er min vurdering. De er helt supre. Terningkast: 5.

Mari: Mottaker hadde av og til problemer med å høre meg, men ellers er dette lette plugger som er veldig enkle å styre og med god lyd. Perfekt til hverdagsbruk!  Terningkast: 5.

Vibeke: Jeg skulle gjerne hatt lenger batteritid, men det er jo tre fulle ladninger i esken. Så om de passer ørene dine, kan disse absolutt anbefales! Terningkast: 4.

Var denne siden nyttig?