OnePlus 8 mobiltelefon
5G-KLAR: OnePlus 8 er blant de aller første telefonene med 5G-antenne.

Disse skal teste 5G-telefonen OnePlus 8 Pro

Her er de heldige testpilotene, som blir blant de aller første i Norge til å teste en 5G-klar mobiltelefon på Telia sitt nye superraske 5G-nett.

Da vi tidligere i år søkte testpiloter for en unik mulighet til å teste 5G, lot ikke responsen vente på seg! Interessen var stor for å få teste den nye telefonen OnePlus 8 Pro, som er blant de aller første på markedet som fungerer med 5G. 

Vi har nå trukket ut tre heldige testpersoner i Lillestrøm-området, som blir blant de aller første i Norge som får oppleve en telefon knyttet til 5G-nettet. Lillestrøm er den første byen som får 5G fra Telia som åpner offisielt fra 12. mai.

Dette er testpilotene!

Tusen takk for alle søknader. De heldige vinnerne som får teste en OnePlus 8 Pro, er:

 1. Martin Halvorsen
 2. Mette Johnsrud    
 3. Thor Stenbæk  

OnePlus 8 – En av de første 5G-klare telefonene i Norge

Testpilotene skal få bruke OnePlus 8 Pro og gi sin ærlige vurdering av:

 • Design
 • Skjerm
 • Kamera
 • Funksjoner
 • Batteri
 • 5G
 • Konklusjon
 • Terningkast

Følg med på Telia Magasinet for å se deres anmeldelser.

OnePlus8 mobiltelefon

Kanskje har du aldri hørt om OnePlus? Mobilprodusenten har de siste par årene blitt en solid utfordrer til de store navnene på mobilhimmelen.

Med flaggskipet OnePlus 8 Pro har de fortjent sin plass på toppen av listene. Lekker design og fantastisk brukervennlighet er noe av årsaken.

 

Her kan du bli bedre kjent med OnePlus:

OnePlus8-telefonen i flere farger

De nye OnePlus 8-telefonen skiller seg ut med elegant design.

Design – Din telefon, din stil

OnePlus 8 Pro kommer i en raffinert matt finish, som minimerer fingeravtrykk og reduserer gjenskinn slik at den ser like bra ut som den føles. 

OnePlus har også blitt kjent for å være tidligst ute med høy frekvens på skjermene sine. Denne våren betyr det en skjerm på henholdsvis 90 hertz og 120 hertz for OnePlus 8 Pro. 

Det gir en overlegen smidig, jevn og uanstrengt opplevelse med livlige farger og detaljer. Rett og slett kjærlighet ved første sveip på den store 6,78-tommers QHD+-skjermen.

48 MP Quad-kamera

Med et kraftig 48 MP Quad-kamera fanger du ethvert øyeblikk. Selfies og portretter gjør du med frontkameraet på 16 MP.

116° Ultra vidvinkel kamera og egen innstilling for kjæledyr

Ta landskap- og gruppebilder, eller utforsk interessante nye vinkler med 116 ° ultra vidvinkel kamera. 

Med Smart Pet Capture oppdager telefonen automatisk når puser, vofser og andre firbente er i linsen — og reduserer uskarphet for å hjelpe deg å forevige kjæledyret ditt på sitt aller nydeligste. 

Vil du tettere på, muliggjør OnePlus livlige nærbilder med et nytt makroobjektiv. Macro Mode 2.0 lar deg fokusere på motiver bare 4 cm unna, slik at du kan få flere detaljer i fokus.

Full av kraft

OnePlus 8 Pro kommer med 12GB innebygget RAM og 256GB lagring. Med nyeste Qualcomm® Snapdragon ™ 865 -brikke overfører du bilder, videoer og store filer på et øyeblikk! Opptil 25% raskere enn tidligere generasjoner. 

Telefonen kjører på nyeste Android 10, og med eget OxygenOS lagt oppå, med over 280 kraftige programvareoptimaliseringer siden forrige versjon, er telefonen ultra-rask og sømløs, og gir deg en ultimat smarttelefonopplevelse.

Hurtiglading – Warp Charge 30T og Warp Charge Wireless

OnePlus 8 Pro har kraften du trenger for en hel dags bruk, med en batterikapasitet på 4510 mAh (4300 mAh på OnePlus 8). Og med Warp Charge lades det massive batteriet lynraskt fra 1% til 50% på bare 22 minutter.

OnePlus8 mobiltelefon i turkis

Klar for det nye 5G-mobilnettet

Når det nye nasjonale 5G-nettet åpner senere i år vil du kunne få topphastigheter 10 ganger raskere enn dagens 4G-nett. Det vil berike og forenkle livene våre.

OnePlus 8 Pro er blant de første telefonene her til lands som er klar for fremtidens mobilnett. Gled deg til kraftig 5G-ytelse, last ned filmer på sekunder og del bilder og filer nærmest øyeblikkelig!

OnePlus 8 kan også med sin smarte 5G-teknologi automatisk bytte mellom 5G-mobilnettet og andre tilgjengelige nettverk for å forlenge batteritiden og alltid holde deg tilkoblet.

OnePlus 8 Pro får du hos Telia i fargene Glacier Green og Ultramarine Blue. 

Foto: oneplus.com

Var denne siden nyttig?