Sony Xperia 5iii

Nå søker vi testpiloter til Sony Xperia 5 iii

Vil du være blant de første i landet som får teste den nye og kompakte toppmodellen Sony Xperia 5 III?

Sony Xperia 5iii
NYHET: Sony Xperia 5 III kommer i en nydelig grønn-nyanse.

Det nyeste tilskuddet i Sony-familien er utstyrt med 5G-hastighet, kraftig ytelse og imponerende batterilevetid. I tillegg inneholder den det nyeste av kamera-, skjerm-, lyd- og spillteknologi fra Sony – alt pakket sammen på en elegant måte i ett kompakt format.

Nå har du muligheten til å teste – og få – en rykende fersk Sony Xperia 5 III. Vi trekker tre testpiloter, og alt du trenger å gjøre er å lese videre.

Helproft kamera

Xperia 5 III er blitt utviklet sammen med ingeniørene bak kameraene fra Sonys Alpha-serie. Telefonen kan, som broren Xperia 1 III, skilte med verdens første variable teleobjektiv på smarttelefon, paret med en Dual PD-sensor og 4K OLED-skjerm med 120Hz oppdateringsfrekvens.

Telefonen har kontinuerlig autofokus på tvers av alle objektivene, samt Real time Eve autofokus. Det betyr at du kan lage videoer og ta bilder som en helproff fotograf.
En nøkkelfunksjon hos Xperia 5 III er at telefonen har fått det Sony sier er verdens første smarttelefon med variabelt teleobjektiv, kombinert med Dual PD-sensor, som når opp til 105 millimeter brennvidde. Når du bytter mellom 70 millimeter og 105 millimeter brennvidde, justeres fokuset på et øyeblikk for raskt å fange de små detaljene. Telefonen lar deg med andre ord ta knallgode bilder av motiver i bevegelse, selv på avstand!
Prøv selv, da vel! Som testpilot får du muligheten til å gjøre deg kjent med telefonen og dens funksjoner. Kanskje tar det bildene dine til nye høyder?

Telia_sony_kamera_400600.jpg

FOTOGRAF: Ta bilder nesten som en proff med Xperia 5 III sitt kamera. 

For filmelskeren og gameren

Med sin fantastiske 6,1 tommers 21:9 CinemaWide HDR OLED-skjerm og bildefrekvens på 120 Hz, vil ingenting forstyrre visningen av favorittfilmen eller – serien din. Xperia 5 III er laget med filmelskeren i tankene!

«Creator Mode» er et ypperlig hjelpemiddel for deg som ikke bare ser på film, men også lager den. Her speiles fargegjengivelsen fra Sonys profesjonelle fargeskjermer som brukes i store Hollywood-produksjoner.

Sony frir også til gameren med sin Xperia 5 III.! 21:9-skjermens brede format gir flere detaljer i spillet, og oppdateringsfrekvensen på 120Hz skal tydelig gjengi raske objekter i bevegelse. I tillegg er det lagt til 240Hz bevegelsesuskarphetsreduksjon.

En annen ny funksjon er muligheten til å justere hvitbalansen, og dermed redusere belastningen på øynene for å kunne spille lenger.

Telia_sony_skjerm_400x600.jpg

SERIER: Se på favorittserier hvor du vil på Xperia 5 III sin fantastiske skjerm. 

Større batteri og raskere lading

5G er selvsagt på plass i Xperia 5 III. I tillegg skal høyttalerne være kraftig oppgraderte. Det samme er batteriet, som øker til 4500 mAh. Sony lover at det kun skal ta 30 minutter å fylle batteriet til 50 prosent med den medfølgende laderen.

Ønsker du å være testpilot for Sony Xperia 5 III? Da får du muligheten til å vurdere telefonen, og fortelle andre om din mening. Anmeldelsen blir publisert på telia.no/magasinet, og de heldige utvalgte får selvfølgelig beholde din Xperia 5 III-telefon etter testperioden.

Som testpilot må du samtykke til å bli med i en kort «unboxing»-film, som vil brukes av Telia Norge i sosiale medier.

Dette ønsker vi at de tre testpilotene skal vurdere:

 • Design og størrelse
 • Skjerm
 • Menyer
 • Kamera
 • Funksjoner
 • Batteritid
 • Konklusjon
 • Terningkast

Tre heldige vinnere er nå trukket! Gratulerer så mye til dere!

 • Glenn Aasgaard, Moss
 • Kjell Vidar Merkesdal, Aurland
 • Regin Kroken, Flaktveit

Var denne siden nyttig?