Galaxy S21 – telefonen som gjør hvert øyeblikk større

Smart bruk av AI, 8K video, vann- og støtsikker utforming. Galaxy S21 gir deg alt du forventer av en Samsung-telefon – og mye, mye mer. Dette er rett og slett Samsungs mest storslåtte mobil. Noensinne. 

Vi søkte etter tre testpiloter til alle de tre modellene i Galaxy S21-serien, og vinnerne er nå trukket! Se nederst i artikelen for å se vinnerne. 

• Galaxy S21
• Galaxy S21+
• Galaxy S21 Ultra

Med sitt ikoniske, grenseløse design stiller Galaxy S21 i en klasse for seg. Samsungs mest storslåtte mobil til nå er produsert i solid glass og metall, og preget av en eksklusiv, omsluttende følelse. Hver detalj er nøye gjennomtenkt: Det intelligente kameraet er integrert i selve designet, og den lynraske 120 Hz-skjermen går mykt fra kant til kant med et minimalt hull til kameraet, noe som gjør at du kan nyte enda mer av yndlingsinnholdet ditt.

En skjerm som passer på øynene dine

Av hensyn til øynene dine tilpasser skjermen på Galaxy S21 seg automatisk, slik at den bruker så lite blått lys som mulig – også på dagtid. Dessuten har den et blålysfilter som eliminerer det blå lyset maksimalt. Filteret kan du aktivere når du måtte ønske det. Skjermen er så lys at du ser alt innhold skarpt og tydelig, også når solen er på sitt sterkeste. Sammenlignet med Galaxy S20 Ultra har S21 hele 50 % mer kontrast og 25 % høyere lysstyrke.

Mobilen som endrer hvert øyeblikk.

Galaxy S21 er utstyrt med et ekstra skarpt kamera. Og med avansert kunstig intelligens blir fotojobben enkel – nå kan du ta bilder og filme på et profesjonelt nivå, uansett hvilke ferdigheter du har fra før. Med tre kameraer bak ­– i et imponerende samspill – er du klar til å ta fantastiske bilder i enhver situasjon. Med 64 megapiksler, telefoto, ultravidvinkel og dybdefunksjon sørger Galaxy S21 for at du ikke går glipp av noe. Og med 8k-video får du med Galaxy S21 helt uovertrufne film- og fotomuligheter – gode nok for kinolerretet.

Smarte batterier

Batteriet i Galaxy S21 er ikke bare kraftig, det er også intelligent. Ved å lære om og tilpasse seg dine mobilvaner, sparer det på strømmen, slik at telefonen holder lenger på én lading. Galaxy S21 har selvsagt også teknologi for hurtiglading, der 30 minutter er nok til å lade batteriet til over 50 %.

Selvsagt klar for Telia 5G

Galaxy S21 kan selvfølgelig utnytte det nye, raske 5G-nettet maksimalt, alt for at du skal kunne strømme og dele lynraskt, og spille med minimal signalforsinkelse, uansett hvor du er. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med den nye Samsung Galaxy S21 5G-serien vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett.

Les mer om vår utbygging av 5G her

Tre ulike modeller

Galaxy S21-serien tilbys i tre forskjellige utstyrsklasser:

Med Galaxy S21 5G får du overlegen støtbeskyttelse, superskarpt kamera, skjerm som tilpasser seg øynene dine og intelligent batteri. For å nevne noe.
Galaxy S21 + 5G gir samme ytelse som innstegsmodellen, men du får også en større skjerm og enda bedre batterikapasitet.
Galaxy S21 Ultra 5G er valget om du skal ha full pakke rent utstyrsmessig – 108 MP vidvinkelkamera, 2 telefotokameraer, 100x Space Zoom og seriens aller beste batterilevetid. Ultra 5G er dessuten kompatibel med Samsung S Pen, som lar deg tegne eller skrive direkte på skjermen.

Vinnerne er: 

• Galaxy S21: Henny-Anne Gjerdingen, Beisfjord
• Galaxy S21+: Varshan Erik Shankar, Trondheim
• Galaxy S21 Ultra: Daniel Engan, Oslo

Vi gratulerer så mye! 

Var denne siden nyttig?