Testpilotene om Huawei P20 Pro

Testpilotene har fått testet og lekt seg med Huawei P20 Pro noen uker. Her er deres endelige konklusjon.

Erik Støylen og Beate Muren var de heldige som ble trukket ut til å teste, og eie, Huawei P20 Pro. Etter noen uker har de nå detaljert beskrevet sin opplevelse med mobilen og kastet terningkast. Kanskje overbeviser de deg også?

Design

Erik: - Telefonen har et flott design og gir en god kvalitetsfølelse. Telefonen har en glatt overflate, så et deksel kan anbefale for at den ikke skal gli så lett ut av hendene din når du bruker den. Fargen twilight er utrolig elegant og fin på telefonen, og at den har fingeravtrykk fremme er en fordel.

Erik Støylen med sin Huawei P20 Pro. Foto: privat.

Erik Støylen med sin Huawei P20 Pro. Foto: privat.

Beate: - Oj, oj, oj, tenkte jeg da den kritikerroste Huawei P20 Pro lå godt plassert i hånden min. God å holde, dog helst med deksel (som følger med), da den er veldig glatt uten. I min klumsete verden er den derfor lett å miste rett i gulvet. Designmessig er telefonen en drøm. fremsiden er elegant med rene linjer og minimalistisk uttrykk. Baksiden er som et speil av ren metall.

Beate-Muren med sin Huawei P20 Pro.

Beate med sin Huawei P20 Pro. Foto: privat.

Skjerm

Erik: - Klare å fine farger på skjermen. Bra størrelse på skjermen som gir et godt inntrykk på alt arbeid man gjør på skjermen. God kvalitet når man ser på film eller om man jobber med bilder på den. Det gir den et godt pluss.

Beate: - Skjermen er fantastisk. Du kan til og med velge å la den “gå bak” selfiekameraet. Stilig! Nydelige farger og fin kontrast. Meget bra. Jeg prøvde ut øyekomfort, som vil si at skjermen tilpasser lyset slik at det er mer behagelig å lese over tid.

Menyer

Erik: - Menyene er oversiktlige og fine. Pluss for at de er så lette å navigere i. Det er viktig i en aktiv situasjon! Enkel å sette sammen menyen etter behov sånn at vær enkelt kan stille den inn etter sitt behov.

Kamera

Erik: - Jeg er en hobbyfotograf som fotograferer mye både med speilreflekskamera og mobil. Jeg har testet mange forskjellige mobiler, men jeg må ærlig innrømme at denne slår de fleste av mobiler jeg har testet. Denne tar utrolig flotte klare bilder.

Beate: - Kameraet er så imponerende at jeg satt i noen minutter og studerte det første bildet jeg tok, i fascinasjon. Fotografiene er utrolig detaljrike og fargene behagelige, og du trenger ikke stille inn verken iso eller blenderåpning på forhånd.

Vil du ha samme kamera-kvalitet på din telefon? Les mer og bestill din Huawei P20 Pro.

Funksjoner 

Erik: - Jeg vil si at denne modellen ikke har noen funksjoner jeg savner. Jeg mener at den har det man trenger i en mobil.

Batteri 

Erik: - Jeg ble virkelig veldig positivt overrasket over batteritiden. Selv om jeg bruker telefonen min mye så klarer den seg godt på batteriet før jeg trenger å lade den, noe som jeg måtte kanskje flere ganger om dagen med de andre modeller jeg har hatt.

Beate: - Ja, så var det batteriet da dere. Hva kan jeg si for å gi rett inntrykk? Batteriet er helt fantastisk i forhold til andre telefoner. Etter en aktiv mobildag, med ny rekord på snapstreak og en million telefonsamtaler med alt fra ivrige telefonselgere til underholdende venner, hvor mobilen da var fulladet klokken åtte om morgenen, hadde den igjen 45 prosent batteri klokken fem samme dag. Det er supert det, men jeg måtte skru på batterisparingsfunksjoner som mørkere grensesnitt og mindre systemvarsler. 

Konklusjon 

Erik: - Jeg vil her få trekke frem både god skjerm, oversiktlig menyer, god batteritid, et utrolig bra kamera både foran og bak. Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med modellen, så jeg vil på det varmeste anbefale denne telefonen videre til andre. Jeg tror vi skal lete lenge etter en modell som kan klare å slå en sånn mobiltelefon som denne. 

Beate: - Konklusjonen min er at Huawei P20 Pro er en flott mobil for de som ønsker å føle at de er fotografer, som vil ha flott design, gjennomtenkt brukervennlighet og morsomme muligheter innen tema og grafikk.

Erik: - Terningkast 6

Beate: - Terningkast 5

Bilder tatt med P20 Pro

Tre barn spiller golf. Foto: Erik Støylen.

Foto: Erik Støylen.

Sommerlig fjordlandskap med et tankskip i fokus. Foto: Erik Støylen.

Foto: Erik Støylen.

Var denne siden nyttig?