Mobiltelefon som har falt i vannet.
UHELDIG: Telefonen har lett for å skli ut av lommer og vesker, er du på sjøen i sommer kan det lønne seg med et plastetui som beskytter for sand og vann.

Derfor bør du ha mobilforsikring

Det er så fort gjort! Telefonen knuser mot asfalten, dekkes av sand eller plasker ut i vannet. Mobilforsikring sikrer deg mot det meste – og med SVITSJ er det inkludert i prisen. 

Mobiltelefoner har blitt dyrere de siste årene, og mange av oss går rundt med en dings til over 10 000 kroner i lomma hver eneste dag. Da er forsikring smart – uansett hvor forsiktig du er i utgangspunktet.

Trygg mot skjermskader

Mobiltelefonen har en sentral rolle i hverdagen. Den er med oss på jobb, på reise, på telttur og på trening. Vi sjekker e-post tidlige morgener på sengekanten og vi ringer mens vi sykler til butikken! Da sier det seg selv at den også er utsatt for skader, og de aller fleste av dem skjer utendørs på farta — eller hjemme på badet, viser en britisk undersøkelse om mobiltelefonskader.

knust-skjerm-skjermforsikring-medhånd.jpg

FORT GJORT: Telefonen sklir lett ut av lommen, for eksempel er situasjonen når du går inn og ut av bilen et typisk øyeblikk der det går galt.

Skader på skjermen er blant de vanligste skadene, og med telefoner som i stor grad er laget av glass skal det ikke mye til før du risikerer en sprekk i skjermen. 

TIPS! Beskytt alltid telefonen med et godt deksel! Hjørnene er av de mest sårbare punktene, så se etter et med en hard ramme rundt kanten. En tynn glassplate utenpå selve skjermen gir også ekstra beskyttelse, uten å påvirke hverken utseende eller touch screen.

60 % mellom 18 og 44 år har knust skjermen på telefonen sin, halvparten av dem opptil flere ganger.

InFact for Telia (mai 2020)

For å beholde garantien på telefonen din er det viktig å skifte glass autorisert. Å bytte skjerm på en ny toppmodell koster gjerne et sted mellom 3000 og 4000 kroner hvis du skal betale det selv. Det kan også bli vesentlig dyrere hvis noe annet skjer.

Så mye koster skjermbytte uten forsikring


Prisen for å bytte skjerm varierer avhengig av modell og størrelse. De store toppmodellene er dyrest, mens eldre telefoner med mindre skjerm er noe rimeligere. Her har vi samlet cirkapriser for autorisert skjermbytte:

  • iPhone: fra kr 2000 til kr 4600
  • Samsung: fra kr 1500 til 4500
  • Huawei: fra kr 1000 til 3400

Gjelder ikke bare skjermen

Lommebok, fotoalbum, kontaktliste og mye mer. En telefon er ikke bare en telefon. Det kan føles som om hele livet vårt er lagret i en liten dings. Om mobiltelefonen går tapt eller i stykker, er kostnadene sure nok — sørg for å benytte skylagring og sikkerhetskopier telefonen jevnt. Da slipper du å miste gode ferieminner, lagrede passord og ikke minst sensitive opplysninger.

Med vår Plussforsikring er du dessuten dekket økonomisk for både skader og tyveri. Mens skjermforsikringen kun dekker skjermen, er Plussforsikringen en heldekkende forsikring som i tillegg dekker alle typer uhell. 

Det betyr at du kan nyte både hverdag og fritid, uten å være redd for at noe skal skje med telefonen din!

mobilforsikring-plussforsikring-telia.jpg

KOKER OVER: Også telefonen din kan bli overopphetet! På varme dager kan det være lurt å ha den i skyggen, og ikke minst beskytte den mot sand og vann når du er på stranda. 

Psst ... Bestiller du SVITSJ med Telia Mobil-, Telia X eller SMART-abonnement får du Plussforsikring inkludert i 2 måneder akkurat nå! Deretter koster den 79,-* per måned.

TIPS! Mobilen din trives best når det verken er for kaldt eller for varmt, så oppbevar den tettere mot kroppen om vinteren og hold den i skyggen om sommeren. Er du ved vannet, er det smart å ha den i en vanntett pose for å unngå direkte kontakt med bølgeskvulp, det samme gjelder snø og regn.

broken_screen_purple_icon

Få de beste forsikringene med SVITSJ


SVITSJ passer deg som liker å ha den nyeste telefonen! Du betaler et månedsbeløp og kan fritt velge telefon og bytte til en ny modell etter 12 måneder. Les mer om SVITSJ.

Skjermforsikring

Kjøper du mobil med SVITSJ, får du alltid skjermforsikring inkludert. Den dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykksensor. Skjermforsikringen kan også kjøpes separat for 49,- per måned

Plussforsikring

Ønsker du en forsikring som i tillegg til knust skjerm dekker skade, fukt og tyveri, så har vi SVITSJ Plussforsikring for 79,- per måned*.

*Fra og med 1. oktober 2021 vil SVITSJ Plussforsikring koste 99,- per måned. Den vil da dekke tapt telefon, i tillegg til skader, tyveri og misbruk av abonnement.

Var denne siden nyttig?