Damer ser på film på laptop
FILMTID: Hva er vel bedre enn å samles i sofaen med en skikkelig god film!

6 filmer som vil gjøre nasjonaldagen fullkommen

Bunaden er tilbake i skapet og de høye hælene kippet av. Her er de perfekte filmene for å runde av 17. mai — med kohorten samlet og bena høyt!

Etter en dag med champagnefrokost, kaker, is, pølser og mye god mat, kan det være digg å runde av Norges grunnlovsdag med en filmkveld. Disse filmene vil bli den perfekte avslutningen på en herlig feiring! 

Olsenbanden

Olsenbanden film
GAMMEL FAVORITT: Olsenbanden er et lite stykke kulturhistorie, og vil garantert få selv de minste i familien til å smile. Foto: SF Anytime

En skikkelig klassiker, som vi aldri blir lei. Og en god norsk favoritt til selveste 17. mai. Egon Olson har pønsket ut en plan i fengsel. Nemlig hvordan Olsenbanden kan stjele den fantastiske gullfiguren, som tidligere har tilhørt den tyske keiseren og som nå skal stilles ut i Oslo. Utstillingen er strengt bevoktet av politi, kriminalbetjenter, TV-kameraer og alle nymotens alarminnretninger. Likevel klarer Olsenbanden å gjennomføre kuppet – genialt, Egon!

IMDb: 7
Tilbyder: SF Anytime

Yesterday

Skuespillerne i Yesterday
VARM OG SJARMERENDE: Filmen Yesterday har fantastiske karakterer og en god historie. Foto: C-More

Regissøren bak Slumdog Millionaire, Danny Boyle, står bak denne romantiske komedien. Plottet handler om den strebende musikeren Jack Malick (Himesh Patel) som føler at karrieren går trått. Men så skjer den en ulykke ...

Når han våkner oppdager han at ingen ser ut til å ha hørt om The Beatles. Han er den eneste som kan låtene deres. Plutselig har han en enestående mulighet til å få sitt etterlengtede gjennombrudd med låtene til John, Paul, George og Ringo.

IMDb: 6.8 
Tilbyder: C More

Lei nye filmer og gamle klassikere!


Gjennom Telia Play har du ikke bare de valgte kanalene tilgjengelig. Du kan også leie og kjøpe filmer! Enten det den gode gamle klassikeren du vil se igjen og igjen eller en ny film som er blitt tilgjengelig! Leier du en film er den tilgjengelig i 48 timer, og du kan også kjøpe en film — så kan du se den så ofte du vil.

Norske byggeklosser

Norske byggeklosser film
I NY DRAKT: Vi heier på nyinnspillinger av de gode gamle klassikerne. Denne er verdt å få med seg! Foto: SF Anytime

Nyinnspillingen av den ikoniske gamle klassikeren. Merete og Jens, et par i tredveårene, arver helt uventet et hus. Etter altfor mange år i sokkelleiligheten i boligen til Jens’ temmelig eksentriske mor, er de overmodne for noe helt annet. Nå har de sjansen til å få det de drømmer om: Et hus med hage før de får barn. De må nok pusse opp litt, men hvor vanskelig kan dét være, liksom? Filmen har fått litt blandede anmeldelser fra TV-titterne, men som et lite stykke norsk kulturhistorie er den verdt å få med seg. 

IMDb: 5.8
Tilbyder: SF Anytime

La La Land

Opplev filmen som tok verden med storm og stakk av med hele seks Oscar-priser. En skikkelig feel good-film, som runder av festdagen med varme og god stemning. I La La Land møter den håpefulle skuespillerinnen Mia jazz-pianisten Sebastian i en bilkø, og langsomt utvikler de et forhold som får hele Los Angeles til å synge og danse. Men kan Mias og Sebastians kjærlighet bære de store ambisjonene de har? Er det overhode plass til ildfull kjærlighet når man prøver å slå seg opp i Hollywood? La La Land er både klassisk og moderne, og vil gi deg en sang i hjertet og et smil om munnen.

IMDb: 8
Tilbyder: Nordisk Film+

Mamma Mia!

Mamma mia film
HERLIG: Hvem kan vel motstå Pierce Brosnan som synger av full hals? En favoritt! Foto: SF Anytime

Avslutt dagen med sang og god stemning! Sophie er på jakt etter sin far foran den store dagen. Det finnes kun et lite problem – hun vet ikke hvem han er. Men etter å ha tjuvlest sin mors dagbøker, kommer hun frem til at han er en av hennes tre eks-kjærester. Hun inviterer dem alle tre ... Sophie forsøker desperat å holde deres nærvær hemmelig for sin mor, men det tar ikke lange stunden før hemmeligheten avsløres og morsomhetene setter i gang!

IMDb: 6.4
Tilbyder: SF Anytime

Mamma Mia! Here We Go Again

Er kvelden fortsatt ung og dere ikke vil gi dere — fortsett med oppfølgeren! Filmen tar oss med tilbake til den greske perlen Kalokairi, for å fortelle historien om hvordan alt ble som det ble, med helt ny originalmusikk basert på ABBAs sangskatt. Fem år etter hendelsene i Mamma Mia! forbereder Sophie nyåpningen av Hotel Bella Donna, og finner ut mer om morens fortid.

IMDb: 6.6
Tilbyder: SF Anytime

Dette er Telia Play


Telia Play er Norges mest fleksible og innholdsrike TV- og strømmetjeneste. Med Telia Play har du:

  • De nyeste filmene tilgjengelig for kjøp eller filmleie

  • Temasider som gjør det lett å finne ut hva du vil se

  • IMDB-rating – så du kan velge kvalitet

  • Mulighet til å strømme fra flere leverandører – på ett sted.

  • Sømløs titting på TV, nettbrett, eller andre enheter.

  • 500 timer opptak – som også kan sees offline

Var denne siden nyttig?