Par ser film på pcen på terrassen
SERIEFAVORITTER PÅ HYTTA: Med TV fra Telia kan du se favorittene dine uansett hvor du er — på alle dingsene dine.

Film- og serietips: Vårens ferske godbiter i Telia Play

Klar for å finne en ny favorittserie du kan binge? Eller er du på utkikk etter inspirasjon til neste filmkveld? Her er et knippe av våre favoritter i akkurat nå.

Kosebuksa er på, og du har endelig funnet godplassen i sofaen når det evinnelige spørsmålet dukker opp: hva i all verden skal du se på?

Noen ganger bruker vi nesten like langt tid på å finne ut hva vi skal se – som å faktisk se noe! Derfor har vi gjort jobben for deg og samlet et knippe av vårens film- og seriegodbiter i Telia Play. Slik at du kan bruke tiden din på noe langt viktigere – nemlig å binge.

God titting!

Serier du bare MÅ se mer av

Våren 2021 later til å bli et meget god for deg som liker å drømme deg bort i serieland! Her finner du en god blanding av spennende nyheter og etterlengtede sesonger av seerfavoritter: 

Mare of Easttown

 

FENGSLENDE: Mare of Easttown byr på krim akkurat sånn vi liker det. Foto: HBO Nordic

Hva vil du ha når du setter deg ned for å se krim? Et godt mysterium er selvsagt, men en hovedperson du kan relatere til og gode miljøskildringer hjelper også på. Mare of Eastwood har alt dette, samt en glimrende Kate Winslet i hovedrollen som politidetektiven Mare.

Mare of Easttown er perfekt balansert krim som fenger fra start. Husk å sette av god tid: du kommer til å måtte se bare én episode til.

IMDB: 8
Tilbyder: HBO Nordic

Heder (sesong 2)

Advokatserien Heder ble den mest sette originalserien på Viaplay i Norden da den hadde premiere høsten 2019 – og nå er det endelig klart for den etterlengtede oppfølgersesongen!

De fire advokatene Nour (Alexandra Rapaport), Elin (Julia Dufvenius), Janni (Anja Lundqvist) og Karin (Eva Röse) havner i en dramatisk situasjon når en nådeløs voldtektsforbryter ser ut til å velge sine ofra blant advokatfirmaets klienter. Noen i nærheten av de fire advokatene med innsikt i deres aktiviteter er den skyldige – men hvem?

IMDB: 6.3
Tilbyder: Viaplay

The Handmaid’s Tale (sesong 4)

DYSTOPISK: Endelig er Elisabeth Moss og «Offred» på skjermen. Her fra sesong tre. Foto: HBO Nordic. 

Det brutale livet i moralsk forkvaklede USA fortsetter når filmatiseringen av Margaret Atwoods fremtidsdystopi beveger seg inn i sin fjerde sesong. 
Mye har forandret seg, mye er egentlig det samme – det er knapt nok et glimt av sol eller håp i det June (Elisabeth Moss) forsøker å knuse tyrannene. Og alt tyder på at gjensynet med The Handmaid’s tale blir akkurat like vondt og vakkert som vi håpet på.

IMDB: 8.4
Tilbyder: HBO Nordic

 

Dette er Telia Play


Få tilgang til en hel verden av underholdning, med TV og strømming samlet i Telia Play. Med Telia Play har du:

  • De nyeste filmene tilgjengelig for kjøp eller filmleie
  • Temasider som gjør det lett å finne ut hva du vil se
  • IMDB-rating – så du kan velge kvalitet
  • Mulighet til å strømme fra flere leverandører – på ett sted. 
  • Se TV, uansett hvilken dings du er på. Sømløs titting på TV, nettbrett, mobil og AppleTV. 
  • 500 timer opptak – som også kan sees offline

Huss

Likte du den «Den tynne blå linjen» på NRK? Da vil du like denne. Den svenske krimfavoritten Irene Huss viker til side til fordel for sin datter Katarina i den splitter nye Viaplay Original-serien Huss.

Katarina Huss er en nyutdannet, ambisiøs og tidvis overivrig politibetjent i Göteborg. Hun blir raskt dratt inn i et virvar av korrupsjon og svik, og det uunngåelige spørsmålet dukker opp: hvor langt hun er villig til å gå for å bli en del av teamet?

IMDB: 6.5
Tilbyder: Viaplay

Velkommen til Utmark

BYGDA MED DE RARE I: Tobias Santelmann spiller den alkoholiserte sauebonden Finn i «Velkommen til Utmark». Foto: HBO Nordic

En død sau, en hund på rømmen, en forlatt mann. Det er starten på en hevnspiral som snart inkluderer en hel bygd, midt i «ingenmannsland» ett eller annet sted ved grensen til Finland. Her møter vi et bredt karakterspekter; fra en friluftelskende spritsmugler og en alkoholisert sauebonde, til en gudsforaktene pastor og en litt for optimistisk skolelærer. Sært? Ja. Underholdende? Veldig.

IMDB: 7.6
Tilbyder: HBO Nordic

We Got This

Kan en sliten og desperat hobbyetterforsker løse en av verdens største mordgåter? Med en karriere i vasken og en gigantisk skattegjeld, snubler amerikaneren George English over det faktum at det finnes en belønning på millioner kroner for å løse drapet på Olof Palme. Ved hjelp av en meget sær gjeng, begir han seg ut på den største politietterforskningen i Sveriges historie med håp om oppklaring, og enda viktigere – belønning.

IMDB: 7.1
Tilbyder: Viaplay

Filmer du vil sluke rått:

Én, to, tre – snurr film! Her er noen av filmene du bør se i vår:


Den største forbrytelsen

Cover den største forbrytelsen film.
Den største forbrytelsen. Foto: SF Anytime

26. november 1942. Etter ordre fra den tyske okkupasjonsmakten blir en storstilt politiaksjon igangsatt over hele landet. I Oslo er over 300 politifolk, hirden og NS-medlemmer kalt inn for å bistå: Jødiske kvinner, menn, barn og eldre skal arresteres og deporteres samme dag. Skrekkslagne og uvitende om sin skjebne, tvinges de under dekk på det store lasteskipet Donau. Endestasjonen er utryddelsesleiren Auschwitz.

IMDB: 7.3
Tilbyder: SF Anytime

Zack Snyder’s Justice League

Det er duket for superheltunderholdning av ypperste kvalitet når Batman allierer seg med Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og Flash for å bekjempe en ny og farlige fiende. Sammen skal de forhindre et katastrofalt angrep på planeten.

Overdådige «Zack Snyder’s Justice League» er hele fire timer lang, men ikke et sekund av den er kjedelig eller langtekkelig. Elsker du superhelter? Da vil du elske denne. NB: filmen nytes best i ett jafs.

IMDB: 8.1
Tilbyder: HBO Nordic og SF Anytime

Wonder Woman 1984

SUPERKVINNE: Gal Gadot er tilbake som Wonder Woman. Foto: HBO Nordic

Året er, som du kanskje har skjønt, 1984. Verdens skjebne står nok en gang på spill, og det er bare Wonder Woman (Gal Gadot) som kan rydde opp og redde den fra griske krefter.

Her er det bare å gjøre popkornet klart, for dette er helstøpt underholdning som krysser av på alle punktene vi ønsker oss i en heltefilm: morsom, spennende, fargesprakende og publikumsvennlig.

IMDB: 5.4
Tilbyder: HBO Nordic

Yesterday

Den strebete musikeren, Jack Malick, havner i en ulykke og våkner opp til en verden der ingen har hørt om The Beatles – og han er den eneste som kan låtene deres. Plutselig har han en unik mulighet til å få sitt etterlengtede gjennombrudd med låtene til John, Paul, George og Ringo. Når karrieren ser ut til å ta av, blir Jack satt i en moralsk skvis. Kan han leve denne løgnen?

Yesterday er en søt og enkel kjærlighetshistorie – og musikken er like fantastisk som den alltid hat vært.

IMDB: 6.8
Tilbyder: C More

Judas and the Black Messiah

Cover av filmen Judas and the black messiah
Judas and the Black Messiah. Foto: SF Anytime

Regissør Shaka Kings «Judas and the Black Messiah» er en gnistrende, sint og rasende relevant film med et nyansert bilde av hvordan kampen for Svartes rettigheter raste i Chicago på slutten av 1960-tallet.

Historien viser hvordan både Black Panthers og det rasistiske politiet begikk voldelige overtramp som eskalerte konflikten. Filmen ble Oscar nominert i fem kategorier i 2021, og Daniel Kaluuya vant beste mannlige birolle.

IMDB: 7.6
Tilbyder: SF Anytime

Cover The King of staten island
The king of Staten Island. Foto: SF Anytime

The King of Staten Island

Syv år gammel mister Scott faren sin som var brannmann. Nå er han i 20-årene uten å ha oppnådd noe særlig. Da moren begynner å møte en høylytt brannmann, setter det i gang en rekke hendelser som tvinger Scott til å gå videre og gjøre noe med livet.

IMDB: 7.1
Tilbyder: SF Anytime

Var denne siden nyttig?