Ung jente står ute og ser på mobiltelefonen.

Mer frihet med Telia X

Med Telia X kan du strømme så mye filmer, serier og sport du bare orker, helt uten å bekymre deg for databruken.

Bruken av mobildata i Norge har eksplodert siden smarttelefonen inntog for drøyt ti år siden. Mens vi tidligere brukte mobildata til å lese epost og nyheter, er det nå sosiale medier, strømming av video og musikk som står i høysetet – og det gjør at vi nordmenn bruker vesentlig mer mobildata enn før. 

Nettopp derfor har vi lansert abonnementet Telia X – som gjør at du kan snappe, strømme, lytte og surfe helt uten å bekymre deg for hvor mye data du bruker.

Med Telia X kan du nemlig surfe i vei uten å gå tom for data. Det betyr at du kan både kan se Netflix på hyttetur og la barna se Fantorangen i baksetet på veien dit. Eller sende det feteste trikset ditt live på Instagram fra bakken.

Telia X - Ung dame i urbant strøk som bruker mobiltelefon.

Du kan også bruke abonnementet i en mobil bredbåndsruter hvis det passer deg  bedre. Så har du alltid internett på hytta, i båten eller hvor enn du trenger.

Du går aldri tom for data

Det er ingen datakvote på abonnementet, men hvis du bruker mer enn 100 GB vil hastigheten begrenses til 3 Mbit/s. Det er likevel mer enn nok for de aller fleste – og raskt nok til å bruke mobilen akkurat som du pleier. Du kan fortsatt strømme video i HD-kvalitet, sende og motta snapper og høre på musikk uten store forsinkelser.

Se forskjellen på fri fart og 3 Mbit/s.

Å strømme en film i HD-kvalitet bruker mellom 1 og 1,5 GB per time, og med 3 Mbit/s vil du få lastet inn rundt 1,4 GB per time hvis det ikke er noen andre som bruker det samtidig. Hvis flere bruker abonnementet samtidig vil kvaliteten man får bli nedjustert automatisk, men det er fortsatt mulig å se videoinnhold på mobilen.

Altså kan du fint se videoinnhold på for eksempel Youtube, eller se favorittserien din eller en film på Netflix, NRK TV eller HBO! 

Alle Telia-fordelene på kjøpet

I tillegg betyr Telia X selvfølgelig at du får tilgang til alle de andre fordelene vi har – som et av verdens aller mest moderne mobilnett, muligheten til å Svitsje, Roam like Home og en kundeservice som alltid er parat til å hjelpe deg.

Hvis du befinner deg i Sverige, Danmark, Finland eller Baltikum, bruker du telefonen helt som du ville gjort hjemme. I resten av EU og EØS (inkludert Sveits) gjelder en separat kvote på 30 GB per måned. Etter dette vil det koste 4 øre per MB.

Var denne siden nyttig?