Få kontroll på barnas forbruk med kontantkort

Når barna vil ha smarttelefon, begynner man raskt å tenke utgifter. Hvor mye vil det koste, og hvordan kan jeg ha kontroll på forbruket?

Henger du fortsatt ut av vinduet og roper at middagen er klar? Eller har det blitt mer naturlig å sende en melding? Det er mye informasjon som skal overføres, enten det er middagstider fra deg, leksehjelp fra en klassekamerat eller treningstider fra treneren.

Barn med mobiltelefon

Foto: Telia

Og så nettet, da. Så mye som skal leses, ses på og lastes ned, og midt i det hele står du og er den som står i veien. Den som må sette foten ned og si at «dette er for dyrt». Og bruker du et kontantkort hvor du betaler for minutter og meldinger, blir det fort noen kroner av det. Da kan du fort bli upopulær.

Smart løsning med kontantkort

Heldigvis finnes SMART Kontant. Dette er kontantkortet som gir deg fri bruk av ringeminutter, SMS og MMS. Det du betaler for er mengden data du ønsker. Er dere for eksempel på hytta i regnvær en hel måned, kan det være lurt å gi barna anledning til å strømme litt film på telefonen. Da er det bare å betale for noen ekstra GB data akkurat den måneden. Nå får du i tillegg Music Freedom inkludert med SMART Kontant 10, 15 og 20 GB.

Bruk kontantkortet som hjemme i EU

Vi har fjernet kostnadene forbundet med å bruke mobilen i hele EU, EØS og Sveits – vi kaller det Roam Like Home. Så er du i denne sonen er det bare å ringe, tekste og surfe akkurat som hjemme. SMART Kontant-påfyll gjelder med andre ord nå også i hele EU/EØS og Sveits.

Fra 14. juni 2017 har også kontantkortbrukere kunnet nyte godt av Roam Like Home fra Telia.

Fyll på enkelt med Telia Påfyll-appen

Vi har laget en app som heter Telia Påfyll, slik at du kan fylle opp kontantkortet ditt når og hvor som helst. Velger du fast-påfyll, går betalingen av seg selv hver måned helt til du velger å stoppe den, og det kan du gjøre når som helst.

I korte trekk har vi altså laget en kontantkortløsning som har som formål å være så enkel, forutsigbar og vedlikeholdsfri som overhodet mulig. SMART Kontant er vår beste løsning for deg som vil ha kontroll på mobilkostnadene.

Var denne siden nyttig?