Familiebilde med flere generasjoner foran juletre, hånd som fotograferer med mobil

Er dere flere som bruker mye mobildata? Da er denne løsningen gull

Hørt om Telia X? Abonnementet der du for en fast månedspris kan bruke så mye mobildata du vil? Nå kan dere spare penger om dere samler flere på én regning. 

Å ha nok mobildata handler kanskje mest av alt om ikke å bekymre seg for å gå tom, slik at viktige apper ikke kan brukes, at vi ikke kan oppdatere oss i sosiale medier, sjekke e-posten eller lese nyheter slik vi er vant til. 

Men det handler også om små pusterom: Om å surfe og strømme når vi har tid og anledning. Om å ha muligheten til å fylle ventetid og lange minutter på buss og bane til og fra jobb og studier med noe positivt - å gjøre reisetid til egentid med selvvalgt underholdning. 

Telia X mobildata reisetid.jpg

Være effektiv og lese epost på vei til jobb eller studier? Eller bruke tiden til et lite pustehull ...

Det handler også om muligheten til å få med seg store nyheter og viktige sportsbegivenheter når vi ikke har tilgang på bredbånd. Å ikke gå glipp av det store øyeblikket som nasjonen skal snakke om i mange tiår fremover!

Telia X mobildata kamerater sport.jpg

Seiersmålet eller månelanding - med nok data kan du oppleve historiske øyeblikk direkte på mobilen. 

Telia X har vært en suksess siden abonnementet ble lansert i begynnelsen av 2019. Nyheten nå er lavere pris når flere går sammen. 

Nyhet: Slik fungerer Telia X-rabatten


Systemet er like enkelt som det er genialt:

Telia X for en person koster 549 kroner i måneden. For hver person som legges til på fakturaen med et Telia X -abonnement koster det 399 kroner. 

I en familie på fire blir regnestykket slik: 

  • Mamma 549 kroner + Pappa 399 kroner + studenten 399 kroner + tenåring 399 kroner = 437 kroner per person
  • Ved at alle fire i familien er på samme faktura sparer blir Telia X-abonnementet 112 kroner billigere per person per måned. 
  • Familien sparer 450 kroner i måneden, eller hele 5400 kroner i året. 

PS! Telia skiller ikke på familie, venner, naboer, kolleger eller medstudenter. Har dere Telia X-abonnement på felles regning, der én står ansvarlig for alle abonnementene, får dere rabatten. 

Dette får du med Telia X 

Dette er abonnementet for alle som liker tanken på kunne bruke mobilen helt uten bekymring for å gå tom for data – og som liker en god deal. I dette tilfellet MYE mobildata for en lav, fast månedspris. 

Det er nemlig ingen øvre begrensning på databruken, men om du skulle klare å bruke mer enn 100 GB, reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Du kan imidlertid fremdeles strømme livesport og serier, og det går fortsatt raskt å laste opp Snap og scrolle sosiale medier som Instagram og Facebook.

Det bekreftet faktisk Telia X-kundene i en undersøkelse tidligere i år: Mer enn halvparten av de 1619 spurte hadde brukt mer enn 40 GB. Og av disse svarte rundt 90 prosent at brukeropplevelsen var god eller svært god også etter at hastigheten gikk ned. 

Så lenge du surfer på Telias 4G-nett, unngår du dessuten risikoen ved åpne trådløse nettverk. Ikke minst kan du dele nett med hvem du vil, når du vil. 

Nyt Telia X i utlandet

Akkurat som hjemme i Norge har du fri bruk av ringeminutter, meldinger og mobildata i Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. I resten av EU / EØS og Sveits har du 30 GB inkludert, deretter koster det 4 øre pr. MB. Hvis du bruker opp 30 GB, får du en SMS med beskjed om dette. 

Telia X mobildata farfar.jpg

Kan mobilentusiastiske og reiseglade farfar henge seg på Telia X-dealen med resten av familien? Selvsagt. 

Er du en av dem som fortsatt snakker en del i telefonen også, så har du med Telia X 1000 ringeminutter per måned fra Norge til Norden og Baltikum. 

Var denne siden nyttig?