Med mobilabonnementet Telia X kan du strømme alt du vil av sport, film og serier – uten  å gå tom for data! Mor og to barn på hytta ser på mobiltelefonen under et pledd.

Slik surfer og strømmer du uten å gå tom for data

Med Telia X-abonnementet kan du for en fast månedspris se alt du ønsker av sport, film og serier uansett hvor du er - uten å bekymre deg for å gå tom for mobildata. Vil du i tillegg jobbe litt i ferien eller bruke apper ute i naturen, er det bare å slå seg løs!

Det er ikke alle steder vi har tilgang på bredbånd, men med 4G og full dekning er det jo tross alt bare et spørsmål om å ha nok mobildata til alle apper, spill og strømmetjenester. 

Barna vil underholdes på mobilen i bilen, de voksne vil ha nok data til å strømme den viktige fotballkampen eller se en god film eller serie når vi på farta. Høres det kjent ut?

Det kan lett bli til at vi begynner å bekymre oss for databruken, eller rettere sagt for om vi har nok mobildata. Det gjelder kanskje særlig før ferier og turer der vi må prioritere hardere enn ellers: Får familiens fotballsupportere sett Liverpool - Manchester City? Er det rom for at husets unge kan game med venner og bruke Snap slik de pleier?

Med mobilabonnementet Telia X kan du strømme alt du vil av sport, film og serier – uten  å gå tom for data! To gutter sitter utenfor en hytte med hver sin smarttelefon.

Mobilen er blitt viktig også når vi er sammen med andre!

Med Telia X er svaret ja. Med dette abonnementet har du alltid nok mobildata. Nå har vi 30% rabatt på Telia X - se priser her. 

Går aldri tom for data

Telia X er nemlig abonnementet som lar deg bruke mobilen så mye du vil, for 549 kroner i måneden. Det er ingen øvre begrensning på databruken, men om du skulle klare å bruke mer enn 100 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. 

Det er likevel ingen grunn til bekymring – du kan fremdeles strømme livesport, filmer eller serier i høy kvalitet, og det går fortsatt raskt å laste opp nettaviser, bare se her:  

En annen fordel med abonnementet, er du kan dele nett med hvem du vil, når du vil. Om dere er på reise og barna mangler data til å følge sine favoritter på YouTube eller bruke TikTok, så er det enkelt å løse. Alle får!

LES OGSÅ: Cornelius er storforbruker av data 

Bruk mobilen på tur

Nordmenn elsker å være ute, og høsten er høysesong for turer på fjellet og i skogen. 

Mobilen er selvsagt med, og mange har etter hvert tatt i bruk apper som løfter turopplevelsen. 

Telia Ekebergtrollet Hidden.jpg

Hidden-appen kan virkelig sette en spiss på turopplevelsen!

En av dem er Hidden, som ble lansert i sommer og som byr på hundrevis av eventyr, inkludert sjøorm og troll i livaktig AR-teknologi. 

Med Telia X trenger dere ikke være urolig for at appene bruker opp dataen. For det er faktisk ikke mulig å gå tom. 

Bekymringsfri surfing på 4G

Stadig flere nordmenn har en fleksibel jobb, med glidende overganger mellom arbeid og fritid. Vi trenger ikke være på jobben for å løse oppgaver, men tar med laptopen på tur med familien og jobber litt innimellom. 

Telia_mobildata_kontor.jpg

En liten arbeidsøkt på morgenen, før det blir familietid og ferieaktiviteter. 

Med ubegrenset mobildata i abonnementet og et av verdens aller beste mobilnett, kan du bare logge deg på og jobbe over alt. Og dessuten: Ved å bruke mobilnettet unngår du risikoen ved åpne trådløse nettverk og kan surfe og jobbe helt bekymringsfritt. 

LES OGSÅ: Derfor er Telias mobilnett i verdensklasse

Var denne siden nyttig?