Vennegjeng sitter ved bassenget.
KOM I STEMNING: Med en bærbar høyttaler og spilleliste på mobilen, kan festen finne sted der du vil! Enten det er i hagen, på stranda eller på telttur i skogen.

Sommerlåter 2020: Spillelistene for festen, hjemmekontoret og treningen

Løft stemningen, skjerp konsentrasjonen og få opp blodpumpa! Vi har samlet et knippe sommerlåter som setter deg i modus — og gir skikkelig sommerstemning.

Kanskje er det karantenetida som har satt fart på skrivelysten til artistene? Lista over nye fantastiske låter er i hvert fall lang, og da snakker vi ikke om Karantene fra Tix — selv om den er beskrivende nok for annerledes-sommeren 2020.

Vi har hentet ut de mest kritikerroste, hypede og populære låtene denne sommeren og blandet dem med et knippe gode, gamle favoritter! Alt for at du skal få den rette stemningen, enten du har invitert over til sommerfest på terrassen, er på jakt etter rolige fine låter til jobbøkta, eller er klar for en joggetur på stranda.

Spillelisten som løfter sommerfesten

Den ultimate spillelisten til sommerfesten inneholder både nye og gamle sommerlåter, som sørger for stigende stemning på festen. Syng dere inn i solnedgangen og nyt tropenatta med disse herlige låtene.

Tips! Vil du vite mer om sangene? På Spotify kan du se låttekstene og litt bakgrunnshistorie! Bare scroll helt ned når du har sangen oppe — og klikk på “Lyrics”. 

Spillelisten som gir fullt driv på hjemmekontor

hjemmekontor-spilleliste-musikk.jpg

I MODUS: Med en kaffekopp og en god spilleliste, blir arbeidsdagen fin der hjemme på kjøkkenet.

Sjelden har vi jobbet mer hjemmefra — eller fra hytta, for den saks skyld! Mange trives godt med den nye arbeidshverdagen, men den krever både selvdisiplin og fokus. Her kan rett musikk bidra til god flyt!

Forskning har vist at musikk kan få opp produktiviteten. Vi stenger omverdenen ute og kan fokusere mer på arbeidsoppgavene. Samtidig får det opp humøret og arbeidet blir plutselig mye mer lystbetont! Også er det jo fantastisk å kunne høre på musikk uten headphones, nå som kollegaene ikke kan klage. 

Vi har samlet godlåtene som får opp arbeidslysten!

 

 

Treningsmusikk som får pulsen opp

sommerlåter_2020_trening.jpg

BLI MOTIVERT: Riktig låter på øret kan få deg kanskje til å gi litt ekstra på trening!

Visste du at prestasjonen faktisk øker med musikk på øret under trening? Fengende rytmer får opp både motivasjon og adrenalinet, og gjør rett og slett vi yter bedre. Enten du skraper på døra på treningssenteret, tar en rolig jogg på stranda eller pumper jern på stuegulvet, er vi helt sikre på at du vil finne nye kraft til å yte bedre med denne spillelista.

 

 

Tips! Lei av de første sangene på spillelista? På Spotify kan du sortere låtene slik at du hører de siste som ble lagt til først! Sveip opp og velg Filters, så får spillelista nytt liv!

Var denne siden nyttig?