Stream uten å bruke av datakvoten med Data Boost

Bekymret for å bruke for mye av datakvoten din? Med Data Boost får du fri tilgang på data i 1, 3 eller 12 timer.

To barn i bilen ser på nettbrett.

Du er på vei til hytta. Turen tar tre og en halv time – med barn i baksetet. Da hadde det vært fint å kunne skjemme bort utålmodige barn med et par Disney-filmer på mobilen?

Eller tenk at du er på vei hjem fra vennetur. Litt mer sliten enn ellers. Du har bare lyst til å sitte for deg selv og se på favorittserien. Da skulle du hatt fri tilgang på data – hele veien hjem. Dét er idéen bak Data Boost.

Ta med deg favorittserien på hytta

Vi lanserer nå en helt ny tjeneste, Data Boost. Du betaler en liten sum for fri databruk i 1, 3 eller 12 timer, og kan streame så mye sport, film eller serie som du klarer. Uten at det rører den dataen du har inkludert i abonnementet.

Er du for eksempel på hytta, og værgudene har gjort at du må sette vinterparadiset på vent, kan du kose deg inne med fyr i peisen og favorittserien din på skjermen i stedet. 

Familie ligger henslengt i senga med fargerikt pledd. En av barna ser på et nettbrett.

Full frihet med Data Boost

Det er mange som begrenser streamingen. De er bekymret for at den inkluderte datapakken i abonnementet skal tømmes. Når du kjøper Data Boost åpner du derimot for fri bruk av mobildata som ikke spiser av datakvoten.

Det gjør at du kan få med deg sluttminuttene av toppkampen mens du er på vei. Eller du kan se tre episoder av favorittserien mens du sitter på toget eller flyplassen, uten at du må tenke på hvordan databruken påvirker månedskvoten.

Du kan kjøpe tre typer Data Boost-pakker. Én time for 19 kroner, tre timer til 39 kroner, eller 12 timer til 99 kroner. Dette er et tilbud for alle oss som bare se noe, akkurat når det passer oss.

Så enkelt er det å bestille Data boost i Telia-appen.

Du kjøper Data Boost i Telia-appen eller på Min Side.

Gjelder de fleste abonnement

Data Boost er tilgjengelig for alle SMART-, UNG- og BARN-abonnement. Gjelder ikke Kontant.

For Mobilt Bredbånd-abonnementene vi har i salg fra og med 18. mars 2020, er 12 timer Data Boost til 99,- tilgjengelig.

Ikke la datakvote begrense tilgangen til streamingtjenestene du vil bruke. Med Data Boost bestemmer du selv.

Var denne siden nyttig?