Strøm musikk uten å bruke data

Med Music Freedom kan du strømme musikk ubegrenset – uten å bruke data. Strøm fritt fra Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer og Beat!

Løpende kvinne med headsett, tekst som sier at alt blir bedre med musikk

Se for deg en fest uten musikk, eller en sommer uten festivaler. Det er nesten umulig. Vi trenger ikke forskning for å vite at musikk spiller en utrolig stor rolle i livene våre.

Musikk forbedrer prestasjonene våre, gjør det enda mer fint å være sammen med noen vi elsker, og vi blir mer avslappet. Dette er bare noe av det musikken gjør, derfor gir vi deg Music Freedom.

LES OGSÅ: Musikken som booster treningen

Romantisk par i senga

Strøm så mye musikk du vil

Music Freedom betyr at du kan strømme musikk uten at det spiser av datakvoten din. Det er ingen begrensninger på hvor mye eller hvor lenge du kan strømme musikk. For å ha ubegrenset tilgang på musikkstrømming må du ha noe igjen av datakvoten din.

Det vil si at hvis du bruker opp mobildataen i abonnementet ditt på andre ting enn musikk, reduseres hastigheten også på musikkstrømmingen, og den blir ikke optimal. Dette skjer på grunn av EUs regelverk som vi må følge. Kjøper du derimot en ekstra pakke for gjeldende fakturaperiode vil den ubegrensede musikkstrømmingen i full hastighet være tilgjengelig igjen.

LES OGSÅ: De beste triksene for deg som strømmer musikk

Det er mange som bruker opp datakvoten på musikk, men du trenger ikke bekymre deg. Musikken strømmer inn i dine ører helt ubegrenset.

Tjenesten gjelder Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, Beat og Audiomack. Du kan enten strømme via appen eller web browser til de ulike musikkstrømmingstjenestene. Music Freedom gjelder både direkte strømming og nedlastning av musikk til offline spilleliste.

Kvinne på trening lytter til musikk.

Music Freedom til alle

Music Freedom er nå tilgjengelig for alle våre mobilabonnement. Den er inkludert automatisk for UNG* eller SMART  12, 15 og 20 GB.  Det er også automatisk inkludert i SMART Kontant 10, 15 og 20 GB. og de fleste Mobilt Bredbånd-abonnementene vi tilbyr (fra og med 18. mars 2020).

Har du et annet abonnement, kan du nå bestille tjenesten for kun 49,- ekstra pr måned.

Alt blir bedre med musikk

Det å lytte til musikk skaper fantastiske reaksjoner hos folk. For eksempel viser en undersøkelse fra Sonos at par som lytter til musikk i snitt, tilbringer over tre timer mer med familien per uke enn det familier som sjelden hører på musikk gjør.

LES OGSÅ: Musikktrikset studentene ikke klarer seg uten

Det å lytte til musikk gjør også folk 25 prosent mer inspirert enn normalt, forbedrer søvnkvaliteten hos mange og øker effekten av trening med hele 15 prosent.

Musikk er følelser. Det vet vi alle. Men musikk er også vitenskap.

Er du fortsatt i tvil? Sleng på deg høretelefonene og prøv selv da vel. Alt blir bedre med musikk!

Artikkelen er sist oppdatert 18. mars 2020.

Var denne siden nyttig?