Fortnite-turneringer hver ettermiddag

Telialigaen lanserer nå aktivitetstilbudet Hjemmebane: Gratis turneringer i FIFA og Fortnite – hver ettermiddag. 

Telialigaen Hjemmebane  er en helt ny turnering i Fifa og Fortnite, som arrangeres av Telia og Good Game.

– Det kan bli lange ettermiddager når alle fritidsaktiviteter er innstilt, og derfor er det hyggelig å kunne tilby et gratis tilbud til alle hjemmefaste, sier Pål Rune Kaalen, direktør for privatmarkedet i Telia.

Alle fra 12 år og oppover som har spillet kan delta, og det koster ingenting. 

Det settes opp turneringer hver eneste dag, du kan sjekke denne planen og melde deg på her.

Premie hver dag

Alle vinnere får tøffe, spesiallagde hettegensere fra Telia. Dersom noen vinner flere ganger, går premien til neste lag på lista.

Telia hjemmebane genser.png

– Påmeldingen er allerede åpen, og vi ser at det er stor interesse rundt tilbudet. Mange er helt ferske spillere, og det er veldig moro at flere får øynene opp for hvor gøy det kan være å spille med andre!

Daglige turneringer

Good Game, som blant annet driver nettstedet Gamer.no, har de siste årene vært turneringsoperatør for blant annet Telialigaen og E-serien.

Telialigaen er et divisjons- og sesongbasert seriespill. Her møtes Norges beste lag og spillere i fem forskjellige spill for å kjempe om retten til å kalle seg norgesmestere.

Telialigaen hjemmebane fortnite.jpg

– I første omgang vil det være daglige turneringer i Fifa og Fortnite, to spill som mange kan fra før av, eller som er enkle å sette seg inn i, sier Erling Rostvåg, administrerende direktør i Good Game.

– Vi brenner jo for det vi jobber med, så vi ser dette som en gylden mulighet til å vise alle der ute hvor gøy det kan være med konkurransespilling.

Påmeldingen er allerede åpen og det praktiseres "førstemann til mølla".

Les mer om Telialigaen Hjemmebane og om hvordan du melder deg på her.

Var denne siden nyttig?