Paret Vilde Feet og Joachim Kähler sitter i sofaen i hytta på Lindøya og ser serier på en mobil sammen.

Vilde og Joachim nyter frihet med Data Boost på hytta

Paret Vilde Feet og Joachim Kähler har funnet en løsning, som gjør at de slipper å tenke på hvor mye data de bruker når de skal på hyttetur. 

Tidlig fredag morgen venter Vilde og Joachim på fergen, som skal ta dem ut til hytteparadiset Lindøya i Oslofjorden. Paret i 30 årene har tjuvstartet på helgen, og ser frem til å komme seg ut til den lille familiehytta.

Turen må dokumenteres

Telefonene blir brukt aktivt til både å sjekke rutetider, kjøpe billett og ta bilder, som sendes til familie og venner. Turen må nøye dokumenteres.

– Mobildata gir stor frihet til å bruke telefonene slik vi vil. Vi sender for eksempel bilder og video til foreldrene mine. For de elsker at hytta er i bruk, sier Vilde Feet.

Boost dataen når det passer deg

Det er mange som frykter høy regning for databruk når de er på reise, eller at de alt for fort bruker opp dataen sin. Dermed bruker de kun mobildata til det viktigste og kan ikke kose seg på samme måte som når telefonen er koblet til WiFi. Med abonnement hos Telia, er ikke dette lenger nødvendig.

Det hender at vi har brukt opp dataen når vi kommer til hytta, men da kjøper vi bare Data Boost. Så kan vi fint få sett en film eller en episode.

Joachim Kähler

For med Data Boost kan Vilde og Joachim selv velge hvor lenge de ønsker ubegrenset data. 

Den friheten det gir å komme seg ut hit i naturen og samtidig kunne være tilgjengelig hvis noe skulle skje – er utrolig deilig.

Vilde Feet

Vel fremme på hytta nyter paret utsikten og kaffe på termos.

Føler du ofte behov for mer data? Kanskje abonnementet Telia X er noe for deg? Med Telia X kan du surfe, streame og høre på musikk så mye du vil.

Var denne siden nyttig?