Infinity symbol

Unboxing – Sony Xperia XZ Premium

Nyheten Sony Xperia XZ Premium er endelig i salg. Vi har tatt en nærmere titt på telefonen som har fått toppkarakterer flere steder. Her er det mye spennende!

En mobil i verdensklasse

Med ny og unik bildesensor kan du med Xperia XZ Premium filme i Super slow motion, og fange øyeblikk som er usynlig for det menneskelige øyet. Sammen med verdens første 4K HDR-skjerm i en smarttelefon, samt vannbestandig design, er dette en smarttelefon som konkurrerer i verdensklasse.

Sony Xperia XZ Premium

Foto: Sony

Gjør det usynlige synlig

Xperia XZ Premiums nye kamera kan filme 960 bilder i sekundet og fange ultrarapid-øyeblikk med god presisjon. Den laserstyrte autofokusen og kameraets bevegelsessporing ligger alltid et skritt foran deg, da den starter bildetakingen allerede før du en gang rekker å trykke på knappen.

Sony Xperia XZ Premium

Foto: Sony

Imponerende 4K HDR-skjerm

Xperia som verdens første smarttelefon med 4K HDR-skjerm er den nye Xperia XZ Premium en fantastisk opplevelse, med knivskarpe bilder, rike farger og optimal kontrast.

 

Sony Xperia XZ Premium

Foto: Sony

Det er helheten som teller

Xperia XZ Premium er like praktisk som den er tiltalende. Dette er en vanntett mobil, som også takler støv. Mobilen er utstyrt med siste generasjon med Corning Gorilla Glass, som er bestandig mot fingeravtrykk. På innsiden finner du den kraftigste prosessoren Sony har laget. Den gir deg superrask surfing, video og en fantastisk spillopplevelse.

Kunne du tenkte å skaffe deg denne herligheten? Da kan du ta en titt i vår nettbutikk!