Infinity symbol
(Foto: Martin Litwicki).
(Foto: Martin Litwicki).

Vinn billetter til Palmesus og Stavernfestivalen

Telia sponser selvsagt festivalsommeren – og vi gir deg igjen muligheten til å stikke av med festivalpass til to av sommerens største musikalske begivenheter.

Kristiansand, sommer og musikkfestival har en lang tradisjon for å gå godt sammen. Palmesus kaller seg for Skandinavias største strandfest – og det blir det når Bystranda i sentrum av Kristiansand fylles av 40.000 festglade mennesker.

Palmesus 2019

Slik var det på Palmesus i fjor.

Festivalen er for lengst utsolgt, men Telia gir deg frihet til å delta likevel.

Alan Walker, The Chainsmokers, Tiësto, Highasakite, Macklemore og Marshmello er noen av artistene som står på strandscenen i Kristiansand 5. og 6. juli.

Stavernfestivalen 2019

Stavern med sine flotte strender tiltrekker mange av oss i løpet av sommermånedene. Etter at festivalen så dagens lys i 2001 har den utviklet seg til å bli en av Norges største og viktigste festivaler.

Glimt fra Stavernfestivalen 2018.

Fra torsdag 11. til lørdag 13. juli kommer blant annet Travis Scott, Swedish House Mafia, G-Easy, Zara Larsson, Matoma, Oliver Heldens og Bastille til Stavernfestivalen.

Solnedgang over publikum på Palmesus.jpg

(Foto: Martin Litwicki)

Telia + Festival = Frihet

Vi har en lang tradisjon med å være sammen med dere på sommerens festivaler rundt om i hele landet. Det har gitt oss mange herlige musikkopplevelser og gode minner. I Telia er vi opptatt av at du skal føle deg fri og være deg selv, og det er denne følelsen vi at opplever at mange oppsøker når de skal nyte festivaler under den klare sommerhimmelen.

Ladeavtale_Telia.jpg

Det er denne frihetsfølelsen vi ønsker å gi dere når dere oppsøker våre stands i sommer.

På festivalene vil vi blant annet tilby våre kunder festivalpris på Telia Ladeavtale, så slipper du å bekymre deg for å gå tom for strøm, akkurat når favorittartisten står på scenen.

Vi tilbyr flere gode tjenester for deg som elsker musikk. For eksempel Music Freedom hvor du kan streame musikk uten å bruke av din inkluderte data.

Telia stand på Palmesus.jpg

Delta i konkurransen og du kan vinne weekend-pass og VIP-billetter til Palmesus og Stavernfestilvalen.

Fyll ut skjema her og bli med i trekningen

Vinnerne trekkes 28. juni og blir kontaktet på e-post. Lykke til! :)

Fornavn *
Etternavn *
Mobilnummer *
E-postadresse *

Informasjonen du sender inn her vil kun bli brukt i forbindelse med trekning av billetter til Palmesus og Stavernfestivalen 2019. Vinnerne blir annonsert her etter trekningen. Alle innsamlede persondata vil slettes etter at vinnerne er trukket.

Besøk oss på sommerens festivaler 

På Palmesus vil det være en toetasjes stand med god utsikt til scenen, og en avslappende lounge med Fatboys og strandstoler; her vil vi at du skal føle deg velkommen til å slappe av mellom musikkøktene foran scenen.

Besøk vår digge chillout lounge på Stavernfestivalen. Se også etter vår Telia-sykkel og crew på festivalområdet: Vi vil komme rundt å tilby Ladeavtaler og give aways til alle dere som trenger litt ekstra frihet!

Publikum på musikkfestival.jpg

(Foto: Martin Litwicki).

Vi gleder oss til å møte våre nydelige kunder på musikkfestivaler denne sommeren. Du møter oss på følgende festivaler:

  • Landstreff i Stavanger 3. mai
  • Palmesus 5-6. juli
  • Stavernfestivalen 11-13. juli