Music Freedom

Music Freedom ikke lenger i salg

Music Freedom er ikke lenger mulig å bestille. Om du har Music Freedom fra før, vil den bli borte fra abonnementet ditt i løpet av 2022 – dette i henhold til regulatoriske pålegg fra myndighetene.

Om bruk av tjenesten

Oppbrukt data

Hvis du har brukt opp dataen din til andre ting enn musikk, vil hastigheten reduseres, så da må du fylle på mer data for å kunne strømme musikk. Dette er på grunn av nettnøytralitetsreglene , som vi i Telia må forholde oss til.

Annen bruk enn musikk

Både strømming av musikk og nedlasting av spillelister fra Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, Beat og Audiomack er inkludert i Music Freedom og vil ikke trekkes av dataen din. Bruker du disse appene til andre ting, som podcast, video, bilder eller tekst, vil dette trekkes fra dataen din.

Ikke tilgjengelig med VPN

VPN står for Virtual Private Network (virtuelt privat nettverk). Bruk av VPN innebærer som regel kryptering, og brukes gjerne når du ønsker tilgang til arbeidsplassens nettverk hjemmefra.

Bruker du VPN klarer vi dessverre ikke å skille på om du hører på musikk eller bruker annen type data. Vi trenger å gjenkjenne at du hører på musikk for å godskrive nettopp denne databruken. Merk at når du bruker VPN vil derfor Music Freedom ikke fungere.

Var denne siden nyttig?