Strøm musikk fritt med

Music Freedom

Med Telia Music Freedom kan du høre så mye musikk du vil – uten å bruke opp dataen din.

Music Freedom er inkludert i Telia X, og for Telia Mobil-kunder under 29 år (unntatt BARN-abonnement). I tillegg er det inkludert for Mobilt Bredbånd 50, 100 200 og 500 GB. Andre kunder kan kjøpe tjenesten for kun 29,- per måned.

  • Fungerer med Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, Beat og Audiomack
  • Skrus på automatisk
  • Gjelder både nye og eksisterende kunder
  • Gjelder kun strømming av musikk og nedlasting av spillelister
Music Freedom-ikon

Du trenger ingen ekstra app for å bruke Music Freedom. Så hvis du har det inkludert i abonnementet ditt, er det bare å ta fram headsettet, og gjøre klar den ultimate spillelista.

Om du har et annet abonnement, kan du bestille Music Freedom til 29,- i måneden.

Music Freedom med kontantkort.

Har du kontantkort, kan du kjøpe Music Freedom. For 29,- kroner får du tjenesten i 31 dager.

Oppbrukt data

Hvis du har brukt opp dataen din til andre ting enn musikk, vil hastigheten reduseres, så da må du fylle på mer data for å kunne strømme musikk. Dette er på grunn av nettnøytralitetsreglene , som vi i Telia må forholde oss til.

Annen bruk enn musikk

Både strømming av musikk og nedlasting av spillelister fra Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, Beat og Audiomack er inkludert i Music Freedom og vil ikke trekkes av dataen din. Bruker du disse appene til andre ting, som podcast, video, bilder eller tekst, vil dette trekkes fra dataen din.

Ikke tilgjengelig med VPN

VPN står for Virtual Private Network (virtuelt privat nettverk). Bruk av VPN innebærer som regel kryptering, og brukes gjerne når du ønsker tilgang til arbeidsplassens nettverk hjemmefra.

Bruker du VPN klarer vi dessverre ikke å skille på om du hører på musikk eller bruker annen type data. Vi trenger å gjenkjenne at du hører på musikk for å godskrive nettopp denne databruken. Merk at når du bruker VPN vil derfor Music Freedom ikke fungere.

For musikktilbydere

Skulle du tilfeldigvis representere en strømmetjeneste for musikk, kan du få mer informasjon her samt kontakte produktavdelingen i Telia på product-management@telia.no.

Prøv oss

Finn abonnementet som passer for deg, og prøv oss i to måneder. Passer vi ikke får du pengene tilbake :)

Jeg vil prøve!

Var denne siden nyttig?