GooglePixel 7 Pro

3.8

(18)

GooglePixel 7 Pro

3.8

(18)
Velg farge: Obsidian

Henter lagerstatus

 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnement kommer i tillegg og velges på neste steg.

 • Få 3500,- i rabatt
250,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Google Pixel-serien leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

tek-no-9-imponerende-anbefalt

"Stort bedre enn Pixel 7 Pro blir ikke mobiltelefoner." – TEK.no, 12. oktober 2022.

Møt Pixel 7 Pro, Googles kraftigste telefon, med 72 timer batteritid og det beste Pixel-kameraet noensinne.

Google Tensor G2 – hjernen i Pixel 7 Pro.

Pixel-7-pro-tensor-brikke

Google Tensor G2 gjør Pixel 7 Pro raskere, sikrere og mer effektiv – med den hittil beste bilde- og videokvaliteten på Pixel.*

*Sammenliknet med Pixel 6. Påstandene om hastighet og effektivitet er basert på interne tester på prøveversjoner av enhetene.

Et batteri som setter standarden.

Det tilpassede batteriet til Pixel kan vare i mer enn 24 timer. Slå på Ekstrem batterisparing, så kan batteriet vare i opptil 72 timer. Og Pixel-enheten lader dessuten lynraskt.*

Pixel-7-pro-lifestyle-1

Med Direkteoversetting (kommer snart) kan du tolke samtaler ansikt til ansikt på 48 språk, chatte i sanntid med mer.**

*Beregnet batterilevetid basert på testing med en Pixel-brukerprofil med middels batteribruk på en blanding av tale, data, hvilemodus og bruk av andre funksjoner. Gjennomsnittlig batterilevetid under testingen var omtrent 31 timer. Batteritestingen ble utført på nettverket til en stor operatør. Batteritestingen ble utført i California i USA i midten av 2022 på prøveversjoner av maskin- og programvaren ved bruk av standardinnstillinger. Batterilevetiden avhenger av mange faktorer, og bruk av enkelte funksjoner reduserer batterilevetiden. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere. Hastighetene for hurtiglading med kabel (opptil 20 W på Pixel 7 og opptil 23 W på Pixel 7 Pro) er basert på bruk av Google 30 W USB-C®-lader koblet til et strømuttak. De faktiske resultatene kan være langsommere. Adaptere selges separat. **Kommer snart. Ikke tilgjengelig på alle språk eller i alle land. Ikke tilgjengelig på alle medier eller i alle apper. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/livetranslate. Oversettelsen skjer kanskje ikke umiddelbart.

En skjerm med mange kvaliteter.

Pixel 7 Pro-skjermen på 6,7 tommer Smooth Display gjør alt vakrere og mer oppslukende. Den justeres opptil 120 Hz, slik at ytelsen blir jevnere og mer responsiv.*

*Smooth Display er ikke tilgjengelig for alle apper eller alt innhold.

Ekstremt lyssterk skjerm.

Det er lett å se hva som er på Pixel-skjermen. Lysstyrken justeres automatisk opp i solskinn – og ned i mørket.

Jøss, for en bakgrunn.

Bakgrunnen ser ut som om den spretter ut av telefonen. Med 3D-bakgrunner får bildene du velger for startskjermen, mer dybde og bevegelse.

Googles profesjonelle kamerasystem

Pixel-7-pro-kamera-system

Det kraftige proffsystemet med tre kameraer på Pixel 7 Pro gjør bildene og videoene dine – av alt fra landskap til snøfnugg – mer kunstneriske og detaljerte.

Høyoppløselig zoom for krystallklare detaljer på lang avstand.

Ta fantastiske bilder på avstand med telelinse med 5x zoom og opptil 30x høyoppløselig zoom.

Makrofokus finner skjønnheten i detaljene.

Selv de minste motivene dine ser ekstraordinære ut – regndråper, kronblader eller et gresstrå.

Filmaktig uskarphet gjør videoene dine mer kunstneriske.

Motivet holdes i fokus mens bakgrunnen gjøres uskarp, noe som tilfører en kunstnerisk effekt.

Pixel-7-pro-kamera-features

Selfier for alle

Med trinnvis selfie kan personer med nedsatt synsevne ta enda bedre selfier. Ved hjelp av lyd og haptisk teknologi blir ansiktet veiledet inn i bildet.

Enda flere kamerafunksjoner

Ta skarpe bilder i svakt lys med nattmodus.

Pixel-7-pro-kamera-selfie-nattmodus

Real Tone gjengir flere hudnyanser på en vakker og virkelighetstro måte. Med Magisk viskelær kan du enkelt fjerne linselus og andre uønskede elementer. Du kan også endre fargen og lysstyrken på ting, slik at de passer perfekt inn.*

Pixel-7-pro-kamera-viskelaer

*Krever Google Foto-appen. Det er ikke sikkert at Magisk viskelær fungerer på alle bildeelementer.

Smart design

Pixel-7-pro-lifestyle-miljo

Pixel 7 Pro har det mest elegante designet til nå, med polert aluminium og moderne, elegante farger. Og den er laget med resirkulerte materialer.*

*Resirkulerte materialer utgjør omtrent 19 % av telefonen, basert på vekten.

Ikke vær redd for søl og sprut.

Med slitesterk konstruksjon og IP68-beskyttelse kan Pixel takle både vann og støv.* I tillegg har den ripebestandig Corning® Gorilla® Glass Victus™.

*Laget for å overholde IP68-klassifiseringen for beskyttelse mot inntrenging av støv og vann i henhold til IEC-standarden 60529 når enheten forlater fabrikken. Enheten er imidlertid ikke vann- eller støvtett. Tilbehøret er ikke vann- eller støvbestandig. Vann- og støvbestandigheten er ikke permanent og kan svekkes eller forsvinne over tid på grunn av vanlig slitasje, reparasjon av enheten, demontering eller skade. Hvis du mister enheten i bakken, kan vann-/støvbestandigheten svekkes. Væskeskade gjør garantien ugyldig. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/water.

Finn ting raskere.

Pixel søker raskt gjennom hele telefonen og nettet for å finne det du leter etter – enten det er en kontakt, app, skjermdump, innstilling eller noe annet.

Finn ut hvordan du sover.

Pixel kan gi deg bedre forståelse av hva som påvirker søvnen din, for eksempel hosting, snorking eller bruk av telefonen når det er sengetid.*

*Ikke laget for å diagnostisere, kurere, lindre, forebygge eller behandle sykdommer eller medisinske tilstander. Hvis du har spørsmål om helsen din, bør du kontakte lege.

Flere lag av sikkerhet bidrar til å holde personopplysningene dine trygge.

Google-pixel-sikkerhet

Din beskyttelse – innebygget i Pixel.

Titan M2-brikken og Google Tensor-sikkerhetskjernen gir Pixel-enheten et ekstra lag med sikkerhet, slik at den er enda bedre rustet mot angrep.*

*Sammenlignet med eldre PIxel-telefoner.

Lås opp med et blikk.

Pixel-7-pro-lifestyle-ansiktsgjenkjenning

Med ansiktsgjenkjenning kan du låse opp Pixel-telefonen ved bare å se på den.

Innebygd VPN for ekstra beskyttelse på nettet.

Pixel-7-pro-lifestyle-vpn

Med innebygd VPN fra Google One bidrar Pixel til å holde din nettaktivitet trygg, uansett hvilken app eller nettleser du bruker.*

Begrensninger gjelder. Noen data overføres ikke via VPN. Ikke tilgjengelig i alle land. Alle andre Google One-abonnementsfordeler selges separat. Bruk av VPN kan føre til økte kostnader for mobildata, avhengig av hvilken type abonnement du har. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/vpn.

Forenkler sikkerhet og personvern.

Sikkerhetssenteret hjelper deg med å beskytte både telefonen din og kontoene og passordene dine. Med alle sikkerhets- og personverninnstillingene på ett og samme sted, er de enkle å se og administrere.

Sikkerheten din ivaretas med Pixel.

Pixel passer på deg med Personlig sikkerhet-appen. I nødssituasjoner kan Pixel automatisk ringe etter hjelp, dele posisjonen din eller ta opp video.

Funksjonene i Personlig sikkerhet-appen avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer, og er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder eller pålitelig som kommunikasjon i nødssituasjoner. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/personalsafety.

Sikkerhetsoppdateringer bidrar til å beskytte Pixel.

Med sikkerhetsoppdateringer i minst 5 år beskytter Pixel deg og de sensitive dataene dine.* Så sikkerheten til enheten bare styrkes over tid.

*Android-sikkerhetsoppdateringer i minst 5 år fra da enheten først ble tilgjengelig i Google Store i USA. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/updates.

En verden av hjelp. Bygget rundt deg.

Bytt uten å starte på nytt

Med Pixel kan du enkelt overføre det du liker best, med noen få trinn – uansett om du bytter fra Android eller iOS.*

Pixel-7-pro-lifestyle-switching

*Det kan hende at enkelte tredjepartsapper og -data ikke overføres automatisk. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/copydatahelp.

Du er omgitt av lyd.

Pixel støtter Pixel Buds Pro (selges separat) med romlig lyd. Den fyldige og omsluttende lyden får filmer og serier til å føles som om du er på kino.

Pixel-7-pro-lifestyle-tilbehor

Sammen kan Pixel-telefonene og ørepluggene gi deg hjelpen akkurat du trenger – hele dagen.

Mer nyttig tilbehør for Pixel.

pixel-stand-pixel-charger

Det har aldri vært lettere å lade

Med Pixel Stand (2. generasjon) (kommer snart, selges separat) kan du lade Pixel lynraskt – og helt trådløst. Telefonen kan brukes som miniskjerm for bilder mens du lader.*

*Hastigheter for trådløs lading ved opptil 20 W (Pixel 7) og opptil 23 W (Pixel 7 Pro) med Google Pixel Stand (2. generasjon) (kommer snart, selges separat). Opptil 12 W med Qi-sertifiserte EPP-ladere (selges separat). De faktiske resultatene kan være langsommere

Lad raskt

Lad Google-produktene dine raskt med 30 W USB-C®-laderen (selges separat).* Den er kompakt nok til å ta med seg overalt.

Krever en kompatibel USB-C®-enhet (selges separat). Ladehastigheten varierer og avhenger av egenskapene til enheten, batteriets alder, bruken under lading og mange andre faktorer.

Leveres med det beste fra Google.

Med Pixel 7 Pro får du 3 måneder med YouTube Premium og Google One.*

 • YouTube Premium: Kos deg med videoer og musikk uten annonser, i bakgrunnen og uten nett, på en lynrask telefon.

 • Google One: Få tilgang til 100 GB lagring i nettskyen fra Google One, slik at du kan sikkerhetskopiere bilder, videoer, kontakter med mer.

* Tilbudene om Google One- og YouTube Premium-prøveperioder på 3 måneder er tilgjengelige for kvalifiserte brukere ved kjøp av Pixel 7 Pro. Tilbudet utløper 15. desember 2023 kl. 23.59 CET. Du må oppgi en gyldig betalingsmåte ved registrering, men du belastes ikke før prøveperioden utløper. Si opp når du vil. Gå til youtube.com/premium/restrictions og one.google.com/offer/terms-and-conditions/pixel7and7pro for å lese de fullstendige vilkårene.

Dimensjoner
Bredde
76,6 mm
Dybde
8,9 mm
Lengde
162,9 mm
Vekt
Vekt
212 gram
Skjerm
Skjermglass
Corning® Gorilla® Glass Victus-dekkglass
Skjermoppløsning, PPI
512
Skjermstørrelse
6,7 tommer
Skjermtype
LTPO OLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
50 MP Octa PD Quad Bayer-vidvinkelkamera, 1,2 μm pikselbredde, f/1,85 blenderåpning, 82° synsfelt, 1/1,31-tommers bildesensor. 12 MP ultravidvinkelkamera med autofokus, 1,25 μm pikselbredde, f/2,2 blenderåpning, 125,8° synsfelt, Linsekorrigering. 48 MP Quad Bayer PD-telelinsekamera, 0,7 μm pikselbredde, f/3,5 blenderåpning, 20,6° synsfelt, 5x optisk zoom, høyoppløselig zoom opptil 30x.
Hovedkamera videokvalitet
Videoopptak i 4K med 30 bilder per sekund, 60 bilder per sekund. Videoopptak i 1080p ved 30 bilder per sekund, 60 bilder per sekund.
Selfiekamera fotokvalitet
10,8 MP, 1,22 μm pikselbredde, f/2,2 blenderåpning, Fast fokus, 92,8° ultrabredt synsfelt
Selfiekamera videokvalitet
Videoopptak i 4K med 30 bilder per sekund, 60 bilder per sekund
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
12 GB LPDDR5
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, 5.2
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
Android 13
Prosessor
Google Tensor G2
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
5000 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, under skjerm
Hurtiglading
Ja, 30W
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68
Innhold i salgspakke
1 meter USB-C®-til-USB-C-kabel (USB 2.0), Hurtigstartveiledning, Adapter for raskt bytte, SIM-verktøy
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja, Fast wireless charging 23W og Reverse wireless charging
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid