GooglePixel 7

4.5

(10)

GooglePixel 7

4.5

(10)
Velg farge: Lemongrass

Henter lagerstatus

Velg minne
 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Abonnement kommer i tillegg og velges på neste steg.

 • Få 3000,- i rabatt
167,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Google Pixel-serien leveres uten ladeadapter, men med USB-C-ledning. Har du en slik lader fra før av kan denne brukes.

tek-no-9 5-imponerende-anbefalt

"Pixel 7 gir en smak av ekte luksus til en svært fordøyelig pris." – TEK.no, 13. oktober 2022

Dette er Pixel 7. Med Google Tensor G2 er den rask og sikker, med utrolig batterilevetid og det avanserte Pixel-kameraet. Ta lekre og virkelighetstro bilder med Real Tone og imponerende video med Filmaktig uskarphet. Og med Titan M2-sikkerhetsbrikken og et innebygd VPN bidrar Pixel til å beskytte de personlige dataene dine.

Hjernen i Pixel 7.

Pixel-7-tensor-brikke

Google Tensor G2 gjør Pixel 7 raskere, sikrere og mer effektiv.* Den gir tilgang til enda flere nyttige funksjoner samt den hittil beste bilde- og videokvaliteten på Pixel.

*Sammenlignet med Pixel 6. Påstandene om hastighet og effektivitet er basert på interne tester på prøveversjoner av enhetene.

Et batteri som setter standarden.

Det tilpassede batteriet til Pixel kan vare i mer enn 24 timer. Slå på Ekstrem batterisparing, så kan batteriet vare i opptil 72 timer.* Og Pixel-enheten lader dessuten lynraskt via Google 30 W USB-C®-lader (selges separat).**

Pixel-7-batteri

*For «mer enn 24 timer»: Beregnet batterilevetid basert på testing med en Pixel-brukerprofil med middels batteribruk på en blanding av tale, data, hvilemodus og bruk av andre funksjoner. Gjennomsnittlig batterilevetid under testingen var omtrent 31 timer. Batteritestingen ble gjort på nettverket til en stor operatør. For «Opptil 72 timer»: Beregnet batterilevetid basert på testing med en Pixel-brukerprofil med middels batteribruk på en blanding av samtale, data, hvilemodus og begrenset bruk av andre funksjoner som er standard i Ekstrem batterisparing-modusen (som deaktiverer diverse funksjoner, blant annet 5G-tilkoblingen). Batteritestingen ble gjort på nettverket til en stor operatør. For begge påstandene: Batteritestingen ble utført i California i USA i midten av 2022 på prøveversjoner av enhetene og programvaren ved bruk av standardinnstillinger, bortsett fra at for påstanden om opptil 72 timer var Ekstrem batterisparing-modus slått på. Batterilevetiden avhenger av mange faktorer, og bruk av enkelte funksjoner reduserer batterilevetiden. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere. **Hastighetene for hurtiglading med kabel (opptil 20 W på Pixel 7 og opptil 23 W på Pixel 7 Pro) er basert på bruk av Google 30 W USB-C®-lader koblet til et strømuttak. De faktiske resultatene kan være langsommere. Adaptere selges separat.

En drømmeskjerm.

Pixel 7-skjermen er superskarp, med sterke og levende farger. Den høye oppdateringsfrekvensen gir også mer responsiv gaming og navigering.*

*Basert på at Smooth Display brukes (ikke tilgjengelig for alle apper eller alt innhold).

Ekstremt lyssterk skjerm.

Det er lett å se hva som er på Pixel-skjermen. Lysstyrken justeres automatisk opp i solskinn – og ned i mørket.

Resten av verden

Det du trenger, når du trenger det. Med Kort fortalt-funksjonen kan du se nyttig informasjon du trenger, når du trenger den – for eksempel en aktivitetspåminnelse eller ombordstigningskortet ditt på flyplassen.*

*Du trenger Gmail-appen for å bruke funksjonen for ombordstigningskort. Aktivitetspåminnelser krever kompatible e-post- og kalenderapper.

Oversett språk i sanntid.

Pixel-7-oversetter

Med Direkteoversetting (kommer snart) kan du tolke samtaler ansikt til ansikt på 48 språk og oversette menyer med kameraet. Du kan også oversette meldinger i sanntid.*

*Kommer snart. Ikke tilgjengelig på alle språk eller i alle land. Ikke tilgjengelig for alle medier eller i alle apper. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/livetranslate. Oversettelsen skjer kanskje ikke umiddelbart.

Hør tydelig personen som ringer.

Pixel kan filtrere bort bakgrunnsstøyen hos den som ringer, og forsterke oppringerens stemme, slik at du kan høre vedkommende når hen er på et støyfullt sted.*

*Kommer snart. De faktiske resultatene kan variere. Ikke tilgjengelig i VOIP-samtaler. Samtalekvaliteten avhenger av omgivelsene, operatørnettverksforhold og mange andre faktorer.

Jøss, for en bakgrunn.

Bakgrunnen ser ut som om den spretter ut av telefonen. Med 3D-bakgrunner får bildene du velger for startskjermen, mer dybde og bevegelse.

Pixel blir bare bedre og bedre.

Med noen måneders mellomrom får Pixel-telefonen automatiske programvareoppdateringer som inneholder nye funksjoner samt tips og triks.*

*Pixel-enheten får nye funksjoner som lanseres i den aktuelle perioden for Android-oppdateringer og brukerstøtte. Gå til g.co/pixel/updates for å få mer informasjon. Tilgjengeligheten til nye funksjoner kan variere.

Et avansert og allsidig kamera.

Pixel 7-kameraet tar utrolige bilder og videoer med imponerende farger og detaljer. Og med kan du lage videoer i kinokvalitet.

Klar, ferdig, action!

Mer kunstneriske videoer. Filmaktig uskarphet holder motivet i fokus og gjør bakgrunnen uskarp, noe som tilfører en kunstnerisk effekt. Hollywood neste.

Kom nært innpå – på lang avstand.

Pixel 7-kameraet har høyoppløselig zoom, slik at du kan ta superskarpe nærbilder uten en ekstra telelinse.

Fantastiske videoopptak.

Pixel 7-kameraet tar opp video med sterkere og mer levende farger samt høyere kontrast.* Det gjør landskapene mer storslåtte og øyeblikksbildene mer innlevende.

*Sammenlignet med kameraene på Pixel 6 og Pixel 6 Pro.

Pixel-7-kamera-realtone-video

Et mer inkluderende kamera med Real Tone.

Real Tone gjengir flere flere hudtoner på en vakker og virkelighetstro måte i bilder, videoer og Meet-videosamtaler.

Selfier for alle.

Med Trinnvis selfie kan personer med nedsatt synsevne ta enda bedre selfier. Ved hjelp av lyd og haptisk teknologi blir ansiktet veiledet inn i bildet.

Natten er tid for blinkskudd

Med Nattmodus kan du forevige stjernehimmelen eller bybelysningen om kvelden – og ta portrettbilder.

Pixel-7-kamera-viskealaer-nattmodus

Få distraksjoner til å forsvinne på magisk vis.

Med Magisk viskelær i Google Foto kan du enkelt fjerne linselus og andre uønskede elementer. Du kan også endre fargen og lysstyrken på ting, slik at de passer perfekt inn.*

*Krever Google Foto-appen. Det er ikke sikkert at Magisk viskelær fungerer på alle bildeelementer.

Sikker hele veien inn til kjernen.

Med Google Tensor G2 og Titan M2-sikkerhetsbrikken er Pixel bygget med flere lag med sikkerhet som bidrar til å beskytte personopplysningene dine.

Pixel-7-sikkerhet

Sikkerhetsoppdateringer bidrar til å beskytte Pixel.

Med sikkerhetsoppdateringer i minst 5 år beskytter Pixel deg og de sensitive dataene dine.* Så sikkerheten til enheten bare styrkes over tid.

*Android-sikkerhetsoppdateringer i minst 5 år fra da enheten først ble tilgjengelig i Google Store i USA. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/updates.

Ekstra beskyttelse på nettet.

Med innebygd VPN fra Google One bidrar Pixel til å holde deg trygg på nettet, uansett hvilken app eller nettleser du bruker.*

Begrensninger gjelder. Noen data overføres ikke via VPN. Ikke tilgjengelig i alle land. Alle andre Google One-abonnementsfordeler selges separat. Bruk av VPN kan føre til økte kostnader for mobildata, avhengig av hvilken type abonnement du har. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/vpn.

Lås opp telefonen raskt.

Med ansiktsgjenkjenning kan du låse opp Pixel-telefonen ved bare å se på den. Du kan også låse den opp med fingeravtrykk.

Forenkler sikkerhet og personvern.

Sikkerhetssenteret hjelper deg med å beskytte både telefonen din og kontoene og passordene dine. Med alle sikkerhets- og personverninnstillingene på ett og samme sted, er de enkle å se og administrere.

Sikkerheten din ivaretas med Pixel.

Pixel passer på deg med Personlig sikkerhet-appen. I nødssituasjoner kan Pixel automatisk ringe etter hjelp, dele posisjonen din eller ta opp video.

Funksjonene i Personlig sikkerhet-appen avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer, og er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder eller pålitelig som kommunikasjon i nødssituasjoner. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/personalsafety.

Finn ut hvordan du sover.

Pixel kan gi deg bedre forståelse av hva som påvirker søvnen din, for eksempel hosting, snorking eller bruk av telefonen når det er sengetid.*

*Ikke laget for å diagnostisere, kurere, lindre, forebygge eller behandle sykdommer eller medisinske tilstander. Hvis du har spørsmål om helsen din, bør du kontakte lege.

Flott design

Pixel 7 er elegant. Den har en overflate i matt aluminium og unike farger. Og den er laget med omtrent 19 % resirkulerte materialer (basert på vekten).

Pixel-7-miljo

Ikke vær redd for søl og sprut.

Med slitesterk konstruksjon og IP68-beskyttelse kan Pixel takle både vann og støv.* I tillegg har den ripebestandig Corning® Gorilla® Glass Victus™.

*Laget for å overholde IP68-klassifiseringen for beskyttelse mot inntrenging av støv og vann i henhold til IEC-standarden 60529 når enheten forlater fabrikken. Enheten er imidlertid ikke vann- eller støvtett. Tilbehøret er ikke vann- eller støvbestandig. Vann- og støvbestandigheten er ikke permanent og kan svekkes eller forsvinne over tid på grunn av vanlig slitasje, reparasjon av enheten, demontering eller skade. Hvis du mister enheten i bakken, kan vann-/støvbestandigheten svekkes. Væskeskade gjør garantien ugyldig. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/water.

Du er omgitt av lyd.

Pixel-7-portfolio

Pixel støtter Pixel Buds Pro (selges separat) med romlig lyd. Den fyldige og omsluttende lyden får filmer og serier til å føles som om du er på kino.

Det har aldri vært lettere å lade.

Med Pixel Stand (kommer snart, selges separat) kan du lade Pixel lynraskt – og helt trådløst. Telefonen kan brukes som miniskjerm for bilder mens du lader. Med stativet kan du også lade Pixel Buds Pro.*

*Pixel Stand (kommer snart) og Pixel Buds Pro selges separat. Hastigheter for trådløs lading ved opptil 20 W (Pixel 7) og opptil 23 W (Pixel 7 Pro) med Google Pixel Stand (2. generasjon) (selges separat). Opptil 12 W med Qi-sertifiserte EPP-ladere (selges separat). De faktiske resultatene kan være langsommere.

Leveres med det beste fra Google.

Med Pixel 7 får du 3 måneder med YouTube Premium og Google One.*

 • YouTube Premium: Kos deg med videoer og musikk uten annonser, i bakgrunnen og uten nett, på en lynrask telefon.

 • Google One: Få tilgang til 100 GB lagring i nettskyen fra Google One, slik at du kan sikkerhetskopiere bilder, videoer, kontakter med mer.

* Tilbudene om Google One- og YouTube Premium-prøveperioder på 3 måneder er tilgjengelige for kvalifiserte brukere ved kjøp av Pixel 7 Pro. Tilbudet utløper 15. desember 2023 kl. 23.59 CET. Du må oppgi en gyldig betalingsmåte ved registrering, men du belastes ikke før prøveperioden utløper. Si opp når du vil. Gå til youtube.com/premium/restrictions og one.google.com/offer/terms-and-conditions/pixel7and7pro for å lese de fullstendige vilkårene.

Dimensjoner
Bredde
73,2 mm
Dybde
8,7 mm
Lengde
155,6 mm
Vekt
Vekt
197 gram
Skjerm
Skjermglass
Corning® Gorilla® Glass Victus-dekkglass
Skjermoppløsning, PPI
416
Skjermstørrelse
6,3 tommer
Skjermtype
OLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
50 MP Octa PD Quad Bayer-vidvinkelkamera, 1,2 μm pikselbredde, f/1,85 blenderåpning, 82° synsfelt, 1/1,31-tommers bildesensor, høyoppløselig zoom opptil 8x. 12 MP ultravidvinkelkamera, 1,25 μm pikselbredde, f/2,2 blenderåpning, 114° synsfelt, Linsekorrigering
Hovedkamera videokvalitet
Videoopptak i 4K med 30 bilder per sekund, 60 bilder per sekund. Videoopptak i 1080p ved 30 bilder per sekund, 60 bilder per sekund
Selfiekamera fotokvalitet
10,8 MP, 1,22 μm pikselbredde, f/2,2 blenderåpning, Fast fokus, 92,8° ultrabredt synsfelt
Selfiekamera videokvalitet
Videoopptak i 4K med 30 bilder per sekund, 60 bilder per sekund
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
8 GB LPDDR5
Tilkobling
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
5G nettverk
Ja
Bluetooth
Ja, 5.2
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
Android 13
Prosessor
Google Tensor G2
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
4355 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja, under skjerm
Hurtiglading
Ja, 30W
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
IP68
Innhold i salgspakke
1 meter USB-C®-til-USB-C-kabel (USB 2.0), Hurtigstartveiledning, Adapter for raskt bytte, SIM-verktøy
Minijack
Nei
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja, Fast wireless charging 21W og Reverse wireless charging
Type ladekontakt
USB-C

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 119 per måned.

Hvordan fungerer det?

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. Hvis du velger et Telia X-abonnement (ubegrenset data) får du minst 1000,- i rabatt på telefonen.

Betale nå eller betal litt hver måned

Velg mellom å delbetale over 24 måneder, 12 måneder eller betal alt med en gang. Totalt sett utgjør det ingen forskjell. Telefonens totalpris er den samme, og det er ingen renter på rabattavtalen.

Unngå ekstra utgifter ved skade eller tyveri

Ved kjøp av mobil med rabattavtale, kan du kjøpe Skjermforsikring eller Plussforsikring. Prisen for disse forsikringene vil variere etter verdien på mobilen du kjøper.

Skjermforsikring (Fra 49,-/md.)

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Plussforsikring (fra 79,-/md.)

De 2 første md. er kostnadsfrie, deretter er prisen fra 79,- pr. md. Med Plussforsikring får du ikke bare dekket skader på skjermen. Du får også dekket andre skader mobilen din kan bli utsatt for, for eksempel skader på baksiden eller rammen, fuktskade og tyveri. I tillegg dekkes misbruk på abonnementet opptil 2 000,-.

Egenandel: 600,- (Telefonens verdi opptill 7599,-) 1000,- (Telefonens verdi over 7600,-)

Egenandelen kommer på mobilregningen din etter at forsikringssaken er avsluttet.  Rabattavtale kan ikke kombineres med Pakketilbud eller annen bindingstid