Huawei P30 Pro 128 GB Svart
 
Huawei

P30 Pro

  • 6,47" OLED-skjerm
  • 4 200 mAh batteri
  • Hovedkamera - 40 MP + 20 MP + 8 MP + TOF
  • Selfie-kamera - 32 MP
  • Fingeravtrykksleser under skjermen
Les mer om P30 Pro

Amerikanske myndigheter har tatt en beslutning som påvirker samarbeidet mellom Huawei, Google og Android. Telia-kunder som har kjøpt en Huawei-telefon kan forvente at tjenester skal fungere stort sett slik de gjør i dag.

Alle Googles tjenester (Gmail, YouTube, Play Store etc.) vil fortsatt fungere og oppdateres på sertifiserte Huawei-telefoner så lenge Google støtter den nåværende Android-versjonen. Les mer her

Modell

Farge

Dette produktet leveres kun i svart

Få på lager (2)

Hva passer for deg?

Alltid ny mobil med SVITSJ
Telefonpris pr md.399,-
  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon hvis du vil etter 12 md. Du inngår da en ny 24 md. avtale, og den gamle blir slettet
  • Du må ha et abonnement fra Telia når du inngår avtalen. Abonnement uten binding kommer i tillegg
Total telefonpris 24 md.: 9576,-
Mobiltelefon med 12 måneder avtaletid
Telefonpris6299,-
Kun telefon
Telefonpris7990,-

Skal du bytte inn en SVITSJ-telefon?

Velg abonnement

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din. I EU, EØS, Storbritannia og Sveits kan du bruke 30 GB, deretter koster det 4 øre pr. MB.

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Huawei P30 Pro 128 GB Svart399,-0,-
Telia X549,-0,-
Totalt948,-0,-

Total telefonpris 24 md.: 9576,-

Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 30 GB. Data utover 30 GB i EU, EØS og Sveits koster 4 øre per MB.

Med flere Telia X på én regning sparer du penger. Rabatten justeres ut fra antall Telia X abonnement, og forutsetter minimum 2 - og maks 8 Telia X abonnement.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Fri levering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri levering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Frederick Kihle08.04.2019
Telia Testpilot

Førsteinntrykket oppsummert i ett ord er et rungende “WOW”.

Frederick Kihle

Husker du da du åpnet esken til din aller første smartphone? Den samme følelsen kom da jeg tok ut og holdt i P30 Pro. Phone Clone app’n som lå klar på Huawei’n gjorde overgangen fra gamle tlf smertefri og innen minutter var jeg på Google Maps for å finne raskeste rute til et mobildeksel for å beskytte mot mine klumsete fakter.

Skjermen virker enorm selv om mobilen i hånda kjennes ut som min gamle. På vei fra dekselbutikken ser jeg en Churros-vogn som minner meg om turen samboeren og jeg hadde til Cusco i Peru. Drar frem P30 pro’n og tester ut 5x zoomen med middels forventninger og... Sylskarpt… Hmmm, tør jeg prøve meg på 10x? Damn, skarpt det også! Bildet sendes og jeg mottar straks en bestilling på 5stk Churros. Skulle ønske jeg hadde P30 pro mobilen i Peru, tenkte jeg.

Overgangen fra iOS til Android gikk jeg gjennom for noen år siden og hadde ikke sett meg tilbake før iPhone kom med sin XS Max, men med 4200mAh i Hauwei P30 Pro mot XS Max sine 3174mAh så er det ikke noen tvil om hva valget faller på. Det er over 32% mer batteri. I tillegg til at telefonen er en god del billigere så følger hurtiglader med!

Designet er selve definisjonen på minimalisme. Baksiden er et friskt pust fra den standard svarte (som jeg egentlig trodde jeg likte best), synd dekselet mitt dekker for. Menyer og ikoner er cleant og fint som man kan regne med i alle mobiler i denne klassen, men det virker som at ting går litt kjappere. Og jeg digger Digital Balance settingen som gir deg muligheten til å sette maksgrense på skjermtid.

Gleder meg til å gå til verks med testing av kameraene (ja, P30 Pro har 4stk) og se om dette virkelig er den revolusjonen innen kameramobiler som det snakkes om. Terningkast 6+ så langt!

Telias testpiloter får beholde telefonen etter endt test.
TEK.NO26.03.2019
Karakter: 9.5/10

Huawei har laget markedets beste kameramobil ... igjen

TEK.NO

tek-heltraatt-300

Om P30 Pro

P30 Pro

Den største i P30 familien: Infinity-skjerm, 4 kameraer og et kraftig batteri (4200mAh) gjør den til den tøffeste i klassen! Nå kan du ta enda bedre bilder og videoer i dårlig lys. Det fjerde kameraet gir deg enda bedre fokus og dybde i portrettfoto. Zoomen er også vesentlig forbedret siden sist. Optisk zoom er nå 5x, Hybrid Zoom er 10x og Digital Zoom er 50x. Dét betyr at du kan få mye bedre bildekvalitet selv om du zoomer kraftig inn på et motiv. Perfekt for deg som er glad i den nyeste teknologien og elsker å ta bilder med mobilen.

Kamera: Nytt fullspekket kameraoppsett fra Leica

Pionér innen fotografering: Våg å imponere. Leica quad-kamerasystemet lar deg se mer av verden. Kamerasystemet består av en 10x hybridzoom, en 40 MP sensorlinse som tar inn mer lys, en 20 MP ultra vidvinkellinse og et Huawei TOF-kamera.

Zoom

10x hybridzoom: Huawei P30 Pro har nådd nye høyder innen fotografering med smarttelefon. Kom nærmere det du er glad i. Telelinsen med 8 MP introduserer en banebrytende optisk zoom som sørger for at kvaliteten forblir høy, også på langt hold. Kombinert med fargemetningen fra 40 MP-linsen samt OIS- og AIS-stabiliseringen, vil lar den nye 10x hybridzoomen deg se de mest fantastiske objekter med høy oppløsning. Huawei P30 Pro støtter 10x hybridzoom med en 270mm fokus.

Nattmodus

Fargesensorene har utviklet seg og gått fra RGB til RYYB slik at du får enda mer lys i bildene dine. Kombinasjonen mellom kamerasensorene og Kirin 980, samt maskinlæringen, gjør at du får 40 % mer lys i bildene dine. Og med den oppgraderte nattmodusfunksjonen kan du fange de beste øyeblikkene, selv på de mørkeste kvelder.

Ultra vidvinkellinse

Med Huaweis ultra vidvinkellinse kan du fange øyeblikket. Oppdag mer i et bredere perspektiv. Nå kan du ta proffe landskaps- og interiørbilder.

Makrolinse

En spektakulær verden i et makroperspektiv: Du har hele verden for dine føtter og på 2.5 cm hold. Få med deg de minste detaljer med makrolinsen. Bli inspirert av det glitrende vannet på bladene eller snøfnuggene på trærne.

Selfie-kamera

32 MP-kameralinsen foran på Huawei P30 Pro vil via kunstig intelligens kunne gjenkjenne konturene i ansiktet ditt. Den vil også optimalisere fargene, lyset og detaljene i bildet.

Video

Du er regissøren: Dokumenter minnene fra de lange kveldene. Med Huawei P30 Pro får du enda mer lys i videoene dine.

One-touch AI videoredigering

Den oppgraderte AI-videoredigeringsfunksjonen er forhåndsinstallert på Huawei P30 Pro. Med en enkel berøring kan du produsere din egen video. Markerte videoer blir redigert automatisk, og du kan legge på dramatiske filtre, justere hastighet, legge på en unik bakgrunnsmusikk eller legge på tekst. Noen funksjoner er kun tilgjengelig etter HOTA-oppdatering.

Stabilt håndholdt videoopptak

Nå kan du enkelt forevige de aktive familieøyeblikkene. Med Huaweis nye optiske billedstabilisering og kunstig intelligens oppnår du videopptak med mye høyere kvalitet.

Huawei dual-view video

Se begge sider av historien: Huawei P30 Pro har to kameralinser bak som jobber parallelt og gjør at du kan gjøre opptak av en live fotballkamp og samtidig zoome inn på spillerne i et annet bilde. Nyt øyeblikkene fra to forskjellige perspektiv med Huawei dual-view video. Denne funksjonen vil være tilgjengelig etter en HOTA oppdatering.

Lyd

Lytt med ny teknologi: Den tradisjonelle høyttaleren på skjermen er byttet ut med «Huawei Acoustic Display Technology» på nye Huawei P30 Pro for å gi deg en større skjerm og et større område for å levere god lyd. Den elektromagnetiske lyden produserer lyd fra vibreringene i skjermen til øret.

IP68-sertifisering

Gjør deg klar for nye opplevelser: Huawei P30 Pro er beskyttet med IP68-sertifisering som betyr at telefonen er vann- og støvresistent. Perfekt for den eventyrlystne. IP68-sertifisering vil si at telefonen er tett på 1.5 meters dyp opptil 30 minutter i ferskvann. Eventuelle skader påført vil ikke dekkes av garantien.

Ytelse

Kombinasjonen av hastighet og kraft: Et kvantesprang inn i fremtiden. Kirin 980 er verdens første 7 nm mobile prosessorbrikke med en kraftigere ytelse og lavere forbruk. Rask og smidig.

Lading

Lang batterilevetid: Opplev mer hver dag med Huawei P30 Pros lange batterilevetid med 4200 mAh.

Hurtiglading

Lading er ikke lenger noe problem. Lad telefonen til 70 % på kun 30 minutter. Raskt og enkelt.

Quick wireless charger

Lad Huawei P30 Pro med 15 W trådløs lader som er TÜV-sertifisert, uten å måtte surre med en ledning.

Vennelading

Denne funksjonen vil du også finne i Huawei P30 Pro. Du kan enkelt lade opp telefonen til vennene dine, så lenge de også har en telefon som støtter trådløs lading.

Dimensjoner
Bredde
73,4 mm
Dybde
8,4 mm
Lengde
158 mm
Vekt
Vekt
192 g
Skjerm
Skjermstørrelse
6,47 tommer
Skjermtype
OLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
Quad Leica (40 + 20 + 8 + TOF)
Selfiekamera fotokvalitet
32 megapiksler, f/2.0
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
6 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
Bluetooth
Ja
GPS
Ja
NFC
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
9
Prosessor
HUAWEI Kirin 980 Octa-core Processor, 2*Cortex-A76 Based 2.6GHz+ 2*Cortex-A76 Based 1.92GHz + 4*Cortex-A55 1.8GHz
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
4200 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
68
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Trådløs lading
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå0,-
Per md.399,-
Pris på abo. kommer i tillegg.