Huawei P30 128 GB Aurora
 
Huawei

P30

  • 6,1" OLED-skjerm
  • Hovedkamera - 40 MP + 16 MP + 8 MP
  • Selfie-kamera - 32 MP
  • 3650 mAh batteri
  • Fingeravtrykksleser under skjermen
Les mer om P30

Amerikanske myndigheter har tatt en beslutning som påvirker samarbeidet mellom Huawei, Google og Android. Telia-kunder som har kjøpt en Huawei-telefon kan forvente at tjenester skal fungere stort sett slik de gjør i dag.

Alle Googles tjenester (Gmail, YouTube, Play Store etc.) vil fortsatt fungere og oppdateres på sertifiserte Huawei-telefoner så lenge Google støtter den nåværende Android-versjonen. Les mer her

Modell

Farge

Dette produktet leveres kun i aurora

På nettlager

Hva passer for deg?

Alltid ny mobil med SVITSJ
Telefonpris pr md.349,-
  • Du betaler kr 0,- i dag
  • Skjermforsikring er inkludert
  • Betal en fast månedspris i 24 md.
  • Bytt telefon hvis du vil etter 12 md. Du inngår da en ny 24 md. avtale, og den gamle blir slettet
  • Du må ha et abonnement fra Telia når du inngår avtalen. Abonnement uten binding kommer i tillegg
Total telefonpris 24 md.: 8376,-
Mobiltelefon med 12 måneder avtaletid
Telefonpris5099,-
Kun telefon
Telefonpris6690,-

Skal du bytte inn en SVITSJ-telefon?

Velg abonnement

Mobilabonnement for alle

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB, uten at dette skal påvirke opplevelsen på mobilen din. I EU, EØS, Storbritannia og Sveits kan du bruke 30 GB, deretter koster det 4 øre pr. MB.

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Egne priser gjelder fra Norge til utlandet og spesialnumre. Du må være over 18 år for å dele data

Din bestilling

ProduktPer månedBetal nå
Huawei P30 128 GB Aurora349,-0,-
Telia X549,-0,-
Totalt898,-0,-

Total telefonpris 24 md.: 8376,-

Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, og du kan fortsatt surfe og streame videre på mobilen din. Utenfor Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum er forbruket begrenset til 30 GB. Data utover 30 GB i EU, EØS og Sveits koster 4 øre per MB.

Med flere Telia X på én regning sparer du penger. Rabatten justeres ut fra antall Telia X abonnement, og forutsetter minimum 2 - og maks 8 Telia X abonnement.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Fri levering hjem på døren

Vi tilbyr kostnadsfri levering hjem på døren. Våre bud vil signere på vegne av deg for å minimere kontakt. Det vil tas et bilde av utleveringen for å sikre både deg og leverandør.

Les mer om våre tiltak for smittebegrensning

Klikk & Hent

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Om P30

Kamera: Trippelt Leica kamera

Våg å imponere: Leica trippelkameraet tar fotograferingen til et nytt nivå. Med en 40 MP vidvinkellinse, 16 MP ultra vidvinkellinse og en 8 MP telefotolinse kan du fange enda mer i bildene dine, med høy kvalitet.

Nattmodus

Fargesensorene har utviklet seg og gått fra RGB til RYYB for at du skal få enda mer lys i bildene dine. Kombinasjonen mellom kamerasensorene og Kirin 980, samt kunstig intelligens gjør at du får 40 % mer lys i bildene. Med ISO 204800 i Huawei P30 kan du se alle detaljer, selv på de mørkeste kveldene. Med Huawei AIS får du en lang eksponeringstid som gjør at du kan fange det beste naturen har å by på. Denne funksjonen er kun tilgjengelig etter en HOTA oppdatering.

Ultra vidvinkellinse

Med ultra vidvinkellinsen kan du få vakre landskapsbilder i et bredere perspektiv enn før.

Makrolinse

En spektakulær verden i et makroperspektiv: Du har hele verden for dine føtter, helt ned til en avstand på 2,5 cm. Se de vakreste detaljer med makrolinsen. Bli inspirert av det glitrende vannet på bladene eller snøfnuggene på trærne.

Selfie-kamera

Kameraet foran har en 3 2MP linse som ved hjelp av kunstig intelligens vil kunne gjenkjenne deg og konturene i ansiktet ditt. Kunstig intelligens vil optimalisere fargene, lyset og detaljene i bildet.

Video

Med Huawei P30 får du enda mer lys i videoene. Se begge sider av historien: Kameraene på baksiden jobber parallelt og gjør at du kan filme et øyeblikk, samtidig som du kan zoome inn på personene, med Huawei dual-view video. Det vil si at skjermen er todelt og du kan se to scenarier i samme skjerm. One-touch AI videoredigering: Den oppgraderte AI-videoredigeringsfunksjonen er forhåndsinstallert på Huawei P30. Med en enkel berøring kan du produsere din egen video. Denne funksjonen vil være tilgjengelig etter en HOTA-oppdatering.

Hurtiglader

Lading er ikke lenger et problem. Lad opp telefonen til 70 % batteri på kun 30 minutter. Maks data. Resultatene er basert på Huawei lab tester. Laboratorietestforhold: Temperatur på 25 grader, fuktighet: 45 % til 80 %. Telefonen var ladet opp fra 1 % med batteri med Huawei SuperCharger med 4G-nettverk standby-status når skjermen var av.

Skjerm

OLED Huawei FullView-skjermen på 6.1 tommer er designet for å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Fingeravtrykk i skjerm

Hold Huawei P30 komfortabelt i en hånd og lås enkelt opp skjermen med én berøring.

Kraft og hastighet

Kirin 980 er verdens første 7 nm mobile prosessorbrikke med en kraftigere ytelse og lavere forbruk. Huawei P30 med sine 6 GB ROM og 128 GB RAM gjør at du har god lagringsplass, og sammen med prosessorbrikken vil bruken av telefonen være svært smidig.

OneHop

Del med OneHop: Med en enkel berøring fra telefonen din til MateBook kan du i løpet av få sekunder sende bilder, videoer og dokumenter. I tillegg kan du gjøre videoopptak av PC-skjermen på inntil 60 sekunder, ved å bare riste og berøre telefonen på MateBook*.

*Disse funksjonene er kun tilgjengelige på utvalgte Huawei MateBook-enheter med PV Manager versjon 9.1 eller høyere. For førstegangsbruk bør telefonen og PC-en være koblet til hverandre via Huawei Share. Videoer kan kun bli overført fra telefonen til PC-en.

Dimensjoner
Bredde
71,4 mm
Dybde
7,6 mm
Lengde
149,1 mm
Vekt
Vekt
165 g
Skjerm
Skjermstørrelse
6,1 tommer
Skjermtype
OLED
Kamera og video
Hovedkamera fotokvalitet
Trippel Leica (40 + 16 + 8 megapiksler)
Selfiekamera fotokvalitet
23 megapiksler, f/2.0
Hukommelse
Innebygd minne
128 GB
RAM
6 GB
Tilkobling
2G nettverk
Ja
3G nettverk
Ja
4G nettverk
Ja
4G+ nettverk
Ja
Bluetooth
Ja
GPS
Ja
Prosessor og operativsystem
Operativsystem
Android
Operativsystem versjon
9
Prosessor
HUAWEI Kirin 980 Octa-core Prosessor, 2*Cortex-A76 Based 2.6GHz+ 2*Cortex-A76 Based 1.92GHz + 4*Cortex-A55 1.8GHz
Spesifikasjoner
Batterikapasitet
3650 mAh
Simkorttype
NANO
Annet
Dual SIM
Ja
Fingeravtrykksleser
Ja
Hurtiglading
Ja
IP-klassifisering (vann- og støvbestandighet)
53
Minijack
Ja
Smarttelefon
Ja
Tale over 4G
Ja
Tale over WiFi
Ja
Type ladekontakt
USB-C

Klikk & Hent er dessverre ikke tilgjengelig på dette produktet.

Velg den mobilen du ønsker deg

Velg den mobilen du ønsker deg og et valgfritt Telia-abonnement uten binding. Du betaler ingenting i dag, men betaler en fast, lav månedspris over 24 måneder. Månedsprisen avhenger av hvilken mobil du velger. Prisen inkluderer skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på det valgfrie Telia-abonnementet ditt. Abonnementet er uten binding.

SVITSJ zero
SVITSJ phones

Bytt hvis du vil etter 12 måneder

Mobilbytte er inkludert! Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil, kostnadsfritt. Du bytter bare inn din gamle mobil og forlenger din SVITSJ-avtale med nye 24 måneder. Husk at et mobilbytte forutsetter at du har et Telia-abonnement på byttetidspunktet. Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå ny mobilbytteavtale og få ny mobil.

Skjermforsikring inkludert

Skjermforsikring er inkludert i SVITSJ. Ønsker du en forsikring som i tillegg dekker skade, fuktighet og tyveri kan du oppgradere til SVITSJ Plussforsikring for kr 79 per måned.

SVITSJ broken

Gå til toppen igjen

Å betale nå0,-
Per md.349,-
Pris på abo. kommer i tillegg.