Like FinSamsungGalaxy S20+

Like FinSamsungGalaxy S20+

Velg farge: Svart

Henter lagerstatus

 1. 1
  Betaling
 2. 2
  Abonnement
 3. 3
  Forsikring
 4. 4
  Tilbehør

Få rabatt på telefonen

Med rabattavtale binder du deg til et mobilabonnement i 12 md. som gir rabatt på telefonen. Rabatten varierer ut i fra størrelsen på abonnementet. (Abonnement velges på neste side).

 • Få 1500,- i rabatt
104,-/md.
med
Ubegrenset data, 1000 Mbps

Om Like Fin-mobilene

 • LIKE FIN-mobilen din leveres uten lader og hodetelefoner for å gi deg best mulig pris i tilfelle du allerede har dette fra før. Bra for deg, og bra for miljøet! Trenger du dette kan du legge det til over til en gunstig pris.

 • LIKE FIN-mobilen er nøye sjekket og kontrollert

 • 2 års garanti

 • Tilgjengelig med 12 måneders avtaletid for å gi deg best pris.

HER ER HELE KVALITETSSJEKKEN

Følgende funksjoner må fungere:

 • Av og på-knapp.

 • Mobilens knapper og berøringsskjerm.

 • Fingeravtrykksleser.

 • SD-kortspor.

 • AUX-port.

 • Nettverk og wifi-tilkobling.

 • Kamera (front og bak).

 • Høyttalere og mikrofon.

 • Gyrosensor.

 • Ansiktsgjenkjenning (Face ID).

I tillegg har vi sikret følgende:

 • Alt innhold på mobilen er slettet.

 • Mobilen skal ikke være sperret til en mobiloperatør.

 • Mobilen har ingen vannskader.

KLAR FOR 5G

Nå har vi åpnet 5G-nettet i Oslo, Bergen, Lillestrøm og Trondheim – og flere byer og tettsteder er på vei. I løpet av 2023 vil vi ha et landsdekkende nett på plass. For å få tilgang til Telia sitt 5G-nett trenger du et mobilabonnement fra Telia og en mobiltelefon som støtter den nye teknologien. Med den nye Samsung Galaxy 5G 20+ vil du være klar for Telia sitt nasjonale 5G-nett.

Tilgang til 5G kan variere ut i fra abonnement, dekning og andre forhold.

KAMERA – SE VERDEN PÅ EN NY MÅTE

Nå kan du ta bilder og videoer og legge dem rett ut med profesjonell kvalitet. Likevel er kameraet enkelt å bruke, takket være kraftig AI.

64 MP for skarpere detaljer

Kameraet i Galaxy S20+ har hele 64 MP, noe som skaper fantastiske detaljer med enestående skarphet ned til minste detalj. Bildene dine får en helt ny dybde og du kan oppdage detaljer du ellers ville gått glipp av.

Kom mye tettere på med 30x zoom

Med Galaxy S20+ kommer du tettere på. Se det andre går glipp av, kom tettere på scenen på konsert, ta bilder av ville dyr, film vennenes nedkjøring hele veien fra toppen. Eller ta nærbilder av fotballheltene dine fra tribunen.

Få med mer i svakt lys

Galaxy S20+ har et svært lyssterkt kamera. Ofte er det øyeblikkene på konserten, festen eller ved leirbålet du ønsker å kunne fange på film eller stillbilde. Tidligere har det vært vanskelig å fange øyeblikkene med dybde og skarphet når lyset er svakt. Takket være kombinasjonen av stor blenderåpning, optikk av høy kvalitet og store kamerasensorer slipper Galaxy S20+ inn mer lys.

Fang øyeblikket med 5 – 12 bilder

Tar du ett bilde, kan du la kameraet ta flere. Deretter hjelper AI deg med å velge de beste 5–12 bildene fra øyeblikket automatisk. Du slipper å ta flere bilder, kameraet tar seg av det om du vil. Ikke gå glipp av den herlige grimasen, at lysene på kaken blåses ut, at katten plutselig oppfører seg som en hund eller omvendt.

8K video fanger de umulige øyeblikkene som stillbilder

8K betyr at du kan filme med svært høy oppløsning og ta ut fantastiske stillbilder fra filmen. Fang mikrosekundet midt i hoppet, det lille sideblikket hunden ga katten, eller snøfnuggene før de rekker å smelte på nesen. 8K innebærer også en sikring for fremtiden, ettersom dette er oppløsningen på fremtidige skjermer.

Flere bakre kameraer gir flere muligheter

Telekameraet med 64 MP gir skarphet opptil 30x zoom, det lyssterke hovedkameraet (f/1.8) gir deg de beste bildene i mørket, og ultravidvinkel på 123° fanger bildet slik øyet ser det. Du kan skape dybde i bildet ved å gjøre bakgrunnen uskarp, det som kalles bokeh. Galaxy 20+ har et ekstra kamera som måler avstand og som blant annet kan gjøre det mulig å skape en kraftigere bokeh-effekt.

KRAFTEN

Raskere og mer effektiv

Kraften til en mobiltelefon er avhengig av mange faktorer. Galaxy S20+ har mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men som også forlenger batteriets kapasitet og gir en mer effektiv lagringsplass. Samsung produserer de fleste komponentene i telefonene selv, slik at de kan optimalisere dem både for din opplevelse og kapasitet. Du kjenner det på flyten og utholdenhet til Galaxy S20+.

120 Hz betyr raskere skjerm, en fordel når du spiller

En raskere skjerm skaper en mer behagelig følelse som vanskelig kan beskrives. Men har du først prøvd den, er det vanskelig å nøye seg med noe annet. Du kan bla jevnere mellom sider og apper. Hastigheten gir deg som spiller en fordel, ikke minst takket være kombinasjonen med lynrask berøringsrespons. Skjermen til S20+ er dobbelt så rask som skjermen til Galaxy S10.

Utholdende

Galaxy S20+ har et batteri på 4500 mAh. Men det er ikke bare det store batteriet som gir utholdenhet. Både lagringsplass og prosessor er i tillegg mer effektive, slik at strømforbruket er redusert ytterligere. Galaxy S20+ har naturligvis også vår nyeste hurtigladeteknologi, der 30 minutters lading fyller batteriet over 50 %.

Kraften til å vinne, jobbe og tenke

Med Galaxy S20+ får du kraften til å kunne bli en vinner i krevende spill. Kraften er også nyttig for mer kompliserte beregninger eller når du vil kjøre mange programmer samtidig.

Plass til mer

Galaxy S20+ fås med 128 GB eller 512 GB lagringsplass. Det er mye. I tillegg er det plass til micro SD-kort som gir opptil 1,5 TB ekstra lagringsplass.

DESIGN – SE MER

Galaxy S20+ har en skjerm som dekker enda mer av overflaten på mobilen, med andre ord en større skjerm uten at mobilen har blitt større. Du vil få en større opplevelse av film og bilder, men med en mobil som med sine avrundede kanter og et smalere format er behagelig i hånden. Apper og funksjoner er lett tilgjengelige og kan plasseres slik at du alltid har lett tilgang til det du ofte bruker.

ALLTID MED SAMSUNG

Vann- og støvbestandig

Galaxy S20+ er støv- og vanntett i henhold til IP68, noe som betyr at den tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter.

Trygg med Samsung Knox

Din Galaxy S20+ har Samsung Knox som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du har tilgang til det som er ditt.

En mer åpen verden med Samsung

Samsung står for åpenhet og åpne plattformer. Med nye Galaxy S20+ har du enkel tilgang til både Samsungs og andre produsenters tilkoblede produkter og tjenester. Med Samsung Galaxy S20+ blir du en del av en mer åpen verden!

Dimensjoner
Vekt
Skjerm
Kamera og video
Hukommelse
Tilkobling
5G nettverk
Ja
Prosessor og operativsystem
Spesifikasjoner
Simkorttype
COMBI-LIKE-FIN
Annet